Bende tam tersi akşam uyumadan önce kötüyümyemekten bir süre sonra özellikle çok yemiyorum aslında ama karnım çok geriliyor gece yatmaya yakın patlayacakmış gibi. Bir de bu aralar nefesim yetmemeye başlıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum arada
kuzu benm eşim o yastığı istemedi diye almadımaramızda istemiyormuş bende boş tarafıma ekstra yastık koydum eşime dönersem bacağımı eşime atıyorum diğer tarafa dönersem yastığa atıyorum ama karnım daha minik ya yorulmuyorum. bi de evlenirken eşimin bel fıtığı var die biz bi dünyaaaaaa paralara yatak almıştık şimdi bende rahat ediyorum.
Benimki de pek istekli değildi alırkenAy benim eşimde istemedi bende almadım şimdi 12 gün karantina ondan önce de 2-3 gün hastayım diye beraber yatmıyorduk 15 gün olcak yalnız yatıyorumson bir kaç gündür uyumadan önce diyorum acaba alsa mıydım diye
N Neess allahım yaşlı teyzeler gibi o da var bende diye her konuya yazasım geliyo. Bi de şiştim falan diyince yürü diyolar iyi de bu o şişme değil arkadaş anlatamıyorumYa o patlayacakmış hissi bende de oluyor daha şimdiden böyleyiz son aylar daha kötü olacak tabi ben hep pişman oluyordum yediğime ama yemesen de gerilecek o ayrı
Benimki de pek istekli değildi alırkenbi de indirimli olarak alamadık, diyo ki aldık bari hep bunda yat tamam mı ahahshs ya şöyle yastığa sarılıp uç kısmı da bacakların arasına koyunca mükoo bence. eşim bel desteğime destek olmasa belim de ağrımicak bence ama malum En sonunda salona göndericem
Azaltsam aç kalırım normal yiyorum aslında abartmadanAynisi bende var kac gundur maf oldum okdr azalttimki porsiyonlari yok aksam olunca bi siskinlik bi agarlik sanki 1 ekmek yemisim midem hep rahatsiz cok zor bir durum ya ilk gebeligimde hic boyle olmamistim birde arada bi dadaniyor burnum tikaniyor surekli
Bende daha şimdiden zorlanmayayım allahııımmmm diye dualar ediyorum ama vücutta ne yapsın hiç böyle bir göbeğim olmadı kiYa o patlayacakmış hissi bende de oluyor daha şimdiden böyleyiz son aylar daha kötü olacak tabi ben hep pişman oluyordum yediğime ama yemesen de gerilecek o ayrı
Eşine müjdeyi ver o zaman canım indirimsiz aldınız ama zam gelmiş, yastığını rahat bıraksınBenimki de pek istekli değildi alırkenbi de indirimli olarak alamadık, diyo ki aldık bari hep bunda yat tamam mı ahahshs ya şöyle yastığa sarılıp uç kısmı da bacakların arasına koyunca mükoo bence. eşim bel desteğime destek olmasa belim de ağrımicak bence ama malum En sonunda salona göndericem
Ben yanlız uyuyamıyorum ya. Adamn uykusu yoksa bile benm yüzümden yatmak zorunda kalıyor.Ay benim eşimde istemedi bende almadım şimdi 12 gün karantina ondan önce de 2-3 gün hastayım diye beraber yatmıyorduk 15 gün olcak yalnız yatıyorumson bir kaç gündür uyumadan önce diyorum acaba alsa mıydım diye
Kesinlikle yürüyünce geçecek cinsten bir şişme değil
Bende uyuyamıyordum söz konusu sağlık olunca mecbur kaldık ama çok zorBen yanlız uyuyamıyorum ya. Adamn uykusu yoksa bile benm yüzümden yatmak zorunda kalıyor.
Oo müjdeyi veriyimde rahat etsinBende daha şimdiden zorlanmayayım allahııımmmm diye dualar ediyorum ama vücutta ne yapsın hiç böyle bir göbeğim olmadı ki
Eşine müjdeyi ver o zaman canım indirimsiz aldınız ama zam gelmiş, yastığını rahat bıraksındoğru pozisyonu bulana kadar biraz dönüyorum, bel desteği gerçekten önemli uyumadan önce ağrıyor benimde belim bir çözüm bulacağız artık
Ben de sitenin içinde yürüyim diyorum 2500 le başladım 5000 oldu heralde böyle böyle 10000 görücemKesinlikle yürüyünce geçecek cinsten bir şişme değilama 2 haftadır hiç yürüyemedim doktorum gebeliğin başından beri yürü mutlaka diyor. Artık düzenli yürüyüşlere başlayacağım bugünden itibaren belki daha iyi hissederim
ay ben de lierac alcaktım eczane kapanmıştı hemen gratis dalin bebeyağıBebe yağı iyidir ya bende onu sürüyorum amma velakin sürüyorum dediğim (bu konuda aşırı istikrarlıyım) haftada 1 o da üşenmezsem
Ben ilk gebeliğimde lierac falan da kullandım ama yetişmiyor o da ya bitiyor hemen bebeyağıyla devam etmiştim hiç çatlamadım şükür
Kesinlikle yürüyünce geçecek cinsten bir şişme değilama 2 haftadır hiç yürüyemedim doktorum gebeliğin başından beri yürü mutlaka diyor. Artık düzenli yürüyüşlere başlayacağım bugünden itibaren belki daha iyi hissederim
kızzlaaaar siz evde değilmiydiniz biri yürümeye üşeniyor biri krem sürmeyeay ben de lierac alcaktım eczane kapanmıştı hemen gratis dalin bebeyağıanneme ve teyzemlere sordum hiiiç çatlamamışlar. Biraz da genetik diyolar ya ona da güveniyorum heralde bebe yağı çok güzel nemlendiriyo gerçekten ona devam edicem bende. Benim istikrar da 2 günde bir, her güne üşeniyorum bi de göğüslere ve karnın yan taraflarına bir de basenlere falan da sürmek lazımmış dimii
Maden suyu icmeyi deneyin bi limon sıkıp o beni cok rahatlatiyoBende tam tersi akşam uyumadan önce kötüyümyemekten bir süre sonra özellikle çok yemiyorum aslında ama karnım çok geriliyor gece yatmaya yakın patlayacakmış gibi. Bir de bu aralar nefesim yetmemeye başlıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum arada
Doğru diyosun canım aman . Ay güle güle kullan bebişineBen ben bennn hatta bu sabah yazıcaktım bisürü iş çıktı yazamadımhamile yastığı kullanıyorum üstelik. Ama sırtıma yaslanıcak kısma bi bakıyorum eşim sarılmış yazık karısı diye ona sarılıyo demekki diyorum bi şey de diyemiyorum ama çok fenayım her sabah belim ayrılcakmışcasına ağrıyo
kuzuu hepimiz gözümüze ve bize en iyi gelicek olanı alıyoruz boşverin uzatmayalım zaten alıncak bisürü şey var alışveriş çılgınlığı devammmmyataş juno aldım reflü yatağı olarak bu arada. Bebiş odasını da aldık mı üstümden büyük bi yük kalkıcak
Ben anne yanı ve ayrı beşik almayı düşünmüyorum ya ikeanın bi beşiği vardı yüksek kademesinde anne yanı oluyo hem en alt kademesi var. 2 kademeli yani. Daha sonrasında onun zevkine göre bi yatak alırız diye düşünüyorum. 6 ay kadar yanımızda kalır bu beşikle, sonra odasına götürürüz bi süre orda kullanır diye düşünüyorumDoğru diyosun canım aman . Ay güle güle kullan bebişineanne yanı beşik de alıcakmısın ben de ahşap anen yanı beşik aldım ablamlar hediye aldı sağolsunlar. Şimdi odasına büyükçe bi yatak bakıyorum benm de yanına kıvrılıp yatabilceğim bi türlü içime sinen model bulamadım:)
Çalışırken her şey daha düzenli oluyor bencekızzlaaaar siz evde değilmiydiniz biri yürümeye üşeniyor biri krem sürmeyebiz napalım 8-5 iş.hem yürüyorum (hava soğuk diye evde elçin demirelin hamileyim yürüyorum isimli videolarını yaptığımda oluyor) hem her sabah lierac krem sürüyorum kantoron yağıyla karışık. bazı günlerde akşamda sürüyorum üşenmediğim zamanlarda.
Düzene oturtunca o dinlenme isteği geçiyor canım ha gayretOo müjdeyi veriyimde rahat etsinoyuncağın falan diye bahsediyo güzelim yastığımdan
Ben de sitenin içinde yürüyim diyorum 2500 le başladım 5000 oldu heralde böyle böyle 10000 görücemyürümek bi şey değilde sonrasında uzunca bi süre dinlenmek istiyorum. Keşke anneme gitsem
Evet mantklıymış, güzel görüntüsü deBen anne yanı ve ayrı beşik almayı düşünmüyorum ya ikeanın bi beşiği vardı yüksek kademesinde anne yanı oluyo hem en alt kademesi var. 2 kademeli yani. Daha sonrasında onun zevkine göre bi yatak alırız diye düşünüyorum. 6 ay kadar yanımızda kalır bu beşikle, sonra odasına götürürüz bi süre orda kullanır diye düşünüyorum
Oo müjdeyi veriyimde rahat etsinoyuncağın falan diye bahsediyo güzelim yastığımdan
Ben de sitenin içinde yürüyim diyorum 2500 le başladım 5000 oldu heralde böyle böyle 10000 görücemyürümek bi şey değilde sonrasında uzunca bi süre dinlenmek istiyorum. Keşke anneme gitsem
ay ben de lierac alcaktım eczane kapanmıştı hemen gratis dalin bebeyağıanneme ve teyzemlere sordum hiiiç çatlamamışlar. Biraz da genetik diyolar ya ona da güveniyorum heralde bebe yağı çok güzel nemlendiriyo gerçekten ona devam edicem bende. Benim istikrar da 2 günde bir, her güne üşeniyorum bi de göğüslere ve karnın yan taraflarına bir de basenlere falan da sürmek lazımmış dimii