• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Neyi yanlış yapıyorum Allahım emiyor gaz çıkarıyor işiyor bezi temiz her şey tam ama asla uyumuyor kafayı yemek üzereyim daha kahvaltı yapamadım başım çatlıyor gündüz olsun istemiyorum resmen nasıl geçer bugünler 😔

Neyi yanlış yapıyorum Allahım emiyor gaz çıkarıyor işiyor bezi temiz her şey tam ama asla uyumuyor kafayı yemek üzereyim daha kahvaltı yapamadım başım çatlıyor gündüz olsun istemiyorum resmen nasıl geçer bugünler 😔
Süpürge sesi yada anne karnı sesleri açmayı denedin mi internetten baya sakinlestiriyor uykuya geçişi kolaylastiriyor bu tarz şeyler

Kendinize yüklenmeyin. Benim kızım da üç haftalık, aynı yollardan geçiyoruz. İki gün neredeyse uyumadi, sürekli memede olmak istedi ve yatağına koyduğum an ağladı. Ondan sonraki iki gün ise biraz daha sakinleşti. Sanırım biraz daha büyüyene kadar böyle.. doktoru da bana nörolojik olarak henüz derin uyku yapacak kapasitede değil dedi yenidoğan olarak. Bizim gibi yatıp kalkmasını ben de beklemiyorum da, tabi dediğiniz gibi insan diyor altı temiz, karnı tok ve artık uyusun. Ancak bazen olmuyor işte 😕

Nealll , mahvoldum stresi geç ağlıyorum sürekli besleyemiyorum diye bide doğumda kesikte atıldı dikişte var dogru düzgün oturamıyorum şuan alamıyorum kucağıma 😭 baya emmek istiyor ama yara oldu uçları hastanede odada sürekli çıplak haldeyim asla kendim bile dokunamıyorum. Biberonda almıyor dogru düzgün 4 ayrı biberon denedik yeni 2 tane daha sipariş ettim bugün gelicek bakalım şuan kaşık biberon , benim parmağımı emerek yandan şırınga ile besliyoruz. Göğüs ucum için lansinoh, gümüş kapak
Canım bende bütün gebeliklerimde aynı şeyi yaşadım gögüs Uçum hep yara oldu ben 'aventnin gögüs kalkanı var onu kullandım lansinohu sürüp kalkanı taktım kalkan olunca gögüs ucun boşta kalıyor sütyene yapışmıyor hem sütün hem lansinohu iyileştiriyor. Ben ilk doğumda 3 ay ağlayarak emzirdiğini sonraki ikisinde hep kalkan aldım. İnşallah işine yarar seninde kuzum..

Bilmiyorum belki size yanlış gelebilir ama benim kızımda bir uyandı mı 4 saat uyanık. Emzik veriyorum ben. Biraz duruyor emzikle 🤷

Selamlar✋
Arkadaşlar vajinada ağrı batma böyle bıçak gibi olan ağrı birden geliyor gidiyor bu doğum sancısı değil değil mi? Karnım da sabahtır sertleşe sertleşe bir hal oldu. Hafif enfeksiyon çıkmıştı pazartesi tahlilde antibiyotik de kullanıyorum. Çoğunluk doğurduğu için size de soruyorum.

Benim sezeryan canm malum heryer kesik dikik dikislerde eriyen dikis icimi goremiyorum basinca elime geliyo sdce ust tarafta zaten yapistirma 😊
Hayirlisi olsun cnm sezeryanin iyilesme sureci biraz daha uzun oluyo
Bana da 25. Haftamda esi rahim agizini kapadigi icin duzelmezse sezeryan dedilerde YouTube ta izledim bi kac sezeryan gercekten cok zor kac kat dikiyorlar bide onun iyilesmesi war
Allah yardim etsin cnm kolay degil gercekten her dogumun kendine has bi zorlugu illaki oluyo

Selamlar✋
Arkadaşlar vajinada ağrı batma böyle bıçak gibi olan ağrı birden geliyor gidiyor bu doğum sancısı değil değil mi? Karnım da sabahtır sertleşe sertleşe bir hal oldu. Hafif enfeksiyon çıkmıştı pazartesi tahlilde antibiyotik de kullanıyorum. Çoğunluk doğurduğu için size de soruyorum.
Eğer düzenli gelip gidiyorsa doğum sancısı olabilir enfeksiyon da ağrı yapıyor maalesef ama sancının aralıklarını takip etmek lazım dinlenince de geçmiyorsa 🤗

Kendinize yüklenmeyin. Benim kızım da üç haftalık, aynı yollardan geçiyoruz. İki gün neredeyse uyumadi, sürekli memede olmak istedi ve yatağına koyduğum an ağladı. Ondan sonraki iki gün ise biraz daha sakinleşti. Sanırım biraz daha büyüyene kadar böyle.. doktoru da bana nörolojik olarak henüz derin uyku yapacak kapasitede değil dedi yenidoğan olarak. Bizim gibi yatıp kalkmasını ben de beklemiyorum da, tabi dediğiniz gibi insan diyor altı temiz, karnı tok ve artık uyusun. Ancak bazen olmuyor işte 😕
Beceremiyorum ben insan annesinde susmaz mı susmuyor ne yaptıysam olmuyor çok çaresizim

Back