2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar oğluma normalde su vermiyordum sadece anne sütü alıyor diye de artık vereyim diyorum alışsın suya arıtmanın suyunu kaynatmamıza gerek yok değil mi direkt verebiliriz sonuçta arıtılmış diye düşündüm ama

Kızlar benim bir sorunum var.. evde tv izleyemiyoruz kızım da dönüp bakıyor..
Kapatıyorum bu kez de canım sıkılıyor..
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Elimdeki telefona bile uzanıyor ver diye

Bizimki ne zamandır öyle bir izletmedim iki izletmedim bir yere gidince ya da misafir gelince mecburen izliyor. İzlemesi konuşma geriliği yapıyormuş diye okudum ama televizyonu var, telefonu, tableti zor dönemdeyiz hangisinden koruyacağız

Kizlar oğluşum hasta kızlarından geçti kuzuya bekliyordum malum okullar açıldı abloslardan hastalık eve geldi viral enfeksiyon salgını varmış dikkat edin dünden beri bir çay kaşığı calpol veriyorum ama ateşi düşmedi

Çok geçmiş olsun. 20 gün önce oğlum covid pozitifti ve ateşi 40 derecelere kadar çıkmıştı. Doktorumuz çay kaşığı değilde 1 tatlı kaşığı vermemi söylemişti. Artık büyüdükleri için miktar az gelmiş olabilir.

Bide kumanda ya telefona uzanıyor birinde gördü mü millet de alıştırmışsınız çocuğu diyor oysa ne kadar çok koruyorum bilseler.. yok teknoloji devrinde çocuğu teknoloji den uzak tutmak çok zor

Sağol canım bende öyle yapayım dörtte vereceğim çünkü hiç düşürmedi var ya mahvolduk ikimizde acaba bizde covid olabilir miyiz viral enfeksiyon dedi test mest yapmadi

Sağol canım bende öyle yapayım dörtte vereceğim çünkü hiç düşürmedi var ya mahvolduk ikimizde acaba bizde covid olabilir miyiz viral enfeksiyon dedi test mest yapmadi
Her şey olabilir canım. İnatçı ateş olunca doktora gittik kan tahlili istedi ve serum takılmıştı. Kan tahlilinde bir değerimiz düşük çıkmıştı. Hem değer sebebiyle hem de uygun ilaç tedavisi için testte istedi ve pozitif çıktık. Gerçi calpol dışında bir şey kullanmadık. Bide serum bize çok iyi gelmişti.

Selam kızlar.
Moralim çok bozuk, ağlıyorum hatta.
Bebeğim 35+5 haftalık doğmuştu,6. Ay da göz doktoruna götürün demişlerdi. Bugün gittk
İleri derecede bozukluk varmış, yaşıtları gibi görmüyormuş yavrum. Başka bir il'e sevk ettiler, üniversitesi Hastanesi'ne. Sürekli gözlük kullanacak bebeğim, kalıcıymış bu durum.
Ne yapacağım bilmiyorumz çok kötüyüm.
Prematüre bebeklerde sık görülüyormus bu durum.
Erken doğum yapmış diğer anneler; siz göz muayenesine gittiniz mi?

Canimm üzme kendini diyecegim ama anne yüregi saclarinin teline birsey olsun istemiyoruz. Icini karartma dur bakalim universite hastanesinde daha detayli bakılır belki ciddi birsey degildir yada gecici tedavisi olan birseydir. Allah sifa versin yavrucuguna
Benim doktorum ilk 4 ay goz muayenesi oneriyorum dedigi icin ben 4.ay kontrolunde göze de gittik, damla damlatıp göz dibi muayenesi yaptırdık.

İyi yapmissiniz, Rabbim daha da iyi etsin insaAllah.
İnanin Ona bakıp bakıp agliyorum. Beni ve etrafını net göremiyor, bana bakınca neler hissediyor bilmiyorum. Çok korkuyorum

Canım 5 ml ver hemen düşer.

Valla canım izletmeyeyim diyordum da evde tekim lavaboya bile zor gidiyorum o yüzden Bi işim olunca çizgi film açıyorum oyalansın diye ona rağmen çabuk ağlıyor işim bitince içeri girersem bakmıyor zaten

Bide kumanda ya telefona uzanıyor birinde gördü mü millet de alıştırmışsınız çocuğu diyor oysa ne kadar çok koruyorum bilseler.. yok teknoloji devrinde çocuğu teknoloji den uzak tutmak çok zor
Zor olsa da acmıyorum , cok canım sıkılırsa telefondan muzik açıyorum bebisime bakarak söylüyorum gülüyorum o da benimle gülüyor ogleden sonra sitenin kucuk bir bahcesi var oraya iniyoruz, bebekliler oluyor bazen konusuyoruz. gelene gecene bakıyor bebegim de öyle oyalaniyoruz. Zaten benim bir tane kızım var 8 yasinda ama tv de izlencek birsey olmadigi icin arada ya belgesel aciyorduk yada netflixten yemek programları, iyice koptuk tvden yani simdilik koruyabildigimiz kadar koruyalım bakalım

İyi yapmissiniz, Rabbim daha da iyi etsin insaAllah.
İnanin Ona bakıp bakıp agliyorum. Beni ve etrafını net göremiyor, bana bakınca neler hissediyor bilmiyorum. Çok korkuyorum
Aminn hepimizin evlatları iyi olsunn
Insallah yanlıs teshis yada gecici birseydir, erken dogum oldugu icin mi boyle birsey olmus yoksa genetik vs mi birsey soyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…