2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Haklisin cnm birazda lohisalik psikolojisi denilen bisey gercektende war
İnsan hem yanliz kalmak istiyo hemde yanliz kalinca yanliz hissediyo enteresan bisey
Disari canim isterse cikarim ama niyeyse pek istemiyorum usuyorum hawa dun soguktu dondum hasta oldum sandim korktum kombiyi fulledim bu seferde terledimoyle degisik durumlar bende yani
Evde cocuklarla wakit gecirmekte yetiyo simdilik zate yakinda evi ozlicm heralde tasinma isleriniz war esya secme falan filan derken bi iki ay surer ondan sonrada zaten buyuruz bayagi her isime kendim bakarim

Kola icsem heralde evdekiler annem kalp krizi gecirir heralde
Bide cocuga gaz yapmiyor mu yedikleriniz ben acikcasi ona da cok dikkat ediyorum sizi okudukca bi cesaret geldi walla meyve suyunu bile dolaptan icmiyorum hala ben mi abartiyorum kizlar bilmiyorum alıştım bende acikcasi dier lohusaligimda hep hasta oluyordum ama kisti onlarda ama hala usuyorum kazak war uzerimde suan dusunun artik

Benimde bugun kontrol wardi
Saglik ocaginda
Cocuk dr.u bi damla yazmisti onu bulamadik eczaneye muadili warmi dedigimizde maflor plus diye bi damla verdi probiyotik damlaymis hem ishale hem kabizliga hemde gaza cok iyi geliyormus bugun kullanmays basladik umarim etkili olur

Canım doktor bize Nutrigen neowind isminde gaz damlası verdi, tadı berbat kokusu aktar dükkanı gibi sanırım bebeğim yutmamak için her şeyi yapıyor ama baya baya etkili verdiğimizde daha rahat uyuyor. içinde rezene anason kimyon gibi bitkisel şeyler var.Kabız olduğu zaman da Maflor damla vermişti probiyotik. Kabızı artık yok ama hala kullanıyoruz, illaki faydası oluyordur

Benimde ileride çok korkuyorum 29 +3 haftayken 32 çıktı

Merhaba canım benim de 29 + 3 iken baş çevresi 32 çıktı olumsuz bir şey söylemedi kafa yeri bebek sorun yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor

Hadi hayırlısı olsun canım haber et mutlaka
Gittim canım çarşamba su az diyen doktor bugün normal dedi geri eve geldim nst de sancı 20 çıkıyor yok doğuramayacağız ama eve geldiğimden beri her yerim ağrıyor kasığım çok kötü ağrıdı Bi ara

Ay inşallah güzel haberler verirsin birimiz başlayınca diğerleri arkasından gelecek gibi güzel doğum hikayelerimizi okuyalım inşallah birbirimizin
Yok bacım gene tek parça eve geldim ben başı kimin çekeceği bellisiz

Bizim bugün 1 ay kontrolumuz ve asimiz vardı ya çok az kilo almış 2800 olmuş en azından Bi 3 olsun diyordum Dr normal hastaydı uzun süre beslenemedi 7_8 günlükken az az başladı dedi ama işte kendime söz geçiremiyorum 400 gr anca almis

B
Bizde öyleyiz 11 günlük olduk ben 1 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum o biraz rahatlatıyor

L Lawyer0134 d vit eşim dün almış, eczacı günde bir kez fıs yapın demiş sağlık ocağında verdiklerini günde 3 damla şeklinde kullanın demiştiler. Size doktorunuz kaç damla verin dedi.

Kizlaaaarrr sabah kontrole gittim oylesine. Nstde sancilar 100u geciyodu ve acikligim 3 cme cikmis su an iyiyim sukur birazdan kendi hastaneme giricem dualariniza talibim
Canım 100 olan sancını hissetmedin mi Bi de açıklık olurken hiç belirti olmadı mı

Ay ben 100 sancım varken yürüyüş yapmışım muayeneye gitmeden 8bin adım. Nstden sonra Doktor iyimisin diyor ben çok iyiyim diyorum
Büyük şans valla keşke bizde hissetmesek benim evde ağrım kasılmam oluyor nst de tık yok ya bebişko bile zor oynuyor bugün 20 çıktı belimde hafif ağrı vardı kesin yüksek çıkar dedim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…