2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ben ben bennn.. hergün olmuyor ama haftada iki bazen üç oluyor. geçen uyuyamadım ama kalkayım artık ya dedm bi baktım 3:30 dedm yat geri sabah çok var zar zor uyumuşm yedide yine kalktım ben geceleri hiç acıkmıyorm ama sabah bi kalkıyorum sanki açlıktan ölmüşüm

Ya ben geçen aylarda öyleydim çok uyanıp zor uyuyordum geri şimdi uyansam da geri dalıyorum ama sağa sola dönerken her seferinde uyanıyorum aşırı kalitesiz kalçalarım ağrımaya başladı yan yatınca onun ağrısına yön değiştiriyorum sürekli

Birde sabah uyanmak üzereyken yatakta istemsizce geriniyorum yaa var mı böyle olan sonra kasıklarım ağrıyor kalktığımda

Birde sabah uyanmak üzereyken yatakta istemsizce geriniyorum yaa var mı böyle olan sonra kasıklarım ağrıyor kalktığımda
mekik çekersnde karın kasların acır ya ben ani hareket ettiğimde öyle ağrı zipleniyor 30 saniye geçmiyor. ani hareket etmemeyi öğrenemedm bir türlü.

mekik çekersnde karın kasların acır ya ben ani hareket ettiğimde öyle ağrı zipleniyor 30 saniye geçmiyor. ani hareket etmemeyi öğrenemedm bir türlü.

Heh evet oluyor ani kalkarken falan hatta ben şiddetle hapşırınca falan öyle canım acıyorki karnımı tutuyorum artık
Ani hareketlere son verdim artık ben dikkat ediyorum ama o uyku halindeki gerinme yokmu engel olamıyorum resmen kasıyorum tüm vucudumu sonra resmen içerisi zonkluyor gibi napıcam ya

evet hapşurup öksürüncede oluyor haklısın sanırm magnezyum başlama vaktimiz gelmiş.

Beeeen Bi de gece sürekli kalkıp wc ye gitme isteği kurulu saat gibii sağdan sola dönerken mutlaka uyanış, ara ara da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ya

Hamile yastigi aldim ben tavsiye ederimm. Sirti destekliyo yan yatinca agrilar azaliyo gercekten ben cok begendim sizde alin hemen

Beeeen Bi de gece sürekli kalkıp wc ye gitme isteği kurulu saat gibii sağdan sola dönerken mutlaka uyanış, ara ara da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ya
Daha kucuk bebisler ya sirt ustude yatabiliriz arada bence yaa ama bak sizede soyleyim hamile yastigi cok iyiymis bu konuda. Ilk hamileligimde yastik koyuyodum bi bacaklarimin arasina bi sirtima (sirt ustu donmeyim diye ) yatak kocaman yastik oluyodu. Simdi hamile yastiginin arasina giriyorum zaten kimildamiyorum engelliyo dönüşleri. Donersen kendi isteginle usturuplu donuyosun iyi oluyo. Memnunum yani belim cok agriyodu baya rahatlatti beni

ben alayım dedmde eşim yatakta ben nereye yatacağım dedi

Aldım aldım kullanıyorum çok memnunum hatta o olmasa uyku gerçekten çok kalitesiz oluyodu şimdi de çok kaliteli değil ama yine de çok fark var tabi eşimde yastığın bi tarafına sarılıyo ben niye napsın ahahhaha

Teyzeleri ilk detaylı ultrason bizim oldu galiba. Bugün uygundu bebek detaylı için yaptı doktorumuz çok şükür yolundaydı herşey darısı sizlerin başına. Kız olduğu da tescillendi miinoşumun üç boyutlu da gösterdi uykusundan uyandırıldığı için gözlerini ovuşturuyordu rahatsız ettik hanımefendiyi

Yaaaa çok şükür gözünüzaydın canım hepp böyle sağlıkla devam etsin inşallah Bizim detaylı randevumuzda 23ünde. Artık yüzünüde görme ihtimali olduğu için daha bir sabırsızım

Yaaaa çok şükür gözünüzaydın canım hepp böyle sağlıkla devam etsin inşallah Bizim detaylı randevumuzda 23ünde. Artık yüzünüde görme ihtimali olduğu için daha bir sabırsızım
Çok sağol canıım hepimizin ki hep sağlıkla devam etsin O minnak ellerle yüzünü kapatmayı pek seviyolar , 22 .haftamda gidicem tekrar o zaman daha çok açar yüzünü inşallah gitmeden tahin pekmez yedim kıpır kıpırdı buarada:))

Ayy minnak ellerine kurban olsunlar onlarınBende 21+1 olacağım görebilmeyi ümit ediyorum 16+3te de biraz görebilmiştik ama net değildi. Kilosu ve boyunu söylediler mii?

Ayy minnak ellerine kurban olsunlar onlarınBende 21+1 olacağım görebilmeyi ümit ediyorum 16+3te de biraz görebilmiştik ama net değildi. Kilosu ve boyunu söylediler mii?
Yaa eveett gittikçe netleşşyo,ben en son 14 te görmüştüm bütğn halnde tüm vücudu görmüştüm ultrasonda , bu sefer baktım bi yuvarlak var ekranda ay dedm bebeği niye göremiyorum bu ne , artık bütün halnde göremiceksin büyüdü sığmyo parça parça görceksin bu kafası dedi gelişimi haftasyla uyumlu kilosu boyu normal dedi boya 20 cm bi karış dedi kiloyu unuttum 18+4 üm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…