2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım onu dert etme kızların saçı kapatır ne olsa oğlanlar ne yapsın bizimki doğduğunda küçücüktü şimdi kepçeye doğru gidiyor gibi yastıkta yatarken katlanıyor o yüzden mi böyle oldu diye düşünmüyor değilim büyükler doğduğunda şapka takarlardı kulakları kepçe olmasın diye ama biz mayıs bebeği olduğumuz için bişey takamadık

Canım benim asla dert ettiğim bir şey değil gerçekten. Carpediem e fotoğaflarını atmıştım mesela kızımın, gözleri bakışları o kadar güzel ki çok hafif açıklık var ama asla kimse fark etmez ben mesela asla fark etmezdim çok güzel bir bebek, daha çok gözlerine güzelliğine odaklanırım fln demişti. İçim o kadar rahatlamıştı ki yani, ben de çünkü onun gibi düşünüyorum. Ama o kadar leş bir çevre/ortam var ki. İleride çocuğumun özgüven problemi yaşamasını istemiyorum. Daha çok bu beni üzüyor. 28 yaşında kadınım çok net kendimi ifade etmeme rağmen, hala ben çevreyle baş edemiyorum. Neymiş efendim korse takmamışsın göbeğin kalmış bu göbek ömür boyu gitmezmiş hep böyle kalırmış bla bla bla... Yavrum nasıl başetsin. Şimdiden bantlasaydın söyledi böyleydi demeye başladılar.

Aynen canım benim eşimde karşı çıkmayı bilmez ne derlerse TMM der bugün yaptırdık çok ağlıyor ya pipisi de çok küçükmüş saramıyoruz da
Canim nasil oldu bebişin , doktor sarmistir zaten bize sadece bir krem vermisti onu surduk bezledik extra bisey yapmadik

Ya varya sinirlenmemek elde değil gercekten şu insanlara kıkırdak dokusu bantlamayla düzelcek olsaydı bunca kepçe neden var allah askina ufacik cocuklari ameliyat ediyor doktorlar ameliyat yerine bantlamayi önerirlerdi ozaman benim oglumunda sol kulagi öyle açık kimse farketmiyor kepçüküm diye severdim ufakken öyle farkederlerdi... diyenler tıkasın çenesini gercekten kusur bulacaklar ya baska sey bulamamislar anasını elestirip üzüyorlar anca çok güzel bi bebek kulagida dikkat cekecek kepcelikte asla degildi icini ferah tut bence

Çevreye bakarsak herşeyi derler canım biz nasıl mutluysak öyle yaşarız kulakda Allah vergisi zaten boşver sen çevreyi

Canim nasil oldu bebişin , doktor sarmistir zaten bize sadece bir krem vermisti onu surduk bezledik extra bisey yapmadik
Yok canım sarmamışlardı gazlı bezi üstüne bırakmışlardı sadece şurup ve fitil vermiş bizde eczaneden krem aldık ama iyileşmedi ya sana özelden foto atayım da Bi bak bayağı şişmişti bugün biraz inmiş sizinde mi böyle oldu acaba

Canim sana yazdim burdan da yazayım, bizimkinde hic sislik olmadi, tabii yenidogan oldugu icin vucutta odemde gitmisti zapzayif bisey hersey ortadaydi, minnacik olmasina ragmen etrafindaki sargi bile ortadaydi. Ama simdi buyuduler normalde bile etraftaki etli bölgenin icine gömülüyor. Suan ameliyat oldu , daha cok ödem de var , o yuzden oyle olmustur. Bence bir kac gune gecer diye dusunuyorum

Yaa benim bebisin de kulaginin teki boylee kıvrılan kısım varya orasi digerine gore daha az yani tam yuvarlak kıvrık degil, kulaklari hala sertlemedi de yumusacik kıkırdaklar. Kaynanama göre de ben kulaklarını yuvarlamamısım, tövbeee sonra esime dedim ki sen kulaklarina baktin mi ayni sen.. onunda teki tam kıvrık digeri hafif kıvrık. Ve ben ne yaptim en son kaynanama gidisimizde yapıstırdım aynıı babasi diye , agzını acamadi . Herseye karısacak , herseye bir kulp bulcaklar. Herkes kendi önüne baksın , biseyden haberi olamayanlar hep yorum yapanlar oluyor cahil cahill.. sen hiicc kafana takma , buyudukce kafa buyucek kilo alım dengelenicek belki hicbisey belli olmayacak , velev kii belli olduu ameliyat olur hicc uzme kendini ne olucak , caresi var.
Benim bebisimde kulagindan mi memnun degil yaptiririm olur biter , Allah dermansiz dert vermesin bunlar cok basit seyler

Sağol canım anlatımın için herkes aynı şeyi diyor da içim rahat etmedi Bi türlü Bi de çevre sürekli baskı yaptı ya evde yaptırmam konusunda bişey olur yine başa sararız diye endişelendim

Sağol canım anlatımın için herkes aynı şeyi diyor da içim rahat etmedi Bi türlü Bi de çevre sürekli baskı yaptı ya evde yaptırmam konusunda bişey olur yine başa sararız diye endişelendim
Ben 76 günlükken yaptırdım. İlk bir kaç gün acayip şiş ve kızarıktı. Doktor bir krem verdi, beze yapışmaması için heryerine sür dedi. Bir de biz de hiç sargı yoktu bir beden büyük bez kullandık o süreçte sadece. 3.günden sonra şişlik azalıyor. Ama kızarıklık çabuk geçmemişti kremi baya kulkandık o yüzden. Çok geçmiş olsun

Bizim de bugün 3. Günümüz bakalım yarın nasıl olacak bize doktor krem yazmamıştı ama biz eczaneden aldık Bi de herkes bezini sık değişme diyorlar bizimki kakasını çok yaptığı için sürekli değişiyoruz

Canin Allah damatligini da göstersin bizimde öyle olmuştu 3gun anne için bez bağlamak zulüm bebisler aynı günün akşamı gülücük saçmaya basliyolar bez değişirken biraz sıkıntı kantaron yağı almıştım o çok iyi geliyor ben birde zeytinyağı bezin pipisine gelecek yere hametan sürüp üstüne bolca zeytinyağı sürüyordum beze pipisi içinde fucidin vermişti Dr onun üstüne kantoran yağı sürüyordum bir hafta ya da 10 güne normale biniyor.

Kakasını yaptigi an degistirmen lazım cisi değiştirme ama o çabuk iyileşmesini sağlıyor ama kakaya dikkat et kuzum bizim Dr asla kakalı kalmasın demisti enfeksiyon acisindan birde sonrasında iyileştikten sana da söylemişlerdir masaj yapman lazım yapisikli olmasın diyee

Sağol canım sizde görürsünüz İnş Aynen annem de zeytin yağı döküyor yapışmasın diye sırf ben bakamam diye annemlere geldim ilk gün zordu 2 gündür iyi oynuyor burası kalabalık oyun istiyor iyileşsin istiyorum bir an önce biz pipisinin kök kısmını göremeyince biraz tedirgin olduk arkadaşlarda şiş olduğundan gözükmüyor diyorlar

Merhabalar hanımlar ek gıda nasıl gidiyor sizlerin? Biz tadımlara başladık patates, havuç, yoğurt, pirinç unu muhallebi falan yiyor gece tok tutsun diye. Kaynanam bu bebek şimdi kahvaltıya bile geçmeliydi diyor deli ediyor beni. Kahvaltıda ne verecektik diyorum yumurta diyor ee yumurta alerjik bir besin her şeyi yesin istiyor başa çıkamıyorum bu kadınla

Fito isimli bir krem yazmıştı bize. Ben de sık değiştirdim mikrop kapar ya da yara yerini yakar diye

Öyle yapıyoruz canım durdurmuyorum biz doktoru görmedik ki masajı kaç gün sonra yapamaya başladın

Fito isimli bir krem yazmıştı bize. Ben de sık değiştirdim mikrop kapar ya da yara yerini yakar diye
Furacin diye bir krem vermiş eczacı canım onu kullanıyoruz doktor nedense yazmamış Bi de zeytin yağı damlatıyoruz bakalım kaç güne iyileşecek

Furacin diye bir krem vermiş eczacı canım onu kullanıyoruz doktor nedense yazmamış Bi de zeytin yağı damlatıyoruz bakalım kaç güne iyileşecek
Zeytinyağı damlatmak yerine yarım karton bardak koysanız daha iyi olur. Bize bepanthol plus vermişti doktor.

Öyle yapıyoruz canım durdurmuyorum biz doktoru görmedik ki masajı kaç gün sonra yapamaya başladın
Tamamen iyileşince başlamıştık haftasına başlattı bize dr cnm geriye doğru cekiyosun hafif hafif kuzum masaj o yapışmasını engelliyor evet sisiyo kuzum ilk günler çok sis oluyo zamanla azalio yine yağlanmaya devam ediyorsun kantaron çabuk iyilestiriyor kuzum onu mutlaka kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…