2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Cok güzell bi duygudur masallah prensese bende ayın 13 de gidicem sabırsızlıkla bekliyorum

Bende 16+3ten önce 12+0da görmüştüm her yeri tamamen gözüküyordu eller, ayaklar, hareketler falan 16+3te inanamadım parça parça gördük ve ayakları uzamış dizleri bile gözüküyordu nasıl bir mucize insan inanamıyor nokta kadarken nasılda büyüyorlar

Gerçekten insanın aklı şaşıyor bu mucizeye

Ya o doğumdan sonra emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş doğrumu geçen gördüm. Nerden aldınız bu arada?

Yaa baktım bazıları incecik bazıları dolgun görünüyo ama yorumlar ofsayt bilemedim 200 liralık olanlar mı kaliteli acaba sizinki nasıl kızlar atsanıza marka model memnunsanız

L Larissa isimler listede yerini almaya başlamış bizide ekleyebilirsin canim nasipse Venüs olucak kizçemin adi
Ayyyy ismiyle yaşasın güzel kızzz
Ya o doğumdan sonra emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş doğrumu geçen gördüm. Nerden aldınız bu arada?
Bilemedimki olabilir aslında ama benimki uzun. Bi de kısaları varmışş onlar tam emzirme yastığı olur heralde. Ben e bebekten almıştım 145 tl olması lazımdıı
Yaa baktım bazıları incecik bazıları dolgun görünüyo ama yorumlar ofsayt bilemedim 200 liralık olanlar mı kaliteli acaba sizinki nasıl kızlar atsanıza marka model memnunsanız
Kuzu internetten alma riskine girmedim e bebekten aldım direkk atarım birazdan foto da

Ayyy nasıl duygusalll maşallahhh kız olduğu da tescillendiğine göre artık alışveriş yapabilirsin yüzünü falan net gösterdi mii

Ayyy nasıl duygusalll maşallahhh kız olduğu da tescillendiğine göre artık alışveriş yapabilirsin yüzünü falan net gösterdi mii
Ayneen canımm yüzünü detaylı sırasında normal siyah beyaz daha iyi gösterdi,üç boyutluya geçince bi nazlandı kapadı eliyle hep arada bi indirdi de görebildik o minnak burnu ağzı

Acıkma galan değilde sabaha karşı uyanıyorum sonra dönüp duruyorum uyku yok bi daha maalesef

Kanz xgo plus silver travel sistem aldık canım bir bak istersen

Acıkma galan değilde sabaha karşı uyanıyorum sonra dönüp duruyorum uyku yok bi daha maalesef
Ya normalde hamileligin son aylarinda boyle oluyodu bende hatta vucut kendini dogum sonrasi surece hazirliyo fln diye dusunmustum ama cok erken daha beee

Ya normalde hamileligin son aylarinda boyle oluyodu bende hatta vucut kendini dogum sonrasi surece hazirliyo fln diye dusunmustum ama cok erken daha beee
Ay vallahi ben en başında da bi dönem böyle oldum . Sonra düzeldi. Ama yaklaşık 10 gündür yine aynı. Bir de tabi sacma sapan ruyalar

Kızlar geçen doktora gittiğimde istemsiz crl sini sordum ama o da artık hafta büyüdükçe crl öçmüyoruz dedi iki kulak arası mesafe, kafa çevresi, karın çevresi ve uyluk kemiği uzunlığınu ölçerek tahmni haftasını buldu ben zannediyorm hep boy ölçmü gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…