Ben doğum yaptığım haftanın pazartesi ara ara gelen giden sancı yaşadım ama düzenli değildi sürekli sıkışma tuvalete gidiyorum ama bir şey yok sonra ara ara mide bulantısı oldu şaşırdım hatta sadece ilk aylar bulantı yaşanır düşüncesi vardı hep salı çarşamba günü böyle bir enerji geldi tüm evi kırkladım sanki hiç hamile değildim akşamına kasılma sancı yok ama düzenli kasılmam vardı perşembe günü gene bir enerji ev işi yaptım doktorum kendini yor ev işi yap bol bol merdiven in çık squat yap demişti doğumun yakın hepsini yaptım perşembe akşamüstü suyum geldi gece doğum yaptımKizlar bu haftalarda mide bulantisi yasayan oldu mu ? 38. Haftalarda orabilir dogum habercisi gibi yorumlar okudum. 3 gundur kasilmalarim basladi cok degil ama sertlesme seklinde ve bel agrisi bide mide bulantisi
Ben su an daha iyiyim. Ilk gun hastanede gecirdim, ikinci gun evde. Bu üçüncu gun. Hastanede epidural dozu uygulanmaya devam ediyordu , iyiydim. Dogumun ikinci gunu yani evdeki ilk gunum agrilarim doruk yapti ve gaz sorunu korkunctu. Nefessiz kaldim gazdan uzun sure. Hala agri cok fazla ama dikiş agrisina katlaniliyor bir sekilde ne kadar can yansa da. Gaz cok kotu gercekten. Kizimla en bastan beri hep ben ilgilendim, en kotu halimde bile. Annem hastanede yanimdaydi, eve gecerken babamlar kardeslerim de geldi. Bebege ben bakiorum ama annem teyzem kardesim evi temizledi falan evle ilgilendilerBiliyorum sezeryan olan arkadaşımı ziyaret etmiştim. Duramıyordu. Bazıları aşırı inanılmaz zor atlatıyor malesef. Bende çok korkuyorum hiç istemiyorum. Ama maalesef kızımda gelmiyor ne açıklık ne sancı bebek hala yukarda
Sen daha iyi misin. Kızınla kim ilgileniyor ? En zor kısmını atlatmışsın. Zamanla iyileşme sürecindesin artık. İnşallah 2/3 güne topsrlanacaksın. Az daha sabır
Canim cok tesekkur ederim cok detayli anlatmissin bende de hic kasilma yoktu bu zamana kadar 3 gundur basladi mide bulantisida eslik ediyor bende sasirdim mide bulantisi ne alaka diye dusunuyorum su icerken bile dusunuyorumBen doğum yaptığım haftanın pazartesi ara ara gelen giden sancı yaşadım ama düzenli değildi sürekli sıkışma tuvalete gidiyorum ama bir şey yok sonra ara ara mide bulantısı oldu şaşırdım hatta sadece ilk aylar bulantı yaşanır düşüncesi vardı hep salı çarşamba günü böyle bir enerji geldi tüm evi kırkladım sanki hiç hamile değildim akşamına kasılma sancı yok ama düzenli kasılmam vardı perşembe günü gene bir enerji ev işi yaptım doktorum kendini yor ev işi yap bol bol merdiven in çık squat yap demişti doğumun yakın hepsini yaptım perşembe akşamüstü suyum geldi gece doğum yaptımdoğum sancısını da soran arkadaşlar olmuş sancı belden kasığa vuruyor ve öyle yatınca dinlenince geçmiyor açılmanız arttıkça sancınızın şiddeti artıyor önce 15 sonra 10 sonra 5 dakikada bir bir dakika süren bir sancım oldu benim giderek gelme sıklığı ve şiddeti arttı sancının yalancı sancıyla karıştırmayın diye söylemek istedim hoş ayırırsınız zaten ben suyun gelmesini de akıntı gibi sanıyordum çünkü aylarca çamaşırım ıslaktı günde dört beş çamaşır değiştirip acaba bu bebeğin suyu mu diye panik yaptım ama su gelmesi öyle bir şey değilmiş önce bir sıcaklık geldi sonra birden bacaklarımdan aşağı yoğun su boşaldı doğuma kadar da boşalmaya devam etti
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben faydasını gördüm tavsiye ederimCanim cok tesekkur ederim cok detayli anlatmissin bende de hic kasilma yoktu bu zamana kadar 3 gundur basladi mide bulantisida eslik ediyor bende sasirdim mide bulantisi ne alaka diye dusunuyorum su icerken bile dusunuyorum.
Ben de hareketlere baslayim
Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben de sabah doğurdum :) megersem iki gündür çektiğim sancı gerçek sanciymis. Hastanede nst'de çıkmayınca beni eve yollamislardi, evde bir gün geçirdim sancılı. Gece dayanamayinca tekrar gittik, meğersem 4-5 cm açılmışım. Hemen yatış yapıldı, sekiz saat sonra doğurdum. Kan sulandırıcı iğne aldığım için epidural almadım. Her şeyde bir hayır var, çok sancı çektim ama sonu iyi oldu. Minigimiz de iyi, umarım herkes de iyidir
Aa doktorunu bekliyordun sen demi? Doğum kanalına da daha inmemisti en son galiba. Sürpriz yapmayı seviyorlar galiba gözünüz aydın olsunKızlar ben de sabah doğurdum :) megersem iki gündür çektiğim sancı gerçek sanciymis. Hastanede nst'de çıkmayınca beni eve yollamislardi, evde bir gün geçirdim sancılı. Gece dayanamayinca tekrar gittik, meğersem 4-5 cm açılmışım. Hemen yatış yapıldı, sekiz saat sonra doğurdum. Kan sulandırıcı iğne aldığım için epidural almadım. Her şeyde bir hayır var, çok sancı çektim ama sonu iyi oldu. Minigimiz de iyi, umarım herkes de iyidir
Hayırlı olsunn gozunuz aydin saglikla büyüsün minikKızlar ben de sabah doğurdum :) megersem iki gündür çektiğim sancı gerçek sanciymis. Hastanede nst'de çıkmayınca beni eve yollamislardi, evde bir gün geçirdim sancılı. Gece dayanamayinca tekrar gittik, meğersem 4-5 cm açılmışım. Hemen yatış yapıldı, sekiz saat sonra doğurdum. Kan sulandırıcı iğne aldığım için epidural almadım. Her şeyde bir hayır var, çok sancı çektim ama sonu iyi oldu. Minigimiz de iyi, umarım herkes de iyidir
Hiçbir doğum emaresi yoktu. Bir anda işler değişti. Nst makinesi de yalan çıktı arkadaşlar, en şiddetli ağrı çektiğim anlarda hastanede dogumhanede 30 gösteriyordu. Sancılarım hiç anlatıldığı gibi sıklasmadı aralığı ve şiddeti artmadı. Hep aynı siddette geçti. Her doğum gerçekten farklıymış. Herkesin gönlüne göre doğum şekli diliyorum. Ben epiduralsiz normal doğum merak ediyordumAa doktorunu bekliyordun sen demi? Doğum kanalına da daha inmemisti en son galiba. Sürpriz yapmayı seviyorlar galiba gözünüz aydın olsun
Hayırlı olsun ne güzel olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallahHiçbir doğum emaresi yoktu. Bir anda işler değişti. Nst makinesi de yalan çıktı arkadaşlar, en şiddetli ağrı çektiğim anlarda hastanede dogumhanede 30 gösteriyordu. Sancılarım hiç anlatıldığı gibi sıklasmadı aralığı ve şiddeti artmadı. Hep aynı siddette geçti. Her doğum gerçekten farklıymış. Herkesin gönlüne göre doğum şekli diliyorum. Ben epiduralsiz normal doğum merak ediyordumhakkimda hayırlısı oldu. Zor, emek istiyor ama, mukafati büyük sonrasında.. doğurduğunuz an her şey bitiyor.
Ben kendi doktorum ile bayramdan sonra doğum yapmak istediğim için, yerimden kıpırdamadım doğumdan önceki günlerdeHayırlı olsun ne güzel olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallahValla ben artık ümidimi kestim normal doğumdan yana bugün tüm gün eğildim kalktım evi kaldırdım indirdim ama bana mısın demedi yorulmadım bile halaa yapamadıklarımı yapma peşindeyim eşimin uyumasını bekliyorum yaptırmıyor
İnşallah önceliğim sağlıklı olması zaten doğal doğum olmaz ise suni sancı almayı kabul etmeyeceğimBen kendi doktorum ile bayramdan sonra doğum yapmak istediğim için, yerimden kıpırdamadım doğumdan önceki günlerdegene de doğum başladı. bu işler gerçekten takdiri ilahi. Sizin çok enerjik olmanız da bu arada bir doğum emaresi olabiliyormuş :) dişi kuş enerjisi deniliyor. İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
Gozun aydin olsun canim bebisin saglikla buyusun insallahKızlar ben de sabah doğurdum :) megersem iki gündür çektiğim sancı gerçek sanciymis. Hastanede nst'de çıkmayınca beni eve yollamislardi, evde bir gün geçirdim sancılı. Gece dayanamayinca tekrar gittik, meğersem 4-5 cm açılmışım. Hemen yatış yapıldı, sekiz saat sonra doğurdum. Kan sulandırıcı iğne aldığım için epidural almadım. Her şeyde bir hayır var, çok sancı çektim ama sonu iyi oldu. Minigimiz de iyi, umarım herkes de iyidir
Canım çok emin olmamakla birlikte bir günü bulabilir, evde geçirmeye çalışsanız. Hastanede süre uzadıkça strese girebilirsiniz.Kizlar hastaneden geliyorum. 1.5 cm aciklik var dedi ebe. Bel agrisi kasik agrisi falan yasiyorum oncekilere gore siddetli baya ve gecmiyor. Bu aciklikla henuz bir sey olmaz sanirim ama aciklik cok hizli ilerleyebilir mi acaba? Dogum yapmayi dusundugum hastane 120 km ve bos yere yorulmak istemiyorum.
Evet hastane kesin stres eder. Evde olmak en iyisi. Kimisi 1 cm aciklikla iki hafta geziyomus ya o yuzden diyorum bu 1.5 cm de bir sey ifade etmiyor mu diye. Kasilma siddetim cok asiri degil ama takip edebilecegim gibi duzenli de degil. Agrilar hic bitmiyor bel kasik kaburga hatta bacak bile agriyor yaCanım çok emin olmamakla birlikte bir günü bulabilir, evde geçirmeye çalışsanız. Hastanede süre uzadıkça strese girebilirsiniz.
Ben sadece corasprin kullandım 36+0 da bıraktım .Kızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
36 haftada bıraktım ben deKızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
allah sabır versin çok uzun sürmesin inşaallah sağlıkla al bebeğini kucağınaEvet hastane kesin stres eder. Evde olmak en iyisi. Kimisi 1 cm aciklikla iki hafta geziyomus ya o yuzden diyorum bu 1.5 cm de bir sey ifade etmiyor mu diye. Kasilma siddetim cok asiri degil ama takip edebilecegim gibi duzenli de degil. Agrilar hic bitmiyor bel kasik kaburga hatta bacak bile agriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?