2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canim valla bende bi stresleniyorum bi rahatliyorum er yada gec nasil olsa dogurcaz diye ama insan sabirsizlaniyo bide beni dusun bak 40+0 oldum bugun
Ananas yedim baya onu onermisler iliski falanda deneyecegiz bakalim hayirlisiyla dogurdum diye gelmek istiyorum

Ay inşallah güzel haberler verirsin birimiz başlayınca diğerleri arkasından gelecek gibi güzel doğum hikayelerimizi okuyalım inşallah birbirimizin
Canim basi cekmek umuduyla insallah ben saglikla dogurdum diye geleyim

Kızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum

Gözün aydın canım başı sen çektin bizde arkandan geliriz artık insaallah. 10 cm açıklık iyiymiş ya aslında ama nasip. Bol sütlü günler diliyorum sana :)

Hoşgelmiş bebeğimiz

Aramızda bir hafta var valla ilişkiden korkuyoruz ya niyeyse aynen Bi şekilde doğuracağız da ne kanala indi ne açıklık devam etti ne sancı var nişan su hiç bişey yok nasıl olacak diye düşünüyorum

Ay çok çabuk ilerlemiş aslında herşey ama kısmet işi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün suni falan mı verdiler acaba ondan mı sıkıntıya girdi

Aslında dün hastaneden geldiğimden beri karnım sertleşiyor ağrısı kasığıma bacağıma vuruyor ama devamı gelmiyor bekliyorum öylece ne zaman başlayacak diye bacağıma vurması kötü oluyor

Canim hosgeldi minigin gozunuz aydin olsun . 10 cm acikliga suni sanci ile mi yoksa kendi aciklik ile mi gelmistin ?

Aslında dün hastaneden geldiğimden beri karnım sertleşiyor ağrısı kasığıma bacağıma vuruyor ama devamı gelmiyor bekliyorum öylece ne zaman başlayacak diye bacağıma vurması kötü oluyor
Canim benimde surekli karnim sertlesiyor ama bu kasilmami onu bilmiyorum. Bu arada dün iliskiden sonra bebegim baya hareketlendi ve asagi oyle bir bastirmaya basladi ki sanirim cikti dedim her seferinde bir yol kat ettigimizi umut ediyorum

Ay çok çabuk ilerlemiş aslında herşey ama kısmet işi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün suni falan mı verdiler acaba ondan mı sıkıntıya girdi
Suni verdiler aslında ama kordonu kısa kaldığı için kafasıyla kanalı açamamış, kafasında da ödem oluşmuş uzamış hayırlısı böyleymiş tabi çok çok teşekkür ederim

Canim bizde doktoragoturduk , olcturcek kadar sarı bulmadi doktor anne sutu aliyorsa normal dedi. Kilo konusunda da sacma bir yaklasim gosterdi.bebek cok kilo kaayni yasadi zaten onu goz onunde bulundurmayip dogum kilosundan hesapladi. Halbuki 10 gun onceki kontrolunden o gune 280 gr almis gunluk 28 gr ediyor. Ama dogum kilosuna gore dusunup zayif kalmis mama ver dedi. Nobetci doktordu bu. Ben dinlemedim 1 aylik kontrolunde kendi doktoru degerlendirsin bakalim. yuzundeki sivilceler icin de normal dedi . Ama bebegin yuzu sivilce doldu , atsa da bi an once yuzu gozu acilsa

Canim basi cekmek umuduyla insallah ben saglikla dogurdum diye geleyim
Ay hadi inşallah bugün umutluyum burdan doğuran olacak artık hayırlısıyla ya ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum doğuralım diyorum ama sanki ben değil de başkası doğuracakmış gibi sizde durumlar nasıl

Ben de bazen kendimi rüyada gibi hissedIyorum , hergune hazir olarak uyaniyorum olmayinca sanki o gune gelemicem gibi geliyo

Merhaba canım benimde şuan 34 haftalık ve 1 cm acilmam var erken doğum riskim var hala sancim yok 2500 kilo doğarsa kuveze almiyolar diye biliyorum sizinkini niçin aldılar bayada kalmış kuvezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…