2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızıma aktivite masası aldım. Bir ara ilgisini çeker gibi oldu. Ama sonra eğilip kemirmeye başladı. Oynamıyor hiç yiyor anca. Peluş çıngırakları var. Hışıltılı kitabı vardı bunlar artık ilgisini çekmiyor. Top havuzlu aktivite minderimiz var ondada durmuyor. Yıkıyor zaten barikatları sallanan oyuncağı falan. Ne alsam da az oynasa ilgisini çekse acaba kızlar. Tek ilgisini çeken şey TV. Resmen 360 derece dönüyor ki bakayım diye. Sizin bebişler neyel oynuyor

Canım bizimkini en fazla oyalayan şey bu pianolu dönenceli oyuncak baya vakit geçiriyor onda. Ayaklarıyla piano çalıyo müzik dinliyo aynasına bakıyor oyuncakları tutmaya çalışıyor falan bit de baby jörne koydugumda karşısına sandalyeye müzikli dönenceyi takıyorum beşik dönenceleri varya bende ki bebeklerin yuzde 90 nın çoğunun dikkatini çeken renkler ve modelde tavsiye ederim

Eklentiler

• AC68EC18-98F9-4E05-9C55-714BF405158D.jpeg
    249,7 KB · Görüntüleme: 58
Bence gayet mantıklı ben de aklıma geldikçe koyuyorum

Böyle bir şey hiç görmemiştim burada yok galiba. Dönencesi vardı beşiğinde de onu biz kaldırdık ya yakalayıp bayağı asılıyordu yüzüne düşürme tehlikesi vardı. Böyle bir oyuncağı olsun, birkaç saat kendi kendine oynasın istiyorum. çok şey mi istiyorum

Kızlar oğlum doğduğunda işitme testinden geçmişti ama yüksek seslere tepki veriyor adını çağırırsam konuşursam dönüp bakmıyor sizinde öyle mi

Canım vardır fisher price markası pianolu yaz çıkar mutlaka 1-2 saat olmasa da 30 dakika falan oyalıyor karnı tok altı temizse .
O tiny love dediğim markanın dönencesi ayarlanıyor boyunu yukseltebilirsiniz seviyorsa eper ondan alabilirsin

Merhabalar arkadaşlar ben işe başladım. Sütlerimi sağmıştım. Bebeğim biberonla içmiyor. Kaşıkla biraz sütü içip ağlıyormuş. Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum aç kalıyor yavrucuğum. Fikri olan var mı biberona alternatif olarak ne yapabilirim ?

Kizlar geçen Dr a gittiğinizde agladiginda gözünden yaş geliyor mu diye sordu bizim henüz gelmiyor oda altı aya kadar gelmesi lazım dedi daha zaman var aslında ama gözyaşı yok bizde henüz sizde durumlar ne..

Kizlar geçen Dr a gittiğinizde agladiginda gözünden yaş geliyor mu diye sordu bizim henüz gelmiyor oda altı aya kadar gelmesi lazım dedi daha zaman var aslında ama gözyaşı yok bizde henüz sizde durumlar ne..
Bizimki geliyor canım geçen hasta olduğunda hüngür hüngür ağladı ancak göz yaşı döktü gelmezse ne olacakmış göz yaşının geldiği kanal mı tıkalı oluyor o zaman

Merhaba, ben kızım 11 aylikken ise baslamistim ve ayni sekilde benim bebegimde icmiyordu. Hep ziyan olmustu o zamanlar biberon almadigi icin kasikla da cok zor oluyordu. Annem bir gün pipet takmis sut posetine oyle icirmis ,ondan sonra hep oyle icti. Tabi bizimki 11 aylik oldugu icin pipete kolay alıstı ama siz de bu suluk yada alıstırma bardakları oluyor onlarla deneyin isterseniz sonra biraz buyuyunce de pipete alistirmaya calisirsiniz

Selamlar grubumuz cok sessiz kalmis, bizim uykusuzluklar devam. Tadımlar iyi gibi gidiyor havuc, kabak, bal kabagi, yogurt tadımları yaptık. 6.ayda sanırım ögün seklinde vericez artık. Nasıl olucak cok merak ediyorum sizler nasilsiniz

Ah sen sorunca yazmis olayim biz kabizlikla bogusuyoruz dun en son kivraninca dokuz eylule gittik lavman yaptilar hic uyumadi ek gidaya bi gectik zaten haftada 1 kere kaka yapiyodu hergun yapmaya basladi ama kabiz yapmaya basladi yedigi meyve puresi ve sebze puresi baska bsy yok doktor alisacak yapacak bsy yok dedi vermiyimmi dedim vereceksin dedi bazen biraz fazla kaciriyodu istiyodu cokmu geldi dye dusunuyorm probiyotige basladik umarim duzene gireriz mafoldu dun cocugum butun gun 1 sat bile uyuyamadi suan dun 11 de yatti hala emip emip uyuyor uyanmadi

Bebisimin dişi patladı insallah uykusuzluk ve huysuzluk gecer
Ayy hayırlı olsun annesi ısırmaya başlası mı
Ya kıyamam. Biz ilk 3 ay ne çektik. Korkumdan ne demire ne ek gıdaya başlayabiliyorum. 13'ünde rota aşısı var. Onu atlatalım da mecburen başlıycaz bizde. Pürelere bol bol zyağı ekle inşallah düzelir bir an önce

Valla ya gerçekten canı acimiyordur dedi altı aya kadar bekleyin dedi henüz gözyaşı görmedim ben canım bizde tadimlari yapıyoruz ek gidada kabızlık olmasin diye zeytinyağı koyuyorum bir çay kaşığı kadar şimdilik üç dört kaşık yiyoruz ama pek hevesli değiliz biz kizlar

Ayy kıyamam yaa bagırsakları cok mu zorlandı canım istersen daha az az ver ben max. 1 yemek kasıgı verdigim halde baya katılastı kakası. Yanii ögün olarak vermeye gecince nasil olucak bilmiyorum,bagırsaklar alısır insallah tam olarak ek gıdaya baslayınca.

Bizimde ağlarken yaş yok. Ama kaka yapınca ıkınırken gözleri doluyor bazen yaş süzülüyor. Gözler dolup sessizce duruyordak anlıyoruz ki kaka geliyor :)
Sagol canımm yok daha baslamadı henuz incecik bir cizgi delik gibi ama yandık valla bi sinirlenirse ne yaparım bilmiyorum damaklarıyla bile cok acıtıyor
O sinsice alttan bakıp akabinde damaklarıyla lastik gibi memeyi çekip uzatma. Aman aman dişler gelince napıcaz bakalım

Bizde doyuracak kadar vermedik hic dha ama blmiyorum muz yapmis olabilir dedi doktor bide atesimiz yukseldi hafif bugunde niye bu ates dye kosturduk bogazinda az kizariklik varmis ins grip olmadan atlatiriz ve antibiyotige gerek kalmaz

Bizde doyuracak kadar vermedik hic dha ama blmiyorum muz yapmis olabilir dedi doktor bide atesimiz yukseldi hafif bugunde niye bu ates dye kosturduk bogazinda az kizariklik varmis ins grip olmadan atlatiriz ve antibiyotige gerek kalmaz
Insallah normale doner canım, gecmis olsun valla bizimkinde de burun akıntısı ,mayıs bebelerini sonbahar çarptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…