• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Anestezi etkiliyor canım ya serklaj yapılırken spinal anestezi yaptılar 5 gün üstümden atamadım kalkıp yemek yesem başım dönüyordu midem bulanıyordu eve çıktım afedersin kusunca herşey geçti hastanedeyken hep tansiyonum düşük çıkıyordu anezteziyi atlatırsan geçer inşallah
23 gun oldu heralde tam atamadim daha.. doktorumda normal demis ins sikinti yaratmaz ilerde 🤷‍♀️

Anestezi etkiliyor canım ya serklaj yapılırken spinal anestezi yaptılar 5 gün üstümden atamadım kalkıp yemek yesem başım dönüyordu midem bulanıyordu eve çıktım afedersin kusunca herşey geçti hastanedeyken hep tansiyonum düşük çıkıyordu anezteziyi atlatırsan geçer inşallah
23 gun oldu heralde tam atamadim daha doktorumda normal demis ins sikinti yaratmaz ilerde 🤷‍♀️

Günaydın hanımlar 🥰 size bisey soracağım bu doğumdan sonra devletin verdiği 1. Çocuğa 300tl 2. Çocuğa 400tl 3. Çocuğa 600tl olan Bi para vardı çalışan çalışmayan herkese, ilk oglumda hicbiyere basvurmamistik direk gidip PTT den almıştım artık biyerlerde başvuru dilekçesi doldurmak gerekiyormuş sanırım yapan var mı aranızda yada bilen

Herkese merhaba hayırlı doğumlar …çoğu kişi bebeğini kucağına aldı ne mutlu sağlıkla büyüsünler:) ben de yaklaşık 1 aydır takip ediyorum hesabımı yeni aktifleştirdim öncesinde çok yoğun çalışıyordum….19 Mayıs sezeryan tarihi aldım önceki 2 doğum sezeryan olduğu için…sadece diğerleri genel anestezi ile oldu bu bebiş spinal olacak biraz stresliyim herşeyi duyacağım için birazda mutluyum ilk ağlamayı duyup bebeğimi hemen göreceğim için….sanırım hepimiz aynı karışık duygular içindeyiz…çok yazdım kusura bakmayın sevgiler herkese
Canım spinal le 3 bebek dünyaya getirdim inan hiç korktugun gibi değil normal iğne acısı gibi gözünde büyütme Allahım sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.O ilk ağlama sesini duymak paha biçilemez🙏🙏

Günaydın hanımlar 🥰 size bisey soracağım bu doğumdan sonra devletin verdiği 1. Çocuğa 300tl 2. Çocuğa 400tl 3. Çocuğa 600tl olan Bi para vardı çalışan çalışmayan herkese, ilk oglumda hicbiyere basvurmamistik direk gidip PTT den almıştım artık biyerlerde başvuru dilekçesi doldurmak gerekiyormuş sanırım yapan var mı aranızda yada bilen
Eşim başvurdu benim, sanırım SGK'ya başvurdu kimliklerimizle beraber emzirme ödeneği olarak

Teşekkür ederim canım illa benim gitmem gerekmiyor dimi başvuru için
Yok hayır eşinizin sizin kimliginizle gitmesi yeterli olur sizin adınıza yatırılıyor bir süre sonra ya pttden alıyorsunuz ya da e devlete tanımlı banka hesabınız varsa direkt oraya aktarılıyor benim bayram arası girmişti araya bayramdan sonra yatirdilar

Ağrım yok ama hiç iyi değilim ya sabaha kadar uyuyamadım sersem gibiyim yerimden kalkıp yemek bile yapacak halim mecalim yok aşırı ağırlık çöktü üstüme
Merhaba, ben de tam olarak böyleyim dün kontrolüm vardı 80 ve 60 larda toplam 3-4 sancı çıktı doktor progestan verdi rahim ağzı kapalı dedi gönderdi. Şimdi de yerimden kalkamıyorum, sürekli kasılmam var. 15 dk da bir bazen 10. Ama ağrım hiç yok. Doktora yazdım ama o dönene kadar içim içimi yiyo🤷🏼‍♀️ Hastane uzak gidemiyorum gel derse ambulans çağırıcam
Sizin bunları hissettikten sonra süreç nasıl ilerledi?

Canım spinal le 3 bebek dünyaya getirdim inan hiç korktugun gibi değil normal iğne acısı gibi gözünde büyütme Allahım sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.O ilk ağlama sesini duymak paha biçilemez🙏🙏
Amin inşallah teşekkür ederim…bazı kişilerden baş ağrısı tansiyon düşmesi gibi şikayetler duydum ondan oldu stresim birde aksi bir durum olmaz inşallah herşeyi duyuyoruz ya ondan stres yaptım ama iyi düşünelim iyi olsun💕

Merhaba arkadaşlar..
Bende uçuk cıktı ve ne kadar süre bebeğime dikkat etmem lazım bir bilgisi olan var mı.. onu öpmeden nasıl duracağım hiç bilmiyorum o kadar üzgünüm ki..
Doktora ulaşmalı mıyım sizce??

Evet canım aile calisma bakanligina gidip basvuruyosun (yanlis hatirlamiyosam ) sen gidemiyosan esin basvuruyo senin yerine senin bebegin esinin ve baska cocugun varsa onun kimlik fotokopiside gerekiyo form doldurup veriyosun ilcede yasiyosan kaymakamliga gidiyosun para ptt ye yatiyo sdce sen alabliosun bide esin calisiosa 316 lira sut parasi onun ziraat hesabina yatiyo ziraat hesabi yoksa oda ptt ye yatio senin adinada yatabilio onuda ptt den aliosun

Evet canım aile calisma bakanligina gidip basvuruyosun (yanlis hatirlamiyosam ) sen gidemiyosan esin basvuruyo senin yerine senin bebegin esinin ve baska cocugun varsa onun kimlik fotokopiside gerekiyo form doldurup veriyosun ilcede yasiyosan kaymakamliga gidiyosun para ptt ye yatiyo sdce sen alabliosun bide esin calisiosa 316 lira sut parasi onun ziraat hesabina yatiyo ziraat hesabi yoksa oda ptt ye yatio senin adinada yatabilio onuda ptt den aliosun
Ben de SGK diye hatırladım ama eşim iki tane odenege başvurdu belki ikisine de uğramıştır işte olduğu icin soramadım ama araştırmak laizm☺️

Back