2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evettt bazıları devasa katılıyorum çok kaba şeylerden hoşlanmıyorum bende. Ama bize maclaren’in bi arabasını önerdi e bebekteki satıcı. Tamam hafiff güzell kapanınca da minnacık ama tekerlekleri cherry domates kadar of öyle olunca da sinir oluyorum sanki takır tukur sallancakmış gibi geliyo bebe içinde

orta boy iyidir makul olmayı severm ben aldğmda herkes düşüne düşüne bunu mu aldın diyecek kesn kafam iice çorba oldu mantklı karar veremiyorm

Tetanoz aşısı tam olarak kaçıncı kavgada vurulması gerekiyormuş
Daha önce 2 doz vurulanlar 20 haftalik tek doz hic vurulmayanlar 20 hafta ve 24 haftada 2 doz vurulacakmis ben oglumda vurulmstum 2 doz 3. Yü vurdurmadigim icin mecbur tek dozu olacagm smdi siz dogumdan sonra 3.dozuda olursaniz 10 yili garantilemis olursnz

Şöyleymiş son 5 sene icinde 2 doz vurulduysaniz tek doz 3 doz vurulduysaniz 10 sene gecerliymis ben oglumda 2 doz olmustum sonuncu kalmsti dogumdan snra o sebeple tek doz yapilcakms hic vurulmayanlar 20 24 bide dogumdan snra olursa 10 seneyi garantilemis olur

Bunu bende merak ediyorum. Tam hafta söylemedi kimse ben de yaptırmadım henüz
20 hafta 24 hafta ve dogumdan sonra 3 doz yapiliyor bu sekilde 10 yil koruyormus ben oglumda 2 doz olmustum dogumdan sonraki kalmisti son 5 yil icinde 2 doz olanlara 20 haftada tek doz yeterli oluyormus 3 ünüde yaptirdiysaniz 10 yil gerek olmuyormus

Kızlar ole dusunmeyin benim arabam 10 12 kilo civariydi oglum 6 aylikken 10 1 yasinda 13 kiloydu 2.5 sene tepesinde gezdi ustune yukledigim yukun haddi hesabi yok araba kaliteliyse hic zorlama olmuyor havalı teker gercekten cok farkediyor ne alirsaniz alin arka tekerler havalı model olsun ne tas ne cukur dinliyor vallahi bn kizimdada kullanacagim cok memnunum arabamdan oyle pahali bisey de degildi lelebaby diye bir markaydi super konforlu yatak gbi besik yatti cocuk icinde kac sene simdi baktim 1800 gbi bir fiyati var pahali urunleri alan arkadaslarimin gozu kaliyordu besik gbi yatiyor genis genis icinde diye sinirleri bozuluyordu cok para verip o konforu bulamadiklari icin.. tek elle katlanmasi hafif olmasi vs sizi rahatlatiyor ama genis kullanisli olmasi bebisi rahatlatiyor oylede dusunmek lazim :) heryeri parcalara ayriliyordu hachbag arabalara bile sigiyordu bizim arabamz tekerlerine kadar cikiyordu

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım hepimizin bebişi inşallah umarım siz de içinize sinen arabayı en yakın zamanda bulursunuz

Peki teşekkür ederim.20. Haftadayım sanırım bu hafta vurulmam gerekiyor.Bebek hareketlerini hissetmiyorum o sorun olur mu acaba

Ayy kızlaarr bütüünn bir gün elektrik yoktu yaa dondumm buraya yazdıktan sonra şarjım bitti yazın neyse de kışın elektriksizlik ne zor Allahımmm

Peki teşekkür ederim.20. Haftadayım sanırım bu hafta vurulmam gerekiyor.Bebek hareketlerini hissetmiyorum o sorun olur mu acaba
Yok sanmiyorum bana 2 gebeligimdede boyle bisey sormadilar bile gidince zaten fetal dooplerle kalp atisi dinliyorlar ilk gebeligimde 2. Tetenoz asim sisteme dusmemis mecbur 2 defa olmak zorunda kalacagim bende bugun tetnozu vuruldum 3.doz biontek aşım 2 ay sarkmak zorunda kaldi smdi 1 ay arayla tetanoz yapilacagi icin of of

Ah işler bitecek gibi değill ben de aralara sıkıştırıyorum bitse de süse püse odaklansak bu duygusallık hiçç bitmeyecek sanırım benimde hep aklıma geliyor seneye bu zamanlar bizimle mama sandalyesinde yemek yicekler yaaa
Hepsi çok güzel. Güle güle sağlıkla kullansın minik :) ben her aldığım şeye bir süre ağlıyorum
Ah o günleri de görürüz inşallah amiinn ben henüz ağlamıyorum ama her aldığım bir süre baş köşede gözümün önünde duruyor bakıp bakıp mutlu oluyorum

Yok be. Tekerleri buyuk bi kere arabayi suruklemiyoruz suruyoruz. Valla benim kizim 14 kg hala mamas papas ocarro kullaniyorum ve tek elimle bile suruyorum arabasini. O kadar memnunum ki. Agirligida bi tek bagaja koyarken zor onda da tasiyabiliyorum ben. Hepte kaldirdim koydum tek basima sıkıntı yasamadim

Kızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizden Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn

Kızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizden Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn

Merhaba hoşgeldinizz
Eğer doktorunuz kullanma dediyse kullanmayın tabiki acaba gülsuyu falan iyi gelir mi tonik olarak? Bunun gibi doğal şeyler olabilir keçi sütü sabunu falan olabilirr aklıma başka bi şey gelmiyor

Merhaba hoşbuldum Haziran annelerinde soruma cevap hiç bulamadım gülsuyu pek etikemez sanırımm (( hormonel oldugu için doktor ilaç krem kullandırtmadı ama internette 20. Hafta geçen bir kaç kişi daha önce yazmıs bende size sormak istedim acaba bu topikte bu problemi yaşayan biten oldu mu ?? Sivilce problemi kimse yaşamadı mı ben miyim tek ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…