2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaaa larissam kuzum benim yerim ben onu çok güzel maşallahhhh nerden nereye ya duygulandım kalp atışını duyacak mıyız dediğimiz günlerden çok şükür bebişlerin fotolarına baktığımız günlere geldik bile

Merhabalar bende Mayıs annelerindenim hep böyle sesizce yazdıklarınızı okurum Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallah parlaklık yazısını görünce sormak istedim nerede göründü parlaklık acaba bende de göründü de

Hepsi bi bütün bence ya sağlığı önemli tabiki hepimizin önceliği o, ama insan yüzünü de bi görmek istiyo merak duygusu işte olsunn üzülme yine görürsünki bundan sonraki ultrasonlarda hep 4d ile de bakılcak kadar büyüdüler artık. İnşallah bi muayenede denk gelirsinde görürsün yüzünü
Kuzuuumm ben de çok duygusalım bugün eli kolu kulağı derken her noktasına kadar inceledik. Noktadan bir bebeğe dönüştüler mucize değil de ne inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da daha güzel günlerimiz olsun inşşş
Çok teşekkürler amin hepimize inşallah Kalpte sol tarafta çok ufak bi nokta görünmüş ama diğer her şey normal olduğu için 3. Trimestera kadar kendi kendine kaybolacağını söyledi doktorum. Ek bir şey de önermedi sizin nerde?

Benim de kalpte göründü onun dışında diğer bütün organları gayet iyiydi biraz korktum inşallah son aylarda kaybolur gider inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza

Kızlar salı günü tetenoz aşısını oldum çarşamba günü benim kız çok hareketliydi ama 3 gündür pek bişi yok az hareketli hafif çoğu tekmesi var mı böyle olan

Benim de kalpte göründü onun dışında diğer bütün organları gayet iyiydi biraz korktum inşallah son aylarda kaybolur gider inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza
İkili test sonucunuz ultrason görüntüleriniz vs hepsi bir bütün olarak bakılmalı. Eğer diğerlerinde bi sıkıntı olursa birlikte değerlendirip nifty ya da amniyosentez öneriyorlar. İnşallah diğerlerinde de bi şey yoktur sizin de içiniz rahat olur

Ben 13.haftada ikili test yaptım düşük risk çıktı negatif yani 16. Haftada dörtlu test yaptırdım oda düşük riskliydi onun haricinde gelişiminde falan bı sikinti yok şimdilik kalp harici dediğiniz gibi oda kaybolur inşallah

Birde eğer zahmet olmazsa detaylida ense kalınlığı ve burun kemigine bakildimi sizin bakildiysa kaç mm çıktı

Ayy bi fındık burun dahaaaa maaaşallah prensess Gözün aydın canım

Oy bal surat maşallah sana nasıl güzelsin

Ay maşallah annesi pek güzel bir bebiş, sağlıkla gelsin hepsi

Allah'ım bu nasıl bi güzellikkkk koccaman bi maşallah ona sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Güzel yüzünü göstermiş annesine prenses hafiftende tebessüm ediyo sanki minik kızz

Kızlar salı günü tetenoz aşısını oldum çarşamba günü benim kız çok hareketliydi ama 3 gündür pek bişi yok az hareketli hafif çoğu tekmesi var mı böyle olan
Benimde öyle oldu canım. Tetanoz aşısı olalı 10gün oluyo. Aşıdan sonraki gün hareketliydi. Sonraki 3-4 gün hafif hareketler şeklinde oldu. Sonrasında çok daha güçlü tekmelerle sahalara döndü oğluşum Artık gece uykumdan uyandırıyo o kadar kuvvetli yani merak etme canım

Aminn inşallah çok sağolun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım en önemlisi , siz yaptırdınız mı detaylıultrason ?

Yok ben daha yaptırmadım, ayın 18’i için randevu aldık. İnşallah sizin minnoşlar gibi net bir fotoğraf verir bizimki de. Son birkaç muayenede hep sırtı dönük duruyor. Evet evet en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek

Allah'ım bu nasıl bi güzellikkkk koccaman bi maşallah ona sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Allah'ım bu nasıl bi güzellikkkk koccaman bi maşallah ona sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Sağol canım senin oğluşunada fındık burunada kocaman bi maşallah , seninle arka arkaya doğum tarihleriama son haftalarda belli olmuyo tabi ,tetenoz aşısını doktorun mu söyledi canm dha önce hiç olmamışmıydın?

En son lise1de olmuştum. 2 doz ol hamilelikte ol dedi hem kendi doktorum hem de aile hekimi. Onun üzerine oldum. Doğum tarihi konusunda doktorum sata göre yaptığımız hesaptan erken olabilir şu an 10gün önden gidiyo gelişimi dedi. Artık kısmetimizde hangi gün varsa hepimiz hayırlısıyla kolay doğumlar yaparız umarım

Sabah kahvaltı yapıp gelin demişti,cıkolata fln yemeyin bi brdak vişne suyu içtim ,ekstra tatlı yememe gerek kalmadı.. doktorlar bi sekılde fotograf alıyorlar canm merak etme,bundan sonraki muayenelerde ztn net belirgin olucak yüzleri illaki verir sizin minnoş ta

L Larissa Y Ygttt Bizdede kalbin sol tarafında parlaklık vardı detaylıda. Perinatolog 4 hafta sonra tekrar göreyim sizi dedi. İkili sonucu düşük riskli olduğu için tahminen önemli bir şey değildir ama yinede takibini yapalım dedi. 24. haftada tekrar kontrol edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…