Gebeliğe Hazırlık 2022 Mayıs anneleri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu grupta yer almak istiyorum ya 🙏 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bat 12 Eylül benim öğrenmeme daha var ama eğer olurda pozitifi görürsem mayisi sonlarından bir yerinden yakalicam 😂

Merhaba, şimdi geldik doktordan , normal ultrason ile kese göründü, haftası ile de uyumluymuş çok şükür ,11 Eylül de kalp atışı için kontrole gideceğiz :)
Merhabalar benimde son adet tarihim 25 Temmuz 5+4 görünüyor yarın bende ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyım ama ben vajinal yol ile muayene yapacak sanıyordum 5. Haftada karından gözüktü mü ya ☺️

Merhabalar benimde son adet tarihim 25 Temmuz 5+4 görünüyor yarın bende ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyım ama ben vajinal yol ile muayene yapacak sanıyordum 5. Haftada karından gözüktü mü ya ☺️
Değer yüksek olunca gerek kalmıyor sanırsam, direkt normal ultrasona aldı beni zaten diğerini yaptıramazdım çok korkuyorum cunku ertelerdim gerekirse :))

Yaaa sen hamismisin. Ogün sağlık sorunu diyince aklıma ilk bu geldi sormadım bilerek.

Ya çok sevindim. Tedaviye baslamismiydiniz ayyy çok sevindim canim hayırlı olsun
Ay stalklamış beni ya yerim 🤗🤗yarın dr a gitcem inş gusel haberler verırırım, cok korkuyorum, gecmıste dıs gebelık öyküm var :KK43:
İnsallah canım ,yazarım detayları, inş gusel seyler yazarım🤗🤗

Ay stalklamış beni ya yerim 🤗🤗yarın dr a gitcem inş gusel haberler verırırım, cok korkuyorum, gecmıste dıs gebelık öyküm var :KK43:
İnsallah canım ,yazarım detayları, inş gusel seyler yazarım🤗🤗
İns güzelce tutunmustur canim. Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. sağlıcakla da kucağına alırsın ins. Güzel haberler vereceksin ins beklemedeyim🤲🤲

Merhaba ben yarın gidicem inşallah, siz naptınız gördünüzmü bebiişi🙏🏻
Biz cumartesi günü kalp atışı için gideceğiz inşallah. Sizin iştah durumunuz nasıl? Benim bulantım yok ama tüm gün aç geziyorum asla bir şey yiyemiyorum sürekli tok gibiyim zayıfladım hatta, sizde durumlar nasıl bulantınız var mı, iştah durumlarınız nasıl ?

Transferimin 4. Günü 5. Gün embriyo transferi oldum.Transferden 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi bitmiş midir

Eklentiler

• 8A25B49D-876B-47FC-AC63-709DF6442A0E.jpeg
    8A25B49D-876B-47FC-AC63-709DF6442A0E.jpeg
    163,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 23D18359-B2F9-4B17-9911-D95A03665B80.jpeg
    23D18359-B2F9-4B17-9911-D95A03665B80.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 33
X