Evet ben de çok yüksek fiyatlar vermek istemiyorum açıkçası. Avm, yürüyüş gibi yerlerde lazım olacak bana da. Bende de araç var eşimde de, otobüs vs kullanmıyorum o yüzden birkaç yerde kullanacağım bir parçaya uçuk fiyatlar ödemek içimden gelmiyor, başka şeylere harcamak daha makul geliyorBen açıkçası arabayı çok büyük bir ihtiyaç olarak görmüyorum. Anca yürüyüşte alışverişte falan. Çünkü her yere zaten kendi aracınızla gidiyoruz. O yüzden basta çok yüksek fiyat vermeyeceğim diye belirledim. Bu marka da fena gelmedi. Bizim bagaj çok küçük oraya sığmaz ama arka koltuk tarafında kalır sorun olmaz diye düşündüm. Kalitesi de gelince iyi geldi baya zorladık. Öyle hemen kırılacak zarar görecek gibi değil. Öyle olunca modeli de sevince icime sindi. Tabi herkesin beklentileri farkli fikir olsun :)
Çoook zor olsa daa o zamlardan kaçmak zararın neresinden dönsek kardır diyip kendimizi kandıracağız mecbur napalımİnşallah karar verip zamlardan en az hasarla bu konuyu kapatırız canım
Yeminle şu şekilcilikten çekicem ne çekiceksemStokkeler sürüş ve yükseklik olarak gerçekten çok iyi canım. Benim deneme fırsatım oldu hem ağır hem de yön değiştirmek istediğinde ana kucağını ya da gövdesini çıkarıp yeniden istediğin yöne takmak gerekiyor. Bebekle yalnız olduğumuzda yön değiştirmek istesek baya zor olcak. Birde katlamak istediğinde yine oturma yerini çıkarman gerekiyor ve ona rağmen hiç katlanmamış gibi oluyor. Bagajda veya evde katlayıp koymak istesen inanılmaz yer kaplıyor. Biz bu 2 sebepten dolayı eledik. Şimdiden kolay gelsin canım hemen yerleşirsin inşallah. Keşke bizde taşınsak
Çok sağol bebişiimm. Ya senin zevkini yerim nasıl güzellKolaylıklar diliyorum bebeeekona da bir bakayım o vakit ben en kararsız kaldığım şey bebek arabası Bu arada dolap ve şifonyer aldım ben Çilek mobilyadan başlangıçta park yatak, beşik vs kullanacağım yatak almayacağım ekstra, bunlar için de erken mi davrandım bilmiyorum ama ocak gibi gelirmiş zaten
Ben de şekilcilik işteKuzum ben stokke xplory x aldım alacaksan elini çabuk tut ben aldıktan sonra zam geldi tekrar gelmesin yazık döviz yüzünden. Çok rahat sürüşü ama tabi ki ağır ve çok yer kaplıyor. Ben çok beğendiğim için eksilerini göze alarak aldım.
Teşekkür ederim kuzum benim, daha güzelleri senin olsuuunYeminle şu şekilcilikten çekicem ne çekiceksemof ama çok güzel çookkkk cybex ile arasında kalmıştım aslında ikisini de deneyip bir daha bakayım madem
Ya hamileyken taşınmak eziyet
Çok sağol bebişiimm. Ya senin zevkini yerim nasıl güzellah güle güle kullannn
Ben de şekilcilik işteay 2. El alıcam valla tertemiz arabalar var bi de bi süre sonra bastona geçiş olcağı için hiç aşırı yüksek fiyatlar vermek istemiyorum ya
Ben de şekilcilik işteay 2. El alıcam valla tertemiz arabalar var bi de bi süre sonra bastona geçiş olcağı için hiç aşırı yüksek fiyatlar vermek istemiyorum ya
Ben de stokke beğeniyordum canım renk bile seçmiştim gri olan tutma yerleri kahverengi deri çok hoştu. Ama katlarken oturma yerini gövdeden ayırıyosun iki parça haline geliyor o tek başınayken zor bi olay. Bir de sitede bir kaç kişide gördüm markete bile girdiklerinde devasa birşeyle girmiş gibi duruyor bayağı büyük bir araba kalabalık veya dar biryerde çok dezavantajlı duruyordu vazgeçtim o sebeplerden ben deBen stokke almayı düşünüyorum kuzu hem tipi çok hoş duruyo hem de yüksekte kalıyo oturma yeri. Çift yönlü kullanım falanmuhtemelen ağırdır bu da ama sürüş olarak çok rahat görünüyodu, mağazaya gidip bi deniyim diyodum bende taşınma işi çıktı. Bu haftasonu taşınıyoruz
Bende geçen o takıma baktım bayağı kaliteli duruyor vede şık.beyaz olmasıda artı ve dolabıda üç kapılı çok hoşuma gştmişti. Ancak şu büyüyen beşik yatak olunca küçük gelmiyormu malüm çocuklar yatakta sağa sola çok dönüyor. Genelde insanlara bakıyorum biraz büyüyünce çok geniş yataklar alıyorlar şimdi onlar moda. Orda kafam karıştı. Acaba işe yarayacakmı. Kaç yaşında ona geçtiniz?.Bence cok iyi yapmissiniz bendede cilegin baby coton modeli var oglumda beyazini almistim ilerde bir kizim olursa oda kullanir diye tam takimini döşemiştim büyüyen beşiğiyle birlikte çok memnunum
Kesinlikle bütçeye uyuyorsa cybex diyorum nezamandır bakıyorum ve kullanıcılara soruyorum memnun olmayanı görmedim henüz.Küçük birşey istiyorsan cybex düşünebilirsin pockit plus all city katlandığında minicik oluyor kabin boy olarak geçiyor daha uygundu ama oda zamdan nasibini almışbirde cybex eezy twist2 modeline bakabilirsin çift yön kullanılıyor ve sürüşü çok rahat baya da kaliteli birşey.
Ay o kadar olumsuz şey yazıldı ki dünden beri bi düşüncem ben de o yüzden kuzuBen de stokke beğeniyordum canım renk bile seçmiştim gri olan tutma yerleri kahverengi deri çok hoştu. Ama katlarken oturma yerini gövdeden ayırıyosun iki parça haline geliyor o tek başınayken zor bi olay. Bir de sitede bir kaç kişide gördüm markete bile girdiklerinde devasa birşeyle girmiş gibi duruyor bayağı büyük bir araba kalabalık veya dar biryerde çok dezavantajlı duruyordu vazgeçtim o sebeplerden ben de
ayyy kesinlikle katılıyorum koca mevzusunagünaydın kızlaaardünden beri okumamışım resmen. bebek arabası konusunda inanılmaz kararszm bi de aileler biz bişey alınca biz alacaktık diye tepki veriyor bebek arabasını onlara aldırayım diye düşündüm. hem hafif olcak hem çift yönlü olacak hem katlaması kolay olacak. benim arabam küçük eşimnki hangar gibi ikisinede uyacak bir model lazım falan fln. ben hala bulamadım önerdiğiniz modelleri not aldım bakacağım hepsine. birkaç model baktım çocuğun yönünü çevirmek için çıkartacaksın yatak kısmını döndürüyorsun ben kolu dönsün istiyorm tek hamlede çocuk fln uyurken çevirmek istiyorum. 2. el hiç bakmadım iki çocuk düşündüğüm için zaten bunda kullanırım kardeşindede kullanırım diye.
gece babaların mama verme mevzusuna da gelince hele bi yapmasınçocuğu kucağına vermem vallahi.. ben uyanıkken uyuyan koca bizden değildir
Çok teşekkür ederiz aminNe güzel adıyla büyüsün, ben de arya ismini çok seviyordum hep kızım olursa Arya koyarım diyordum fakat yakın arkadaşımız kızına o ismi koyduğu için vazgeçmiştim
1.5 yaşina kadar beşik olarak yattı sonra yatağa çevirdik ama bendeki büyüdüğünde 160 lık modeliydi birde 180 likleri varmis onu görmemiştim alirken arkadasim kizina aldi lisede bile yatar bildiginiz tek kisilik yatak gibi alirsaniz üç kurus fazla verip büyüğünü alın ben görsem onu tercih ederdim onun beşiğide bizimkinden baya genişti ama bubdada 10 yasina kadar en az cok rahat yatar diye dusunuyorumBende geçen o takıma baktım bayağı kaliteli duruyor vede şık.beyaz olmasıda artı ve dolabıda üç kapılı çok hoşuma gştmişti. Ancak şu büyüyen beşik yatak olunca küçük gelmiyormu malüm çocuklar yatakta sağa sola çok dönüyor. Genelde insanlara bakıyorum biraz büyüyünce çok geniş yataklar alıyorlar şimdi onlar moda. Orda kafam karıştı. Acaba işe yarayacakmı. Kaç yaşında ona geçtiniz?.
bende bırakıp işe gidicem minnağım az büyüyünce guzuma babannesi/anneannesi bakacak. bizim köpeğimiz var eşim 6da kalkıp onu gezdirip tuvalete fln götürüyor. hergün tüylerni tarar oyun oynar. yeğenlerimle de bizi bırakıp saatlerce oynar. umarm bu performansları kendi yavrusundada gösterir. yoksa beni kandırmış olacakayyy kesinlikle katılıyorum koca mevzusunabenimki nasıl bırakıp işe gidicem diye düşünüyo, dicem kocacım gece bakarak telafi edebilirsin bu açığı
Artık farklı şeyler düşüneceğiz, çok yakınız çünkü öyle aynı isim olmasınÇok teşekkür ederiz aminsağlık olsun ne yapalım ama yine de içimde kalır diyorsanız koyun gitsin
Ben mimarım kendi ofisimi açıcam bebeden sonra artık alır yanıma götürürüm diye düşünüyorumbende bırakıp işe gidicem minnağım az büyüyünce guzuma babannesi/anneannesi bakacak. bizim köpeğimiz var eşim 6da kalkıp onu gezdirip tuvalete fln götürüyor. hergün tüylerni tarar oyun oynar. yeğenlerimle de bizi bırakıp saatlerce oynar. umarm bu performansları kendi yavrusundada gösterir. yoksa beni kandırmış olacak
Dimi yaa araba olayı gerçekten zor canımAy o kadar olumsuz şey yazıldı ki dünden beri bi düşüncem ben de o yüzden kuzucybex de olabilir ama onun da puseti o kadar ağır ki evden arabaya bile taşınması kabus gibi gerçekten. Odadan odaya taşıyamadım
ayyy kesinlikle katılıyorum koca mevzusunabenimki nasıl bırakıp işe gidicem diye düşünüyo, dicem kocacım gece bakarak telafi edebilirsin bu açığı
ooo ne güzel iş vallahi bayılırım kadın mimarlaraBen mimarım kendi ofisimi açıcam bebeden sonra artık alır yanıma götürürüm diye düşünüyorumzor durumlarda da destek team ay çok iyimiş köpek falan resmen provası olmuş, bize de yeğenler bırakılınca eşimin elinden çocuklar bana gelemiyo bile hele bi de kızsa aman allahım zaten overdose cilveee o açıdan umudum çok yüksek
Çok trşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu. Bende takımı çok beğendim çok zarif duruyordu. Yakından çok daha iyi. Zaten anne yanı beşiğide alacam 6 aydan sonra yatağına yollayacam1.5 yaşina kadar beşik olarak yattı sonra yatağa çevirdik ama bendeki büyüdüğünde 160 lık modeliydi birde 180 likleri varmis onu görmemiştim alirken arkadasim kizina aldi lisede bile yatar bildiginiz tek kisilik yatak gibi alirsaniz üç kurus fazla verip büyüğünü alın ben görsem onu tercih ederdim onun beşiğide bizimkinden baya genişti ama bubdada 10 yasina kadar en az cok rahat yatar diye dusunuyorum