- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 32
- Konu Sahibi Dilan byhn
Merhaba, şimdi geldik doktordan , normal ultrason ile kese göründü, haftası ile de uyumluymuş çok şükür ,11 Eylül de kalp atışı için kontrole gideceğiz :)Merhaba naptınız gittiniz mi doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, şimdi geldik doktordan , normal ultrason ile kese göründü, haftası ile de uyumluymuş çok şükür ,11 Eylül de kalp atışı için kontrole gideceğiz :)Merhaba naptınız gittiniz mi doktora
Çok şükür maşallah Darısı başımaaMerhaba, şimdi geldik doktordan , normal ultrason ile kese göründü, haftası ile de uyumluymuş çok şükür ,11 Eylül de kalp atışı için kontrole gideceğiz :)
İnşallah, hayırlısı ileBen de bu grupta yer almak istiyorum ya Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bat 12 Eylül benim öğrenmeme daha var ama eğer olurda pozitifi görürsem mayisi sonlarından bir yerinden yakalicam
Merhabalar benimde son adet tarihim 25 Temmuz 5+4 görünüyor yarın bende ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyım ama ben vajinal yol ile muayene yapacak sanıyordum 5. Haftada karından gözüktü mü yaMerhaba, şimdi geldik doktordan , normal ultrason ile kese göründü, haftası ile de uyumluymuş çok şükür ,11 Eylül de kalp atışı için kontrole gideceğiz :)
Değer yüksek olunca gerek kalmıyor sanırsam, direkt normal ultrasona aldı beni zaten diğerini yaptıramazdım çok korkuyorum cunku ertelerdim gerekirse :))Merhabalar benimde son adet tarihim 25 Temmuz 5+4 görünüyor yarın bende ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyım ama ben vajinal yol ile muayene yapacak sanıyordum 5. Haftada karından gözüktü mü ya
Beta kaçtı en sonDeğer yüksek olunca gerek kalmıyor sanırsam, direkt normal ultrasona aldı beni zaten diğerini yaptıramazdım çok korkuyorum cunku ertelerdim gerekirse :))
Ben reglin geçtiği ikinci gün 27 ağustos idrarda çift çizgi çıkınca tahlil verdim o zaman 1861di daha sonra yaptırmadım direkt bugun doktora gittim artış vs takip etmedimBeta kaçtı en son
Yaaa sen hamismisin. Ogün sağlık sorunu diyince aklıma ilk bu geldi sormadım bilerek.İnsallah hepımız canım
Canım kanamam var ondan solemedım daha belli degıl diye dua etYaaa sen hamismisin. Ogün sağlık sorunu diyince aklıma ilk bu geldi sormadım bilerek.
Ya çok sevindim. Tedaviye baslamismiydiniz ayyy çok sevindim canim hayırlı olsun
Ay stalklamış beni ya yerim yarın dr a gitcem inş gusel haberler verırırım, cok korkuyorum, gecmıste dıs gebelık öyküm varYaaa sen hamismisin. Ogün sağlık sorunu diyince aklıma ilk bu geldi sormadım bilerek.
Ya çok sevindim. Tedaviye baslamismiydiniz ayyy çok sevindim canim hayırlı olsun
İns güzelce tutunmustur canim. Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. sağlıcakla da kucağına alırsın ins. Güzel haberler vereceksin ins beklemedeyimAy stalklamış beni ya yerim yarın dr a gitcem inş gusel haberler verırırım, cok korkuyorum, gecmıste dıs gebelık öyküm var
İnsallah canım ,yazarım detayları, inş gusel seyler yazarım
aminAllah tüm isteyenlere en başta da size en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla ve huzurla inşallah
Merhaba, naptınız, doktora gittiniz mi? :)Tabii ki ben de yarın sizden bekliyorum güzel haberleri:))
Merhaba ben yarın gidicem inşallah, siz naptınız gördünüzmü bebiişiMerhaba, naptınız, doktora gittiniz mi? :)
Biz cumartesi günü kalp atışı için gideceğiz inşallah. Sizin iştah durumunuz nasıl? Benim bulantım yok ama tüm gün aç geziyorum asla bir şey yiyemiyorum sürekli tok gibiyim zayıfladım hatta, sizde durumlar nasıl bulantınız var mı, iştah durumlarınız nasıl ?Merhaba ben yarın gidicem inşallah, siz naptınız gördünüzmü bebiişi
Hayırlı olsunMerhaba, sanırım bende 2022 Mayıs annesi olacağım . Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insaAllah