Gebeliğe Hazırlık 2022 Mayıs anneleri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günler gecmıyor , cunartesıyı sabırsızlıka ve korkuyla beklıyorum, lekelenmem beni tedirgın edıyor :KK43: sen nasılsın
6. haftada lekenlenmeler olabileceğini duymuştum bende. Umarım aksi bi durum yoktur. Yoğun mu??
Benim içinde geçmiyo cidden günler bi an önce kalbini duymak istiyorum ama muayeneme daha bi hafta var..
Annelik sabır işi sanırım baştan itibaren

6. haftada lekenlenmeler olabileceğini duymuştum bende. Umarım aksi bi durum yoktur. Yoğun mu??
Benim içinde geçmiyo cidden günler bi an önce kalbini duymak istiyorum ama muayeneme daha bi hafta var..
Annelik sabır işi sanırım baştan itibaren
Yok cok yogun degıl canım , insallah normaldir .insallah hepımız saglıkla duyarız 🙏🙏

Pinky93 Pinky93 M Manolya15 L Lawyer0134 hemsireanne_16 hemsireanne_16 Kızlar merhabaaa :) Nası geçiyo ilk haftalarınız ? Benim kasık batmalarım var baya bi onun haricinde az bi bulantı :) Çok heycanlı ve endişeliyim. Sizler nasılsınız??
Merhabaa🥰 şu anlık benim de adet olacakmışım gibi ara ara kasık sancım var göğüs hassasiyeti ve susama hissi oluyor bir de 🥱 ben de çok heyecanlıyım ama çalıştığım için daha çok endişeliyim bakalım hayırlısı 😅

Merhabaa🥰 şu anlık benim de adet olacakmışım gibi ara ara kasık sancım var göğüs hassasiyeti ve susama hissi oluyor bir de 🥱 ben de çok heyecanlıyım ama çalıştığım için daha çok endişeliyim bakalım hayırlısı 😅
3 litre içmeye çalışıyorum bende. Önemliymiş su konusu. Allah yardımcın olsun. Yoğun Bi serviste mi çalışıyorsun?

Merhaba :) Benim şuan maşallah iyi gidiyor, bulantım yok fakat aşırı iştahsızım kahvaltı falan yapamıyorum canım hiçbir şey istemiyor sürekli tok gibiyim, leke vs. yok çok şükür, yorulduğumda biraz belim ağrıyor sırtıma destek koyduğumda rahatlıyor, çok su içiyorum ve sık lavaboya çıkıyorum. Onun haricinde normal hayatıma devam ediyorum henüz bir farklılık yok.Yarın doktora gideceğiz insallah kese görünür , hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Allahım isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin insallah

Merhaba kızlar, benim de son adet tarihim 26 temmuz.18 ağustosta kahve leke gelince adet oluyorum diye üzüldüm,lekelenme birgün sürdü kesildi şüphe edip 19 ağustosta evde test yptım çift çizgiyi gördüm.22 ağustosta beta 171 çıktı.27 ağustosta betayı tekrarladım 1333 çıktı. Acele etmiyim bekliyim dedim 5+2 gözüküyorum 1 hafta daha bekleyip öyle gidiyim doktora diyorum inşallah keseyide bebeği de kalp atışlarını da görürüm gittiğimde hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar, benim de son adet tarihim 26 temmuz.18 ağustosta kahve leke gelince adet oluyorum diye üzüldüm,lekelenme birgün sürdü kesildi şüphe edip 19 ağustosta evde test yptım çift çizgiyi gördüm.22 ağustosta beta 171 çıktı.27 ağustosta betayı tekrarladım 1333 çıktı. Acele etmiyim bekliyim dedim 5+2 gözüküyorum 1 hafta daha bekleyip öyle gidiyim doktora diyorum inşallah keseyide bebeği de kalp atışlarını da görürüm gittiğimde hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, 5+2 , ben yarın gideceğim siz de gidince yazar mısınız, burdan paylaşalım:)

X