Vallahi her yere her zaman kocayla da gidilmiyor kiKızlar şu bebek arabası konusu da bi fikrimi söylemeden geçemicem
Ağırlık çok önemli neden diceksiniz tamam siz kucaklamıcaz arabayı diye düşünüyorsunuz kocalarınız var amaçocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun
ben Pierre cardin karma plus aldım ağırlığı 6 kilo bi bakın isterseniz videolarınaBeyim olmadan adımımı atmam
Cybexin dedikleri modeli 8 mamas papasın ocarrosu 13 kg sen 8 e nasıl diyosan 13 de biz ölmüşüz gardeşimne yapıcaz ya o zaman kafamda deli sorular 2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan
Pierre cardin karma plus aldım canım ben katlanınca kilosu 6 kilo bi bakın isterseniz çok kıvrak bi araba.Burdan bi arkadaş önermişti.Çok beğendim .Eğeydir araştıryordum bende 25 kiloya kadar da taşıyabiliyoryoutube daki bütün bebek arabası videolarnı izlemiş olablrm sonuçççç sıfııııır.
Stokleyi ne karara aldınız poşet dahil miMamas papas çok kaliteli dolu dolu duruyor ama çok ağır bence o konuda kullanışsız. Bence kesinlikle cybex eezytwist deneme fırsatımda olmuştu tutma yeriyle 360 derece dönüyor, katlanınca o halde kendi kendine durabiliyor, çok kaliteli baston ve travel arasında uzun yıllar götürür diye düşünüyorum. Ben kampanyalı stokke bulmasaydım onu tercih edicektim ama kısmet olmadıKitikate benimde aklımda bakacağım ilk fırsatta
katlanınca ne kadar yer kaplıyor. benm arabam hatchback eşiminki sedan onla çıkınca problem değilde benm araba almayablr çok büyüğünüPierre cardin karma plus aldım canım ben katlanınca kilosu 6 kilo bi bakın isterseniz çok kıvrak bi araba.Burdan bi arkadaş önermişti.Çok beğendim .Eğeydir araştıryordum bende 25 kiloya kadar da taşıyabiliyor
3114e aldık puset hariç. Çoğu marka da puset hariç satılıyorStokleyi ne karara aldınız poşet dahil mi
Peki teşekkür ederim3114e aldık puset hariç. Çoğu marka da puset hariç satılıyor
Ama tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde
Katlanınca çok bi yer kaplamıyor.Evet o dediğinizi ben de sevmedim ama hafif oluşu ,kıvrak oluşundan dolayı görmezlikten geldim.Aslında videolarda çıkmış haliyle anlatılıyor.Onu sordum vida ile çıkartılabiliniyormuş oturma ünitesi.Ama ben yapmam sanırım öyle.Araba ve beşik konusu çok yorucu.Seçenek olunca çok kararsız kalıyor insankatlanınca ne kadar yer kaplıyor. benm arabam hatchback eşiminki sedan onla çıkınca problem değilde benm araba almayablr çok büyüğünübi deben ona baktım puseti çıkarılıp takılmıyor üstüne oturuyor. onu sevmedm.
pusetle arabaya koyuyorsun tak çıkar olması lazm tabi. benm kararsızlığım yüzünden fiyatlar fırladı şimdi alınır dediğim arabalarda zaten kaç katı oldu bu gidişle alamıcazKatlanınca çok bi yer kaplamıyor.Evet o dediğinizi ben de sevmedim ama hafif oluşu ,kıvrak oluşundan dolayı görmezlikten geldim.Aslında videolarda çıkmış haliyle anlatılıyor.Onu sordum vida ile çıkartılabiliniyormuş oturma ünitesi.Ama ben yapmam sanırım öyle.Araba ve beşik konusu çok yorucu.Seçenek olunca çok kararsız kalıyor insan
Beyim olmadan adımımı atmam
Cybexin dedikleri modeli 8 mamas papasın ocarrosu 13 kg sen 8 e nasıl diyosan 13 de biz ölmüşüz gardeşimne yapıcaz ya o zaman kafamda deli sorular 2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan
Öyle yılbaşından sonra daha da zam gelecek diyorlar satıcılar bilmiyorumpusetle arabaya koyuyorsun tak çıkar olması lazm tabi. benm kararsızlığım yüzünden fiyatlar fırladı şimdi alınır dediğim arabalarda zaten kaç katı oldu bu gidişle alamıcazeşimde sorun değil artsın alırız diyor. sonra attğm arabalara yuh diyor
Tetanoz aşısı tam olarak kaçıncı kavgada vurulması gerekiyormuşAma tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde
Bunu bende merak ediyorum. Tam hafta söylemedi kimse ben de yaptırmadım henüzTetanoz aşısı tam olarak kaçıncı kavgada vurulması gerekiyormuş
Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmazCanım
ben Pierre cardin karma plus aldım ağırlığı 6 kilo bi bakın isterseniz videolarına
Ayy öyle mi ben de tam 20. Haftaya girişi bekliyorum. 1 doz olucam zaten 2 sene önce bi kaza yüzünden olduğum içinAma tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde
Gocamsız çıkmammm çok ayıp13 müüüüGerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem
Bizim zamanımzda maxi cosiler vardı çok beğenmiştik ama agırlığı yüzünden elemiştik onlar gbi bu mamas da sanırım.
Heryere kocanla gideceksen bebek arabası hiç alma kucağına ver çocugu taşısın
Evet yada baston sonradan kurtarıcı olablr.
Allahımmmm teyzesi yesin onun cicileriniiiKızlaar kargolarımız geldi az önceayakkabıları çok beğendim minicik, e bebek kargosuna bir de minicik tişört eklemiştim 12₺ oda çok şeker çok minik bunları sen mi giyceksin anneeemmm diye ağlayasım var
Ben daha önce 2 doz Biontech olmuştum 3.aşım açıldı koşa koşa gidip oldum sadece kol ağrısı yaşadım, o da geçti gitti. Araştırma görevlisiyim gün içinde çok sayıda öğrenci ile muhatap oluyorum ve tabi diğer hocalarla ne kadar tedbirli olsak da herkes maske takmıyor, sosyal mesafeyi ayarlamak da bazen güç. O yüzden çok korkuyordum, aşı olup covid geçirmek bile aşısız covid geçirmekten iyidir diye düşünüyorum kendi adıma. Umarım siz de yakın zamanda kararınızı verirsinizL Larissa bugün de olmak üzere ufak bi lekelenmem oldu malssf evdeyim ve yatıyorum .. çok şükür bi daha olmadı ilaçlar ve yatış tek çaresi.. cok üzülüyorum bakma doktor dedi 20. Hafta sonuna kdr böyle yaklasık 1 Ay oldu , tavsıyen cok iyi oldu annem eşim gider bende ayaklanınc inşallah kfam daha da netleşir.. boşuna dgerlerını gezmem , 3. Doz aşım geldi larisaa ya 2 bıontech olmustum ne yapsam bılemedım ..3. Doz oldunz mu 2 doz olanlar suan ztn raporluyum bı süre dha evdeyim
N Neess ya sakın böyle düşünme aksine sen üstüne düşeni zaten yapmışsın aşını olmuşsun emin ol ki bebeğini işte tam olarak burada korumuşsunİnşallah hiç biriniz yakalanmadan bu süreci atlatırsınız canım
Ben 2.dozu eylül de olmuştum belki o yüzden böyle geçiriyorum 2-3 gün zordu ama sonra daha iyi oldum çok şükür. Gerçi psikolojik olarak rahat geçmiyor oda hamilelikten dolayı bazen çok üzülüyorum yavrumu koruyamadım diye
Birde dün gece ve bu akşam kahverengi leke farkettim çok minicik bebeğimi görmeye gitsem gidemiyorum doktorumla görüşücem bakalım belki kendi aracımızla gideceğim için beni kabul eder.
Hepsi çok güzel. Güle güle sağlıkla kullansın minik :) ben her aldığım şeye bir süre ağlıyorumKızlaar kargolarımız geldi az önceayakkabıları çok beğendim minicik, e bebek kargosuna bir de minicik tişört eklemiştim 12₺ oda çok şeker çok minik bunları sen mi giyceksin anneeemmm diye ağlayasım var
bebişe kıyafet alırken acayip duygusallaşıyorum ben yaKızlaar kargolarımız geldi az önceayakkabıları çok beğendim minicik, e bebek kargosuna bir de minicik tişört eklemiştim 12₺ oda çok şeker çok minik bunları sen mi giyceksin anneeemmm diye ağlayasım var
kuzu büyük tekerlek işini çok abartmışlar bence resmen traktör tekeri gibi bazıları ben onlarıda sevmedim.Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmazpierre cardinin büyük tekerlekli bi modeli vardı legend mi ne ona bakmıştık o da gövdesiyle kapanmıyodu, dedim bizimle değilsin Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde