Parol iciliyormus ama parol plus icilmiyormus haberiniz olsunKızlar emzirirken parol tablet içebiliyor muyuz artık. İlk zamanlar sadece minoset düşebilirsin demişti doktor. Başım felaket ağrıyor minoset geçirmiyor bir tane parol içsem bir şey olur mu acaba
Allahim ayni biz. Bizimkide dun aksam 8den gece 4e kadar agladi uyumadi. Ne yapsak susmadi. 4 ten sonrada 8e kadar bi uyudu ama arada emmeye uyandi tabiki. Ondan sonrada yine uyumuyo sabahtan beri agliyo.Offf gece sürekli uyandi ne uyudu ne uyumadi , sabah 6 bucukta gozlerini acti ve o zamandan beri sürekli agliyor, cok huysuz hicbirsey eylemiyor. 2.dis geliyor galiba çok zorlaniyorum valla
Ahh gecmis olsun size de, ne zor valla bebelerin ayarları bir anda kayıveriyor. Kollarımda derman kalmadı , kucagimda kendini geriyorr aglıyorAllahim ayni biz. Bizimkide dun aksam 8den gece 4e kadar agladi uyumadi. Ne yapsak susmadi. 4 ten sonrada 8e kadar bi uyudu ama arada emmeye uyandi tabiki. Ondan sonrada yine uyumuyo sabahtan beri agliyo.
Tabi benimki hasta ondan boyle ama mahvolduk
Kısa mont çok kullanışsız bence. Toplanır zaten. Hemde bacakları üşür. Ben aldım astronot mont ama daha hiç giydirmedim. Hava sıcak henüz. 9/12 aylık aldım az büyük kollarını bacaklarını katlamam lazımKızlar selam, malum kış geldi benim bebişe bir astronot mont almak istiyorum ama alan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa kısa montlardan mi almak daha faydalı
Ben lcw nin iki fermuarli acilanlarindan ve kalin dolgulu olanlarindan aldim oglumdada kullanmistim memnun kalmistim kizimada aldim rahat oluyor usudumu ki derdi olmuyor normal montlarda pskolojik olarak ben rahat edemiyorum seneye artik normal mobta gecicez bu seneyi astronotla gecirecegizKızlar selam, malum kış geldi benim bebişe bir astronot mont almak istiyorum ama alan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa kısa montlardan mi almak daha faydalı
Ya evet toplanir diye almak istemedim ben de bir de bu sefer altina ne giydireceğim derdi olacak bacakları üşümesin diye..Kısa mont çok kullanışsız bence. Toplanır zaten. Hemde bacakları üşür. Ben aldım astronot mont ama daha hiç giydirmedim. Hava sıcak henüz. 9/12 aylık aldım az büyük kollarını bacaklarını katlamam lazım
Teşekkürler kızlar ben sanki daha önce buralarda kullanışsız diye yorumlar okumuştum ondan bir sorayim dedim alıyorum o haldeBen lcw nin iki fermuarli acilanlarindan ve kalin dolgulu olanlarindan aldim oglumdada kullanmistim memnun kalmistim kizimada aldim rahat oluyor usudumu ki derdi olmuyor normal montlarda pskolojik olarak ben rahat edemiyorum seneye artik normal mobta gecicez bu seneyi astronotla gecirecegiz
Şimdiden geçmiş olsun. Başka nerede yaptiracakmişsin ?Yarın sünnet yaptıracağım oğluşu nasıl geçecek acaba ya herkes neden hastanede yaptırıyorsun diye eziyet ediyor
Evde yaptırmalıymışım bizim Bi tanıdık sünnetçi var hastanede çalışıyor ama eve gelip parasıyla yapıyor bende hastane ve doktor durmuşken neden adama 600 TL vereyim diye düşünüyorum ama ona kızıyorlarŞimdiden geçmiş olsun. Başka nerede yaptiracakmişsin ?
Herhangi bir komplikasyon gelişirse eve gelen sünnetçi abimiz müdahale edebilecekmi gerekli ortamı var mı bence kimseyi dinlemeyin doktorlar dururken.. basit birşey gibi görünsede kesinlikle hastane ortaminda doktorlar tarafindan yapilmasi gerektigini dusunuyorum oglumun dogum aninda yaptiracaktim premature dogunca yapmadilar sonradan da erteleye ertele 5 yasina geldi hala yaptiramadim doktor bekleyin dedi 7 yasini bekliyoruz artik hastanede yaptiririm mutlakaEvde yaptırmalıymışım bizim Bi tanıdık sünnetçi var hastanede çalışıyor ama eve gelip parasıyla yapıyor bende hastane ve doktor durmuşken neden adama 600 TL vereyim diye düşünüyorum ama ona kızıyorlar
Herkes guzel demis ama teeek iyi yani hamileligimin agir zamanlarini cok sicak havaya denk gelmemesi oldu. Dogumdan sonrasi icin berbat bi zamandi, sıcaklar gec geldi bu yil. Haziran ortasina kadar serindi hala. Ben 1 mayista dogurdum. Bebegin en gaz almaya açık oldugu zamanlarda hava giydirmesen gaz alir, giydirsen terler kivaminda berbat bi ikilemdeydi. Bizim buralar cok sicak ve sicaklar bastirip da klima acinca rahatladik, cunku klima acinca bi kat daha giydirdim kurtuldum ikilemden. Burda klimasiz uyunmuyor bile. Yenidogan hemsiresi komsum hamileyken uyarmist hemen alıştır klimaya yoksa cok zorlanirsiniz dedi. 1 bucuk ayliktan itibaren falan klimada uyudu vs 24 saat. Bebegin hassas donemlerinde hava sallantiliydi, ruzgarli garip, ne zaman disari ciksak gaz sancıları basa bela oldu. Ozel bi tatile gitme durumumuz olmadi, tatil beldesinde oturuyoruz zaten ama yine bence zamanlama cok kotuydu. 3 aylik olana kadar pusetten bile cikaramadik deniz kenarinda ruzgardan etkileniyordu. Sonrasinda da cok nadir muhtesem dinginlikte deniz ve ruzgar oldugunda sezon kapanana kadar 4 kez denize soktuk bebeyi. 3-4 aylikken. 7-8 aylik olmus olsa cok daha rahat ederdik. Kış bebesi olsa giydirir koyardin kafan rahat ederdi boyle cok zor diyip durdu annem, bana da mantikli geldi. Bi daha hamileligimi planlayabilecek olursam Kış bebesi dogurmaya calisicam sgagshdjdKizlar gunaydin :) kismetse ben de 2023 mayista anne olacagim sizden ogrenmek istedigim yazin kucuk bir yeni doganla olmanin avantajlari ve dezavantajlari :)) tatile gidebildiniz mi mesela? Sicaklarla nasi basa ciktiniz malum klima acma kapi pencere acma olmuyor bebekle :) sizce guzel bir mevsim miydi?
Benim de cok hosuma gidiyorlar ama Zara, h&m deki modelleri begendim ve onlar astronotu en fazla 9 aya kadar uretiyorlar. 9 aylikken subat ayi olacak. 1 yas almam lazim montu. Ama tasarimi guzel olan markalar 9 aya kadar urettigine gore bi bildikleri vardir diye dusundum once. Yurume asamasinda hareketlerini kisitlayabiljr belki falan diye dusundum. Vazgectim gibi astronottan. Bi de lcw de bir cocuk modelde girilmiş halde fotograf gordum. Kucaktaki bebeye cok yakisiyor da ayakta duran bebede baya kotu durdugunu farkettim. Vazgectim galiba astronottan. H&m den bi 9 aylik ince astronot almistim. Onu daha küçükken giyer kalin mont olarak normal kaban alicamKızlar selam, malum kış geldi benim bebişe bir astronot mont almak istiyorum ama alan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa kısa montlardan mi almak daha faydalı
Evde yapan bölgesel uyuşturarak yapıyor bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadı adam ama yani artık devlet hastanesi yapıyor dediğim gibi hastane dururken evde niye yaptırayım herkes aynı şeyi diyor bizlerden kim hastanede yaptırmış ben yaptırıyormuşum doktor iyi yapmazmış biri yaptırmış güzel olmamış bu adama tekrar yaptırmayı düşünmüş gibi gibi bir çok laf duyuyorum bana kalsa belediye toplu sünnet töreni yapacakmış orda yaptıracaktımHerhangi bir komplikasyon gelişirse eve gelen sünnetçi abimiz müdahale edebilecekmi gerekli ortamı var mı bence kimseyi dinlemeyin doktorlar dururken.. basit birşey gibi görünsede kesinlikle hastane ortaminda doktorlar tarafindan yapilmasi gerektigini dusunuyorum oglumun dogum aninda yaptiracaktim premature dogunca yapmadilar sonradan da erteleye ertele 5 yasina geldi hala yaptiramadim doktor bekleyin dedi 7 yasini bekliyoruz artik hastanede yaptiririm mutlaka
Istanbulda cok yogun sicak max 1 ay oluyor o yonden sansliyim sanirim bu sene temmuzda ancak aksam ustumuze bisey almadan oturabildik.. fakat haklisiniz bahar havasi bizim icin bile hastalik havasi :)Herkes guzel demis ama teeek iyi yani hamileligimin agir zamanlarini cok sicak havaya denk gelmemesi oldu. Dogumdan sonrasi icin berbat bi zamandi, sıcaklar gec geldi bu yil. Haziran ortasina kadar serindi hala. Ben 1 mayista dogurdum. Bebegin en gaz almaya açık oldugu zamanlarda hava giydirmesen gaz alir, giydirsen terler kivaminda berbat bi ikilemdeydi. Bizim buralar cok sicak ve sicaklar bastirip da klima acinca rahatladik, cunku klima acinca bi kat daha giydirdim kurtuldum ikilemden. Burda klimasiz uyunmuyor bile. Yenidogan hemsiresi komsum hamileyken uyarmist hemen alıştır klimaya yoksa cok zorlanirsiniz dedi. 1 bucuk ayliktan itibaren falan klimada uyudu vs 24 saat. Bebegin hassas donemlerinde hava sallantiliydi, ruzgarli garip, ne zaman disari ciksak gaz sancıları basa bela oldu. Ozel bi tatile gitme durumumuz olmadi, tatil beldesinde oturuyoruz zaten ama yine bence zamanlama cok kotuydu. 3 aylik olana kadar pusetten bile cikaramadik deniz kenarinda ruzgardan etkileniyordu. Sonrasinda da cok nadir muhtesem dinginlikte deniz ve ruzgar oldugunda sezon kapanana kadar 4 kez denize soktuk bebeyi. 3-4 aylikken. 7-8 aylik olmus olsa cok daha rahat ederdik. Kış bebesi olsa giydirir koyardin kafan rahat ederdi boyle cok zor diyip durdu annem, bana da mantikli geldi. Bi daha hamileligimi planlayabilecek olursam Kış bebesi dogurmaya calisicam sgagshdjd
Benim de cok hosuma gidiyorlar ama Zara, h&m deki modelleri begendim ve onlar astronotu en fazla 9 aya kadar uretiyorlar. 9 aylikken subat ayi olacak. 1 yas almam lazim montu. Ama tasarimi guzel olan markalar 9 aya kadar urettigine gore bi bildikleri vardir diye dusundum once. Yurume asamasinda hareketlerini kisitlayabiljr belki falan diye dusundum. Vazgectim gibi astronottan. Bi de lcw de bir cocuk modelde girilmiş halde fotograf gordum. Kucaktaki bebeye cok yakisiyor da ayakta duran bebede baya kotu durdugunu farkettim. Vazgectim galiba astronottan. H&m den bi 9 aylik ince astronot almistim. Onu daha küçükken giyer kalin mont olarak normal kaban alicam