Aynıyız canım senin gene gece 3 saatte bir uyanmış bizimki saatte bir uyanıyor o da emmesi de içinde oyun istiyorlar ondan uyumuyorlar herhalde ev işini unuttum artık ben kahvaltı yapamıyorum bulaşığı makineye akşam düzdüm inan ona bile fırsat vermedi namaz kılıyorum onu bile zar zor kılıyorum hiç birşeye musaaede yok
Aynı valla canım sabahtan beri uyutmaya çabaladım yok komşuya gittim orda uyudu kapıyı açarken yine uyandı sabahtan beri sadece 15 dk uyudu geri kalan zamanda mız mızdıBizimkide sallayarak uyumuyor kucakta yada emerek
Bende öyleyim canım bazen ezanı duyuyorum ona rağmen uyanamıyorum sabaha uyu uyan yapıyoruz geçen ben gidip magnezyum kalsiyum yazdırdım dediğin gibi başım dönüyor gözüm kararıyor ne yesem doymuyorumAtak atak dedik ama değilmiş canım..
Doktoru ile konuşmak istiyorum bi huysuz bi huysuz.. bence uyumadığı için..
Bende namazı zor kılıyorum allahım affetsin son zamanda sabah namazına kalkamıyorum bile öyle bir düşüp kalıyorum ki.. geçen eşime dedim benim gözlerim kararıyor çok yorgunum gerçekten.. yardım edecek kimsem de yok eşim bütün gün işte akşam geliyo..
Aileler de yanımızda değil.. ALLAH yardımcımız olsun inşallah bu zor dönemi atlatalım..
Gece uykusu neydi unuttum gerçektenKızlar ben bebekleein gece sık uyanmasını açlığa bağlıyorum sadece anne sütü alanlar için tabii büyüdüler artık güzelce doymak istiyorlar bugun kızıma akşam yatmadan 1 saat önce çok az bi muhallebi yaptım içine de 4 te bir muz ekledim ve hala uyanmadı günlerdir uyanan bebe uyanmadı ki yatar 1 saat sonra uyanir tekrar emer yatar 3 saat sonra falan tekrar kalkardı denk geldigini dusunmuyorum
Canım şimdi tiktok da gördüm cold mix diye Bi damla varmış yastığa damlatılıyormuş burun tıkanıklığına iyi geliyormuşUykusuz kalan anneler Allah yardımcınız olsun. Bugünlerde geçerbizim gece uykumuz iyi, memeyle sıkıntımız var. Diğer bebekler meme ister bizimkisi meme görünce fenalık geçiriyor
C Carpediem4 bebeğinin burnu açıldı mı ? Kızımın genel durumu iyi ama bizim burnumuz bir türlü açılmıyor ya. ASM deki hemşiremize yazdım, getirsem sprey yazar mısınız, oda eczanelerde 0/3 yaş için uygunları var onlardan alabilirsin demiş. Babası akşam bakacak. Resmen horluyor kuzum. Fizyolojik serum ve aspiratörle temizlemek fayda etmedi düzenlemedik bir türlü
Doktorunuza danışıp sterimar bebekler için olan burun spreyini alabilirsiniz canım. Sarı renkte olan normal kırmızı renkte olan çok tıkalı burunlar için.Uykusuz kalan anneler Allah yardımcınız olsun. Bugünlerde geçerbizim gece uykumuz iyi, memeyle sıkıntımız var. Diğer bebekler meme ister bizimkisi meme görünce fenalık geçiriyor
C Carpediem4 bebeğinin burnu açıldı mı ? Kızımın genel durumu iyi ama bizim burnumuz bir türlü açılmıyor ya. ASM deki hemşiremize yazdım, getirsem sprey yazar mısınız, oda eczanelerde 0/3 yaş için uygunları var onlardan alabilirsin demiş. Babası akşam bakacak. Resmen horluyor kuzum. Fizyolojik serum ve aspiratörle temizlemek fayda etmedi düzenlemedik bir türlü
Acildi canim iyilestik biz zaten 3 4 gun cok fenaydi sonra idare edebilir seviyeye geldi 9 gunde falan komple duzeldik baby vac ın elektrik supurgesiyle calisan burun cekme aspratoru var harika bi bulus oglumda kesfetmistim ve baya gec olmustu 3 yasindaydi bebeklere de kullaniliyor ama kizima otribebe kullandim yedek basligi kirildigi icin kizimi cekemedim onla harika bisey evet dedigim gbi pediyatrik olanlari özel alabilirsiniz pahali degil zaten bebeklere rhinfant pediyatrik yazarlar genelde durum cok kotu ise mecbur kortizonlu kullanicaksinizUykusuz kalan anneler Allah yardımcınız olsun. Bugünlerde geçerbizim gece uykumuz iyi, memeyle sıkıntımız var. Diğer bebekler meme ister bizimkisi meme görünce fenalık geçiriyor
Götürürsenizde söyliyim öksürük şurubu özellikle balgam söktürücü yazarsa sakin almayin cocuk mafolur oksurup atmayi bilmiyolar daha cok tikaniyorlar anca prospan yada diger bitkisel suruplardan kullanin derim nacizane fikrim cold mix bende kullandim ogluma falan ama super bi acma olmuyor yani hatta cok tikaliysa bi ise yaramiyorOğlum bir haftadır arsa sıra öksürüp hapşuruyordu hastaneye götürmedim geçer diye bugün sabah çok fena öksürmeye başladı ya yanlış mı yaptım götürmemekle şimdi nasıl geçecek öğlenden sonra götüreceğim İnş ilaçlarla geçer
Şurup yazdı aynen canım muconex yazdı ciğere inmemiş daha dedi yazını görmediğim için aldımGötürürsenizde söyliyim öksürük şurubu özellikle balgam söktürücü yazarsa sakin almayin cocuk mafolur oksurup atmayi bilmiyolar daha cok tikaniyorlar anca prospan yada diger bitkisel suruplardan kullanin derim nacizane fikrim cold mix bende kullandim ogluma falan ama super bi acma olmuyor yani hatta cok tikaliysa bi ise yaramiyor
Babam eczacı oldugu icin asla kullandirtmadi bana 5 yasinda oglum ne balgam sokturucu ne oksuruk surubu bilmez doktorumuzda hic onermezdi arkadasimin yigeni hastanelik olunca balgamlari atamamaktan bebekliginde babama cok hak vermistim korkarim cok oksurullk suruplarindan prospan bizde cok etkili oluyordu hala kullanirizŞurup yazdı aynen canım muconex yazdı ciğere inmemiş daha dedi yazını görmediğim için aldımnasıl geçecek ki hava Bi kış gibi oluyor Bi çok sıcak oluyor bugün dışarda yandık resmen
Merhabalar. Benim kizimda ayni boyleydi dun oksurmeye basladi. Ablamiz krese gidiyo ondan bulasti. Genzi akiyodu bi kac gundur hokur hokur ses geliyodu burnundan. Gecer diye beklerken dun balgamli balgamli oksurmeye basladi.Oğlum bir haftadır arsa sıra öksürüp hapşuruyordu hastaneye götürmedim geçer diye bugün sabah çok fena öksürmeye başladı ya yanlış mı yaptım götürmemekle şimdi nasıl geçecek öğlenden sonra götüreceğim İnş ilaçlarla geçer
Evet eczacıda ondan vermiş. Ama bu akşam kullanmadım. Sabahtan sıkıcam inşallah iyi gelir. Kızıma gece ilaç vermeye korkuyorum, uyuyoruz ya deniz suyuda olsa cesaret edemedim, bi etkisi olur göremem falan.Doktorunuza danışıp sterimar bebekler için olan burun spreyini alabilirsiniz canım. Sarı renkte olan normal kırmızı renkte olan çok tıkalı burunlar için.
Kıyamam ben ona ya en kısa sürede geçsin inşallah bebişleerde tıkanıklık çok zor oluyor cidden acil şifalarEvet eczacıda ondan vermiş. Ama bu akşam kullanmadım. Sabahtan sıkıcam inşallah iyi gelir. Kızıma gece ilaç vermeye korkuyorum, uyuyoruz ya deniz suyuda olsa cesaret edemedim, bi etkisi olur göremem falan.
C Carpediem4 bizimde hafif sadece burun tıkanıklığı var. Büyük insanlar gibi horluyor resmen. Ve uykuya dalamayıp sürekli uyanıyor. Bunun dışında bi şikayetimiz yok şükür.
Prospan ne oluyor canım kaçırmışımBabam eczacı oldugu icin asla kullandirtmadi bana 5 yasinda oglum ne balgam sokturucu ne oksuruk surubu bilmez doktorumuzda hic onermezdi arkadasimin yigeni hastanelik olunca balgamlari atamamaktan bebekliginde babama cok hak vermistim korkarim cok oksurullk suruplarindan prospan bizde cok etkili oluyordu hala kullaniriz
Bende serum fizyolojikle açtım şimdi canım burnunu benim oğlum doğduğundan beri yastık da yatıyor İnş bizde çabuk atlatırızMerhabalar. Benim kizimda ayni boyleydi dun oksurmeye basladi. Ablamiz krese gidiyo ondan bulasti. Genzi akiyodu bi kac gundur hokur hokur ses geliyodu burnundan. Gecer diye beklerken dun balgamli balgamli oksurmeye basladi.
Kendimce buldugum cozumleri anlatayim size. 5 cclik siringaya serum fizyolojik cekip bunu bebisi one dogru egip burnuna sıkıyorum sonrada otri bebeyle cekiyorum o baya bi tikanikligini rahatlatiyo burnundaki.
Birde nebulizator aldik. Bunada yine serum fizyolojik koyuyoruz ve bebege cok oksurugu arttigi zamanlarda vs hava veriyoruz. Buda balgami yumusatiyor ve daha cabuk atmasini sagliyor. Bunu doktorlar tavsiye ediyor. Arastirabilirsiniz.
Ve birde bol bol emziriyorum. Bu sekilde bugun biraz daha rahat uyuyabiliyor bugun en azindan. Kac gundur geniz akintisindan uyuyamiyordu.
Ha birde bizim yastigimizla yatiriyorum. Buyuk yastikla yatirmamin sebebi bas kismi yuksekte kalsin ve genzi akmasin diye kucuk yastikta yatarsa boynu bukulur bogulabilir allah korusun. Bide hafif yan yatirinca da geniz akintisi bi tik daha azaliyo. Tabi surekli kontrol ediyorum yastikla yatirmak her turlu tehlikeli cunku ama bas kismini yukseltmeden rahat uyuyamiyor.
Insallah en kisa surede iyilesir bebeklerimiz. Cok gecmis olsun
Bitkisel öksürük şurubu canımProspan ne oluyor canım kaçırmışım