Teyzeleri ilk detaylı ultrason bizim oldu galiba. Bugün uygundu bebek detaylı için yaptı doktorumuz çok şükür yolundaydı herşey darısı sizlerin başına. Kız olduğu da tescillendi miinoşumun üç boyutlu da gösterdi uykusundan uyandırıldığı için gözlerini ovuşturuyordu rahatsız ettik hanımefendiyi
Canıım çok sağol senin de az kalmışşCok güzell bi duygudur masallah prensesebende ayın 13 de gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Nipt testi yaptiranlar sonuclariniz kac gunde geldi kizlar
Bende 16+3ten önce 12+0da görmüştüm her yeri tamamen gözüküyordu eller, ayaklar, hareketler falanYaa eveett gittikçe netleşşyo,ben en son 14 te görmüştüm bütğn halnde tüm vücudu görmüştüm ultrasonda , bu sefer baktım bi yuvarlak var ekranda ay dedm bebeği niye göremiyorum bu ne , artık bütün halnde göremiceksin büyüdü sığmyo parça parça görceksin bu kafası dedigelişimi haftasyla uyumlu kilosu boyu normal dedi boya 20 cm bi karış dedi kiloyu unuttum 18+4 üm bugün
Gerçekten insanın aklı şaşıyor bu mucizeyeBende 16+3ten önce 12+0da görmüştüm her yeri tamamen gözüküyordu eller, ayaklar, hareketler falan16+3te inanamadım parça parça gördük ve ayakları uzamış dizleri bile gözüküyordu nasıl bir mucize insan inanamıyor nokta kadarken nasılda büyüyorlar
Ya o doğumdan sonra emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş doğrumu geçen gördüm. Nerden aldınız bu arada?Aldım aldım kullanıyorum çok memnunum hattao olmasa uyku gerçekten çok kalitesiz oluyodu şimdi de çok kaliteli değil ama yine de çok fark var tabi eşimde yastığın bi tarafına sarılıyo ben niye napsın ahahhaha
Aldım aldım kullanıyorum çok memnunum hattao olmasa uyku gerçekten çok kalitesiz oluyodu şimdi de çok kaliteli değil ama yine de çok fark var tabi eşimde yastığın bi tarafına sarılıyo ben niye napsın ahahhaha
Ayyyy ismiyle yaşasın güzel kızzz
Bilemedimki olabilir aslında ama benimki uzun. Bi de kısaları varmışş onlar tam emzirme yastığı olur heralde. Ben e bebekten almıştım 145 tl olması lazımdııYa o doğumdan sonra emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş doğrumu geçen gördüm. Nerden aldınız bu arada?
Kuzu internetten alma riskine girmedim e bebekten aldım direkk atarım birazdan foto daYaa baktım bazıları incecik bazıları dolgun görünüyo ama yorumlar ofsayt bilemedim 200 liralık olanlar mı kaliteli acaba sizinki nasıl kızlar atsanıza marka model memnunsanız
Ayyy nasıl duygusalllTeyzeleri ilk detaylı ultrason bizim oldu galiba. Bugün uygundu bebek detaylı için yaptı doktorumuz çok şükür yolundaydı herşey darısı sizlerin başına. Kız olduğu da tescillendi miinoşumun üç boyutlu da gösterdi uykusundan uyandırıldığı için gözlerini ovuşturuyordu rahatsız ettik hanımefendiyi
Ayneen canımmAyyy nasıl duygusalllmaşallahhh kız olduğu da tescillendiğine göre artık alışveriş yapabilirsin yüzünü falan net gösterdi mii
Acıkma galan değilde sabaha karşı uyanıyorum sonra dönüp duruyorum uyku yok bi daha maalesefKizlaaar gece uyanip geri uyuyamayan var mi aranizda yaallahim surekli gecenin bi yarisi uyanip 3 4 saat geri uyuyamıyorum. Bugun erken uyandim ama gram uykum yok bide karnim acikmis offf bu hamilelegim ilkine gore cok zor ve farkli geciyo. Ilkinde hamile oldugumu unutuyodum bunda resmen surunuyorum..
Kanz xgo plus silver travel sistem aldık canım bir bak istersenKızlar şu an büyük parçalardan en aklımı karıştıran bebek arabası bir türlü karar veremedim, çok büyük olmaması, ağır olmaması ve çift yönlü kullanımı olması önceliklerimden fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. Sizler karar verdiniz mi veya aln oldu mu aranızda? Üzerime bebek arabası fikirleri fırlatabilir misiniz
Ya normalde hamileligin son aylarinda boyle oluyoduAcıkma galan değilde sabaha karşı uyanıyorum sonra dönüp duruyorum uyku yok bi daha maalesef
Ay vallahi ben en başında da bi dönem böyle oldum . Sonra düzeldi. Ama yaklaşık 10 gündür yine aynı. Bir de tabi sacma sapan ruyalarYa normalde hamileligin son aylarinda boyle oluyodubende hatta vucut kendini dogum sonrasi surece hazirliyo fln diye dusunmustum ama cok erken daha beee
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin minikk
Amin hepimiz minik meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin minikk