2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet ben de çok yüksek fiyatlar vermek istemiyorum açıkçası. Avm, yürüyüş gibi yerlerde lazım olacak bana da. Bende de araç var eşimde de, otobüs vs kullanmıyorum o yüzden birkaç yerde kullanacağım bir parçaya uçuk fiyatlar ödemek içimden gelmiyor, başka şeylere harcamak daha makul geliyor

Yeminle şu şekilcilikten çekicem ne çekiceksem of ama çok güzel çookkkk cybex ile arasında kalmıştım aslında ikisini de deneyip bir daha bakayım madem
Ya hamileyken taşınmak eziyet
Çok sağol bebişiimm. Ya senin zevkini yerim nasıl güzell ah güle güle kullannn
Ben de şekilcilik işte ay 2. El alıcam valla tertemiz arabalar var bi de bi süre sonra bastona geçiş olcağı için hiç aşırı yüksek fiyatlar vermek istemiyorum ya

Teşekkür ederim kuzum benim, daha güzelleri senin olsuuun

Ben de şekilcilik işte ay 2. El alıcam valla tertemiz arabalar var bi de bi süre sonra bastona geçiş olcağı için hiç aşırı yüksek fiyatlar vermek istemiyorum ya

Mantıklı kuşum, benim eşim 2.el konusunda biraz takıntılı o yüzden biz öyle yapamadık. İnşallah gönlüne göre bulursun

Ben de stokke beğeniyordum canım renk bile seçmiştim gri olan tutma yerleri kahverengi deri çok hoştu. Ama katlarken oturma yerini gövdeden ayırıyosun iki parça haline geliyor o tek başınayken zor bi olay. Bir de sitede bir kaç kişide gördüm markete bile girdiklerinde devasa birşeyle girmiş gibi duruyor bayağı büyük bir araba kalabalık veya dar biryerde çok dezavantajlı duruyordu vazgeçtim o sebeplerden ben de

günaydın kızlaaar dünden beri okumamışım resmen. bebek arabası konusunda inanılmaz kararszm bi de aileler biz bişey alınca biz alacaktık diye tepki veriyor bebek arabasını onlara aldırayım diye düşündüm. hem hafif olcak hem çift yönlü olacak hem katlaması kolay olacak. benim arabam küçük eşimnki hangar gibi ikisinede uyacak bir model lazım falan fln. ben hala bulamadım önerdiğiniz modelleri not aldım bakacağım hepsine. birkaç model baktım çocuğun yönünü çevirmek için çıkartacaksın yatak kısmını döndürüyorsun ben kolu dönsün istiyorm tek hamlede çocuk fln uyurken çevirmek istiyorum. 2. el hiç bakmadım iki çocuk düşündüğüm için zaten bunda kullanırım kardeşindede kullanırım diye.
gece babaların mama verme mevzusuna da gelince hele bi yapmasın çocuğu kucağına vermem vallahi.. ben uyanıkken uyuyan koca bizden değildir

Bence cok iyi yapmissiniz bendede cilegin baby coton modeli var oglumda beyazini almistim ilerde bir kizim olursa oda kullanir diye tam takimini döşemiştim büyüyen beşiğiyle birlikte çok memnunum
Bende geçen o takıma baktım bayağı kaliteli duruyor vede şık.beyaz olmasıda artı ve dolabıda üç kapılı çok hoşuma gştmişti. Ancak şu büyüyen beşik yatak olunca küçük gelmiyormu malüm çocuklar yatakta sağa sola çok dönüyor. Genelde insanlara bakıyorum biraz büyüyünce çok geniş yataklar alıyorlar şimdi onlar moda. Orda kafam karıştı. Acaba işe yarayacakmı. Kaç yaşında ona geçtiniz?.

Kesinlikle bütçeye uyuyorsa cybex diyorum nezamandır bakıyorum ve kullanıcılara soruyorum memnun olmayanı görmedim henüz.

Bizim bugün muayenemiz vardı çok şükür yine gördük pipiyi haftasıyla uyumlu 188 gramcikmis..ayrıntılı için bişey demedi 1 ay sonra görüşelim dedi..kasılmaları sordum normal dedi rahim buyudugu için beklenen durummus ilerleyen zamanlarda daha çok olacakmış.4lu tarama yapıldı haftaya çıkar hayırlısıyla

Ay o kadar olumsuz şey yazıldı ki dünden beri bi düşüncem ben de o yüzden kuzu cybex de olabilir ama onun da puseti o kadar ağır ki evden arabaya bile taşınması kabus gibi gerçekten. Odadan odaya taşıyamadım
ayyy kesinlikle katılıyorum koca mevzusuna benimki nasıl bırakıp işe gidicem diye düşünüyo, dicem kocacım gece bakarak telafi edebilirsin bu açığı

Ne güzel adıyla büyüsün, ben de arya ismini çok seviyordum hep kızım olursa Arya koyarım diyordum fakat yakın arkadaşımız kızına o ismi koyduğu için vazgeçmiştim
Çok teşekkür ederiz amin sağlık olsun ne yapalım ama yine de içimde kalır diyorsanız koyun gitsin

1.5 yaşina kadar beşik olarak yattı sonra yatağa çevirdik ama bendeki büyüdüğünde 160 lık modeliydi birde 180 likleri varmis onu görmemiştim alirken arkadasim kizina aldi lisede bile yatar bildiginiz tek kisilik yatak gibi alirsaniz üç kurus fazla verip büyüğünü alın ben görsem onu tercih ederdim onun beşiğide bizimkinden baya genişti ama bubdada 10 yasina kadar en az cok rahat yatar diye dusunuyorum

ayyy kesinlikle katılıyorum koca mevzusuna benimki nasıl bırakıp işe gidicem diye düşünüyo, dicem kocacım gece bakarak telafi edebilirsin bu açığı
bende bırakıp işe gidicem minnağım az büyüyünce guzuma babannesi/anneannesi bakacak. bizim köpeğimiz var eşim 6da kalkıp onu gezdirip tuvalete fln götürüyor. hergün tüylerni tarar oyun oynar. yeğenlerimle de bizi bırakıp saatlerce oynar. umarm bu performansları kendi yavrusundada gösterir. yoksa beni kandırmış olacak

Ben mimarım kendi ofisimi açıcam bebeden sonra artık alır yanıma götürürüm diye düşünüyorum zor durumlarda da destek team ay çok iyimiş köpek falan resmen provası olmuş, bize de yeğenler bırakılınca eşimin elinden çocuklar bana gelemiyo bile hele bi de kızsa aman allahım zaten overdose cilveee o açıdan umudum çok yüksek

Dimi yaa araba olayı gerçekten zor canım ben artık indrim bitmeden kapatıyım bu olayı dedim kafam rahat etti. İyikide almşım diyorum tamı tamına iki katna çıkarmı bir gece deindirimler yalan diyenlere savunucam artık hayır doğru diye

ooo ne güzel iş vallahi bayılırım kadın mimarlara eşim destek olmazsa ikinci çocuğu göremez

Çok trşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu. Bende takımı çok beğendim çok zarif duruyordu. Yakından çok daha iyi. Zaten anne yanı beşiğide alacam 6 aydan sonra yatağına yollayacam

Kizlaaar gece uyanip geri uyuyamayan var mi aranizda ya allahim surekli gecenin bi yarisi uyanip 3 4 saat geri uyuyamıyorum. Bugun erken uyandim ama gram uykum yok bide karnim acikmis offf bu hamilelegim ilkine gore cok zor ve farkli geciyo. Ilkinde hamile oldugumu unutuyodum bunda resmen surunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…