2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaslar sac dokulmeleriniz ne alemde , benim ki tam gaz devam vallahi bıktım kac aydır yaa , hep saclarim toplu geziyorum . Disari cikarken bile sacimi acamiyorum, tshirtun ustunden akıyor resmen ne zaman bitiyordu bu dokulmeler ,kızımda da cok dokulmustu ama ne zaman normale dondu hatirlamiyorum

Yürüteç kullanan var mı ben şimdi sevecek mi diye denedim de yan yan Bi kaç adım attı seviniyor kaçıncı ayda başlamamız lazım

Yürüteç kullanan var mı ben şimdi sevecek mi diye denedim de yan yan Bi kaç adım attı seviniyor kaçıncı ayda başlamamız lazım
6 aydan önce önermiyorlar canım oğlumu o sıralar koymuştum 4 aylık koyanda var ama bn koymamstim 5 10 dakika izin veriyordum zararlı diye ilerlyn donemlerde fır donuyordu o ayri

6 aydan önce önermiyorlar canım oğlumu o sıralar koymuştum 4 aylık koyanda var ama bn koymamstim 5 10 dakika izin veriyordum zararlı diye ilerlyn donemlerde fır donuyordu o ayri
Benim oğlum o kadar bekleyebilir mi acaba binmek için 5 dk bindirdim çok sevdi ek gıda bile düşünüyorum şuan herkes baskı yapıyor elimde kaşık ya da yiyecek görse mam diye de ağlıyor şuan parmağımı çekiyor ağzına almak için

Benimkide ayni durumdaydi ben 5 ay dolunca ufak ufak basladim suan ek gidaya hapur supur yiyor versem dha cok yiyecek sutunuz yeterliyse biraz daha bekleyin olmadi

Benimkide ayni durumdaydi ben 5 ay dolunca ufak ufak basladim suan ek gidaya hapur supur yiyor versem dha cok yiyecek sutunuz yeterliyse biraz daha bekleyin olmadi
Çok şükür yeterli canım 4 dün bitti 5 e girdik ama her gelen ağzına bişeyler veriyor bizimki dünyanın nimetlerini tattı artık valla yemeği zor yiyip kaldırıyoruz boğazımıza tıkıyor verin diye ben pek verme taraftarı değilim şimdilik çok küçük daha

Kızlar bugün minnoşuma 2 kg kapıya biber 2 kg armut aldım köyden. Vitaminlerini kaybetmeden nasıl buzluğa atarım. Fikri olan var mı

Doktorumuzda aldığı kiloyu yeterli bulmadı ve sütün varsa mama yerine ek gıdaya başlayabiliriz dedii bir yandan heyecanlıyım bir yandan da bebeğime yeterli olamadığım için üzgünüm ama sağlık olsun inşallah emmeye devam eder.

Kızlar bugün minnoşuma 2 kg kapıya biber 2 kg armut aldım köyden. Vitaminlerini kaybetmeden nasıl buzluğa atarım. Fikri olan var mı
Canim kapya biberleri kaynatip blenderden cekip , buz kuplerine doldurup ek gidaya gectiginde bebek salcasi olarak kullanabilirsin. Armutu nasil saklarsan kullanisli olur bilemedim

Daha 4 ayı yebi bitmiş canım tadımlar için hiç yoksa 5 dolmasını bekle aynen ufak daha

Kac gr almis yeterli bulmadi , bizde simdi gidiyoruz hastaneye bakalim .

Kendini uzme canim bu yeterlilik yetersizlik durumu degil bazen sutun şarıl şarıl aksa bile bebek istedigi kadar emiyor ,tamamen bebegin yapısı

Canim kapya biberleri kaynatip blenderden cekip , buz kuplerine doldurup ek gidaya gectiginde bebek salcasi olarak kullanabilirsin. Armutu nasil saklarsan kullanisli olur bilemedim
Pek sağlıklı değilmiş canım. Armutları koymayacağım. Kapya biberleri de közledim kabuklarını ayıkladım küçük porsiyonlar şeklinde attım.
C Carpediem4 ek gıda süreciniz nasıl geçiyo :)

Ben bekliyorum etraf beklemiyor anlamıyorum yoğurdu kaşığı alan geliyor bizim oğlan da yok demiyor evde tek emziriyorum
Sen istemediğin halde mi veriyorlar. Kızmıyor musun. Benden izinsiz benim çocuğuma kimse bir şey veremez valla asla müsade etmem.

Sen istemediğin halde mi veriyorlar. Kızmıyor musun. Benden izinsiz benim çocuğuma kimse bir şey veremez valla asla müsade etmem.
Kızmaz olur muyum canım dinleyen kim çocuk yemek istiyor ver artık sütle doyar mı deyip duruyorlar yoğurt olduğu için çok üstelemiyorum da yanlış işte o yüzden pek evden çıkmamaya çalışıyorum çocuğun dengesini bozuyorlar

Kac gr almis yeterli bulmadi , bizde simdi gidiyoruz hastaneye bakalim .

Kendini uzme canim bu yeterlilik yetersizlik durumu degil bazen sutun şarıl şarıl aksa bile bebek istedigi kadar emiyor ,tamamen bebegin yapısı
Bir ayda 400 gr almış yeterli değil dedi.. yok yok çok takılmıyorum sağlık olsun yeter ki ek gıdayla toparlar zaten bugün az patates haşlayıp verdim içine de azıcık zeytinyağı koydum bayıla bayıla yedi.

Simdilik gayet guzel geciyor havuc kabak karisik olarak yemeye gectik yarin patatesi deniycem yogurdu hic sevmedi enteresan oglumada avokado veriyordum onada ufak denedim onuda cikardi :) bugun anneme cok kizdim sadece hero baby nin meyve pureleri satiliyor markette 4 ay olanlardan almis bi geldim marketten son kasigi yiyordu koca kavanozu bitirtmis cocuga nese iicinde yiyordu ama meyve vermeyecektim henuz ve hazir asla yedirmemo yuzden cok kizdim ve cok yedirdigi icin cok sinirlendim bana sormadan veremezsin diye cikistim.biraz bidaha yapmiycam dedi ama bakalim oyle bi atraksyon yasadik sonra ilk defa desteksiz döndü kendi kendine sirt ustunden yuzustune bide diyordu al iste kanı canı geldi döndü cocuk gulsemmi aglasammi bilemedim

Kızlar biz ek gıdaya başladık..
Doktorum havucla başla dedi ama kızım sevmedi yedigini o anda geri çıkarıyor midesi de bulanıyor..
Ne yapmamız lazım bilemedim başka sebzeye mi geçeyim?? Hangi sebzeyi önerirsiniz Tecrübeli olan anneler?

Kabak dene canim ama havucu yemeyen kabagi yermi blmiyorm patates havuc kabak karisik denebilir digerlerine alisinca yada patates deneyin 3 gun yerse havucu icine ilave edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…