Ay evet bende geçen vakıf üni hastanesine gittim ya orda da aynı şeyi söyledi doktor. Ama çok saçma ben kendi doktorum söylemeden inanmamKızlar geçen doktora gittiğimde istemsiz crl sini sordum ama o da artık hafta büyüdükçe crl öçmüyoruz dedi iki kulak arası mesafe, kafa çevresi, karın çevresi ve uyluk kemiği uzunlığınu ölçerek tahmni haftasını bulduben zannediyorm hep boy ölçmü gidecek
Benimkide boyunu ölçmedi dediğiniz yerleri ölçtü bacak kemigini ölçüp uzun olacak, bacaklari çok uzun dedi 9 gün öndeymiş bacaklarıKızlar geçen doktora gittiğimde istemsiz crl sini sordum ama o da artık hafta büyüdükçe crl öçmüyoruz dedi iki kulak arası mesafe, kafa çevresi, karın çevresi ve uyluk kemiği uzunlığınu ölçerek tahmni haftasını bulduben zannediyorm hep boy ölçmü gidecek
Evet doğru bende öyle sanıyordum ama artık dizlerinide kıvırdıkları için en doğrusu o şekilde oluyor sanırım son gittiğimizde doktor her yerine baktı ayrı ayrı ölçtü daha sonra bana mail olarak attı fotoğraf ve ölçüler 3 sayfa tablo şeklindeKızlar geçen doktora gittiğimde istemsiz crl sini sordum ama o da artık hafta büyüdükçe crl öçmüyoruz dedi iki kulak arası mesafe, kafa çevresi, karın çevresi ve uyluk kemiği uzunlığınu ölçerek tahmni haftasını bulduben zannediyorm hep boy ölçmü gidecek
Benim oğluşumunda karın çevresi 1 hafta öndeymişBenimkide boyunu ölçmedi dediğiniz yerleri ölçtü bacak kemigini ölçüp uzun olacak, bacaklari çok uzun dedi 9 gün öndeymiş bacaklarıve dün ilk defa dışardanda hissedilen tekmeler yedim ben zaten duyuyordum dün eşimde şahit olmuş oldu kiloylada ilgisi oldugunu dusunmuyorum suan 70 kiloyum cunku. bence bebegin yerlesim yeriylede alakali
Dönem dönem benimde belirtilerim geliyor veya kayboluyor başlarda ki gibi olmaması çok normal vücudumuz alışıyor. Daha önce hiç gebeliğim, kaybım yok ama uzun yıllar sürdü ve ben bile tedirgin oluyorum en ufak olumsuzlukta tedirgin olan çok kişi var. Hepimiz farklı şeyler hissedip, farklı şeyler yaşıyoruz. Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle ve sağlıkla kavuşacağız inşallahKızlar lütfen acil yardım edin15. Haftaya girmek üzereyim biranda tüm belirtilerim kayboldu. İştahım çok açıktı bu zamana kadar kapandı. Uyuyordum sürekli uykularım kaçtı. Birde kasık ağrım hep vardı hiç geçmemeişti şu vakte kadar şuan hiçbirşey kalmadı. Göğüs hassasiyetimde kayboldu. Bukadar çoklu belirtinin kaybolması beni çok tedirgin etti . Daha salı günü doktordaydım herşey yolundaydı ama iki gündür böyle daha önce 4 kaybım var tabi daha erken haftalarda olmuştu. Birden panik oldum.
İnşallah öyledir zaten sürekli dua ediyorum. Benim aniden belirtiler kaybolunca çok tedirgin oldum. Bu vakte kadar hep aynı düzey geldim çünkü. İnşallah herşey yolundadır. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah. Çok zor süreçler emeklerimiz boşa gitmesinDönem dönem benimde belirtilerim geliyor veya kayboluyor başlarda ki gibi olmaması çok normal vücudumuz alışıyor. Daha önce hiç gebeliğim, kaybım yok ama uzun yıllar sürdü ve ben bile tedirgin oluyorum en ufak olumsuzlukta tedirgin olan çok kişi var. Hepimiz farklı şeyler hissedip, farklı şeyler yaşıyoruz. Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle ve sağlıkla kavuşacağız inşallahdua edip, içimizi ferah tutmalı, tadını çıkarmalıyız
Amin inşallahİnşallah öyledir zaten sürekli dua ediyorum. Benim aniden belirtiler kaybolunca çok tedirgin oldum. Bu vakte kadar hep aynı düzey geldim çünkü. İnşallah herşey yolundadır. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah. Çok zor süreçler emeklerimiz boşa gitmesin
Bana zaten 3 hafta sonra gel diyor ben dayanamayıp iki haftada bir gidiyorum.Hatta başka bir doktorada gitmediğim hafta gidiyorum. Üç aya kadar ne güzel her hafta gidiyordum içim daha rahattı. Şimdi ikisinede gittim kızacaklar iki hafta olmadan. Neyapayım haraketlerini duyana kadar böyle. Korkudan gruba ismimi bile yazdıramadom sizleri böyle takip ediyorumAmin inşallahama içiniz rahat etmediyse doktorunuzla bu konuyu bir görüşün en azından o zaman içiniz rahat etmiş olur.
Doktor kontrolündesiniz çok şükür gerekenler yapılıyor. Elinizde olmayan sebeplerle bu şekilde hissediyorsunuz ama sanki bu biraz fazla farklı şeylerle ilgilenseniz, bol bol dua etseniz, kendinizi biraz rahat bıraksanız daha iyi hissedeceksiniz aslındaBana zaten 3 hafta sonra gel diyor ben dayanamayıp iki haftada bir gidiyorum.Hatta başka bir doktorada gitmediğim hafta gidiyorum. Üç aya kadar ne güzel her hafta gidiyordum içim daha rahattı. Şimdi ikisinede gittim kızacaklar iki hafta olmadan. Neyapayım haraketlerini duyana kadar böyle. Korkudan gruba ismimi bile yazdıramadom sizleri böyle takip ediyorumAyrıca bende pıhtılaşma ve bağışıklık problemi var ondan çok korkuyorum. Vücut bebeği dışarıya atmak istiyor. Bunun içinde Kortizon ve kan sulandırıcı kullanıyorum. İnşallah bu defa sağlıkla alırım kucağıma. Hayırlısıyla şu altı ay biterse plesenta bağımsızlığını ozaman ilan ediyormuş.
Teşekkür ederim canım bakayım ona daKanz xgo plus silver travel sistem aldık canım bir bak istersen
Çok haklısın. Aslında akademisyenim gün içinde oldukça yoğunum. 4 kayıp yaşadım inancımı hiç kaybetmedim. İsyanda etmedim vardır bundada bir hayır dedim.şuan evrene sürekli pozitif enerji yolluyorum bebeğimle konuşuyorum.hiç etmediğim kadar bolca dua ediyorum. kucağıma alacağım günleri hayal ediyorum. Ama bu başka bişey ne olursa olsun zihnin bir köşesinde o tedirginlik malesf oluyor.bunun için oturup düşünmeye inan gerek yok.ama genede herşekilde insanın kendini rahatlatması çok önemli zaten yapacak başkada bişry yok.Doktor kontrolündesiniz çok şükür gerekenler yapılıyor. Elinizde olmayan sebeplerle bu şekilde hissediyorsunuz ama sanki bu biraz fazla farklı şeylerle ilgilenseniz, bol bol dua etseniz, kendinizi biraz rahat bıraksanız daha iyi hissedeceksiniz aslındaBebeklerimizin bu dünyada görecek günleri varsa sağsalim kavuşacağız inşallah. Ama yoksa ne yaparsak yapalım olmayacak. Hep olumsuzlukları değilde biraz daha olumlu şeyler düşünmek her zaman çok iyi geliyor
MaşallahhMerhabanasip olursa ben de mayıs annesi olacağım ve biz kızım❤ olacak
Ben de aynı şeyi yaşadım. Sıfır belirti . Hamile olduğunu unutuyorum bazen. 2 gün önce gittim gayet iyiydi maşallah. 2. Trimestr güzelliği rahatlığı diyelim. Sıkmayalım canımızı hiçKızlar lütfen acil yardım edin15. Haftaya girmek üzereyim biranda tüm belirtilerim kayboldu. İştahım çok açıktı bu zamana kadar kapandı. Uyuyordum sürekli uykularım kaçtı. Birde kasık ağrım hep vardı hiç geçmemeişti şu vakte kadar şuan hiçbirşey kalmadı. Göğüs hassasiyetimde kayboldu. Bukadar çoklu belirtinin kaybolması beni çok tedirgin etti . Daha salı günü doktordaydım herşey yolundaydı ama iki gündür böyle daha önce 4 kaybım var tabi daha erken haftalarda olmuştu. Birden panik oldum.
Kolay gelsin canım. Sen oturan es dost taşıyacak yerleştirecek yoksa işin zor. Iş yapanı kontrol etmek takip etmek daha zor aslında bi yönden deKızlarrr taşınmayla geçiyor haftasonuu artık pilim tamamen bittibi el atın be
Yok yok arkadaş hamileyken taşınılmaz bi daha tövbeee
Ah kolay gelsin canım tahmin edebiliyorum ama sonu güzel olcak inşallah miss gibi tertemiz yeni yerleşilmiş evKızlarrr taşınmayla geçiyor haftasonuu artık pilim tamamen bittibi el atın be
Yok yok arkadaş hamileyken taşınılmaz bi daha tövbeee
Off evett her şeyi soruyolar ya bu nereye kalkıp kendisi yapası geliyo insanınKolay gelsin canım. Sen oturan es dost taşıyacak yerleştirecek yoksa işin zor. Iş yapanı kontrol etmek takip etmek daha zor aslında bi yönden de
Aynen canım ama bi yerleşseydik valla çok yorucuymuş nakliyeciyi takip et yerleştiren akrabaları takip et tarif et oy oyAh kolay gelsin canım tahmin edebiliyorum ama sonu güzel olcak inşallah miss gibi tertemiz yeni yerleşilmiş ev