Yaaaaaaaa seni yerimmm nasıl güzelsin
Teşekkür ederim bebeklerim eminim siz çok daha güzelsinizdir beraber büyütüyoruz burada keseyi gördük mü görecek miyizden bugünleri de gördük şükür devamı da güzel olsun inşallahKuşum maşallah sana nasıl güzel gözüküyor karnın
Teşekkür ederiiim kuzuum senin daha güzel olduğundan şüphem yokAyy maşallah nasıl güzelsiniz oğluşunlaa
Merhaba dönem dönem bende sivilcelenme yaşıyorum zamanla sizinde geçecektir şuan da tek tük yine çıkabiliyor. Bana bu nemlendirici çok iyi geliyor hamilelikten önce de kullanıyordum. İsterseniz doktorunuza danışıp küçük boyunu alıp deneyebilirsinizMerhaba hoşbuldumHaziran annelerinde soruma cevap hiç bulamadım gülsuyu pek etikemez sanırımm (( hormonel oldugu için doktor ilaç krem kullandırtmadı ama internette 20. Hafta geçen bir kaç kişi daha önce yazmıs bende size sormak istedim acaba bu topikte bu problemi yaşayan biten oldu mu ?? Sivilce problemi kimse yaşamadı mı ben miyim tek ((
Teşekkür ederim bebeklerim eminim siz çok daha güzelsinizdir beraber büyütüyoruz burada keseyi gördük mü görecek miyizden bugünleri de gördük şükür devamı da güzel olsun inşallah
Oooy güzellik
Ben progesteron kullanırken çok oldu hemde mayın tarlasına döndüm. N Neess in önerdği krem ve türevlerinden kullandm ama hormonal oldğu için çok işe yaramadı.sadece sakinleştirdi. Ama ilacı bıraktığım anda geçti çok şükür.Kızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizdenAma orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn
Benim alnimda cok olmustu. Baya boyle minik minik bir suru vardi. Simdi siz soyleyince fark ettim. Onlar gecmis kendi kendineKızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizdenAma orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn
Valla benim ablamların bebeka arabalsrı da hep ağırdı hiç itmekten bel fıtığı yaşamadılar çok şükürKızlar şu bebek arabası konusu da bi fikrimi söylemeden geçemicem
Ağırlık çok önemli neden diceksiniz tamam siz kucaklamıcaz arabayı diye düşünüyorsunuz kocalarınız var amaçocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun
Size tetanoz kaçncı hafta dediler,haftsı geçmemsi gerek dedğin için merak ettm.bana 24 ilk doz 28 ikimci doz dediler deAma tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde
Bana ilk 24 ikimci 28 dedi sağlık ocağı ve kendi doktorumTetanoz aşısı tam olarak kaçıncı kavgada vurulması gerekiyormuş
Aynen öyle ben de yeğenimi 3 yaşndayken tek elle bile itebiliyodum,dediğiniz gibi önemli olan arka tekerlerYok be. Tekerleri buyuk bi kere arabayi suruklemiyoruz suruyoruz. Valla benim kizim 14 kg hala mamas papas ocarro kullaniyorum ve tek elimle bile suruyorum arabasini. O kadar memnunum ki. Agirligida bi tek bagaja koyarken zor onda da tasiyabiliyorum ben. Hepte kaldirdim koydum tek basima sıkıntı yasamadim
Bana doktorumda ebe de 20 hafta ilk doz 24 hafta 2.doz dediler oglumdada o haftada olmustumSize tetanoz kaçncı hafta dediler,haftsı geçmemsi gerek dedğin için merak ettm.bana 24 ilk doz 28 ikimci doz dediler de
Siz niye bizim aldğmız arabayı kötülüysonuz ki , heveslerle seçmişiz almışız ,yaptğınız hiç hoş değil. Evet herkesim kendi kullanım koşullarnda kendi tercihi, ben gidip de çocğns bi ürün almş insanın aldığı şeyi gülüp kötülemem. Kötülerseniz biz de haklı olduğumuz yönleri açıklamak zorunda hissederşz tabi. Bebek arabasını kucaklayıp sokak sokak gezdirmicez sonuçta , sadece iticez.herkes seçiminde sağlıkla büyütsğn çocğnuVallahi kendine güvenen isterse 20 kg lık araba alsın arkadaşlar ben kendi fikrimi söyledim ben hem fıtıgım omurgam da rahatsız ona göre araç seçtim ana kucağına kadar baktım ağırlığına.. tercih meselesi zaten çocuğu indir kaldır yeterince yorucu süreç hafif ve ergonomik seçenek varsa şayet hantal birşey tercih etmem. Arabam da çok şükür hem estetik hem süspansiyonlu hem konforlu hem büyük tekerlekli hemde hafif. Hepsi bir arada da olabiliyor yani dediğim gibi tercih meselesi.
C Carpediem4 acaba neye göre bu tarihleri veriyolar anlamadım hiçDemek geçmemesi gerek diye bi durum yok .çnkü bana da 24 e 28 dediler
Siz niye bizim aldğmız arabayı kötülüysonuz ki , heveslerle seçmişiz almışız ,yaptğınız hiç hoş değil. Evet herkesim kendi kullanım koşullarnda kendi tercihi, ben gidip de çocğns bi ürün almş insanın aldığı şeyi gülüp kötülemem. Kötülerseniz biz de haklı olduğumuz yönleri açıklamak zorunda hissederşz tabi. Bebek arabasını kucaklayıp sokak sokak gezdirmicez sonuçta , sadece iticez.herkes seçiminde sağlıkla büyütsğn çocğnu
Sen önce kendi üslubuna bak da sonra benim üslubuma laf etmeye kalkış. Bebek arabasından fıtık olunması için asansörsüz apartmanda oturup merdivenlerde arabayı taşımanız lazım. Komik. Bidaha da bişey yazmıcam ,ilk mesajındaki dalga geçici konuşma tarzın herşeyi açıkca ortaya seriyoBen senin aldığın arabayı ne bilirim arkadaşım güle güle kullanın inşallah. hangi markayı konuştuğunuzu bile bilmiyorum. Burda henüz almamış arkadaşlar var ben onlara fikir veriyorum hafif araba bulursanız işiniz kolaylaşır diyorum sen diyosun arabamı kötüleme5 yıl aktif olarak bebek arabası kullanmış bi anneyim ona dayanarak öneri verdim sadece. senin durduk yere arabayı savunmaya geçmen biraz saçma oldu ben arabayı ne bilirim ne gördüm ne sürdüm ağırdır ama sürüşü kolaydır onu da bilemem. Marka danışmanı gibi savunmaya geçmeniz ayrı bir alem. yok herkes kullanmışta kimse fıtık olmamış falan üslup önemli.