La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
Haklisin cnm birazda lohisalik psikolojisi denilen bisey gercektende warYa şu hurafelerden nezaman kurtulacagiz iş falan yapmaması hadi ameliyatlı insanların hadi üşütür gaz olur falan diye mantıklı da yok dışarı çıkmaz şunu yapmaz bunu etmez bana çok saçma geliyor bizde yarın 1 aylık olacağız bugün pikniğe gittik. İlk oglumda da 20 gunlukken gitmiştiksen bunlarla kafanı yorma kendini iyi hissediyorsan çık gez hava al zaten hormonlarımiz hamilelik bitti diye yine alt üst hava almak iyi geliyor
Tabi ki cok mantıksız Bu ne ya Lohusaya hastalikli muamelesi yap, psikolojik iskenceye maruz birak, eve kapat, sonra vay efendim depresyona girdi. Tabi girer. Su icme ne demek yaaa. Ilık su icmek de cozum mu? Insan su ictigini anlamiyo ılık icince, cok igrenc bi tadi var. Valla buz gibi sulari, buzlu kahveleri kolalari lıkır lıkır ictim. Hicbir sey olmuyor. Olmaz da. Lohusayim diye kendinize bisyler yasaklayıp hasta psikolojisine girdikce kendinizi korkunc derecede asagi cekiyorsunuz. Yapmayin yaziktir. Kendinize acimyorsaniz o bebeye acıyın bari. Ayrica dikiş agrisi yattikca bin beter oluyor. Dısarı çık bir yuru bak nasil iyi gelecek. Disari cikmadigim gun daha cok sizliyor dikislerim. Yuruyunce o agri eriyip dagiliyor sanki.
Benimde bugun kontrol wardiGaz sancımız biraz erken başladı sanırım. Kızım çok ıkınıyor ağlıyor. Sesli sesli gaz çıkarıyor. 15. Gün kontrolümüzde gaz damlası istiycem. İyi gelir belki, kuzum kıvranıyor, birşey yapamamak çok üzücü
Canım doktor bize Nutrigen neowind isminde gaz damlası verdi, tadı berbat kokusu aktar dükkanı gibi sanırım bebeğim yutmamak için her şeyi yapıyor ama baya baya etkiliGaz sancımız biraz erken başladı sanırım. Kızım çok ıkınıyor ağlıyor. Sesli sesli gaz çıkarıyor. 15. Gün kontrolümüzde gaz damlası istiycem. İyi gelir belki, kuzum kıvranıyor, birşey yapamamak çok üzücü
Allah kolaylaştırsın canım, bebeğine sağlıkla kavuş insallahKizlaaaarrr sabah kontrole gittim oylesine. Nstde sancilar 100u geciyodu ve acikligim 3 cme cikmis su an iyiyim sukur birazdan kendi hastaneme giricem dualariniza talibim
İnsallahAllah kolaylaştırsın canım, bebeğine sağlıkla kavuş insallah
Benimde ileride çok korkuyorum 29 +3 haftayken 32 çıktıBenim bebeğim içinde kafası 4 hafta ilerde dediler, son kontrolümde cihaz ölçüm yapmadı ileri olduğu için. sizinle aynı yollardan geçtim. Doğum yaptım. Kafa çevresi 36 cm, hiçte büyük durmuyor. İçinizi ferah tutmaya çalışın, siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Merhaba canım benim de 29 + 3 iken baş çevresi 32 çıktı olumsuz bir şey söylemedi kafa yeri bebek sorun yok dedi ama yinede içim rahat etmiyorMerhaba canım aynı sorunu bende yaşadım gebeliğimin son ayında 34 haftamda baş çevresi 39 çıkıyordu 37 haftamda da 41 olmuştu ve bizim diğer ölçülerde hep oynuyordu boyu özellikle 3 hafta geriden geliyordu cücüelikten bile bahsettiler. 5 gün önce 38 haftamda bebeğimi doğurdum ve çok şükür ki hiç bir sorun yoktu, boyu da 52 cm di. İçini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey yoktur ultrasonlara güven olmuyor gerçekten.
Kafa iriMerhaba canım benim de 29 + 3 iken baş çevresi 32 çıktı olumsuz bir şey söylemedi kafa yeri bebek sorun yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor
Naptin canimKizlaaaarrr sabah kontrole gittim oylesine. Nstde sancilar 100u geciyodu ve acikligim 3 cme cikmis su an iyiyim sukur birazdan kendi hastaneme giricem dualariniza talibim
Gittim canım çarşamba su az diyen doktor bugün normal dedi geri eve geldim nst de sancı 20 çıkıyor yok doğuramayacağız ama eve geldiğimden beri her yerim ağrıyor kasığım çok kötü ağrıdı Bi araHadi hayırlısı olsun canım haber et mutlaka
Yok bacım gene tek parça eve geldim ben başı kimin çekeceği bellisizAy inşallah güzel haberler verirsin birimiz başlayınca diğerleri arkasından gelecek gibigüzel doğum hikayelerimizi okuyalım inşallah birbirimizin
Bizde öyleyiz 11 günlük olduk ben 1 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum o biraz rahatlatıyorGaz sancımız biraz erken başladı sanırım. Kızım çok ıkınıyor ağlıyor. Sesli sesli gaz çıkarıyor. 15. Gün kontrolümüzde gaz damlası istiycem. İyi gelir belki, kuzum kıvranıyor, birşey yapamamak çok üzücü
Hiç duymamıştım nerde okudunuz. Sabah 11 de uyandı kızım arada 1 saat uyumuştur anca. Hala ayakta, eşimle sırayla masaj yapıyoruzB
Bizde öyleyiz 11 günlük olduk ben 1 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum o biraz rahatlatıyor
Canım 100 olan sancını hissetmedin mi Bi de açıklık olurken hiç belirti olmadı mıKizlaaaarrr sabah kontrole gittim oylesine. Nstde sancilar 100u geciyodu ve acikligim 3 cme cikmis su an iyiyim sukur birazdan kendi hastaneme giricem dualariniza talibim
Ay ben 100 sancım varken yürüyüş yapmışım muayeneye gitmeden 8bin adım. Nstden sonra Doktor iyimisin diyor ben çok iyiyim diyorumCanım 100 olan sancını hissetmedin mi Bi de açıklık olurken hiç belirti olmadı mı
Büyük şans valla keşke bizde hissetmesek benim evde ağrım kasılmam oluyor nst de tık yok ya bebişko bile zor oynuyor bugün 20 çıktı belimde hafif ağrı vardı kesin yüksek çıkar dedim yokAy ben 100 sancım varken yürüyüş yapmışım muayeneye gitmeden 8bin adım. Nstden sonra Doktor iyimisin diyor ben çok iyiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?