Allah yardımcınız olsunKızlar gece 12de tekrar hastaneye gittik, dört-beş cm acilmisim. 24 saattir ağrı çekiyorum, ancak sabah gittiğimde nst normal diye yollanmistim. Şimdi odada pilates topu üzerinde çalışıyorum. Allah yardımcım olsun
Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza evladınızıKızlar gece 12de tekrar hastaneye gittik, dört-beş cm acilmisim. 24 saattir ağrı çekiyorum, ancak sabah gittiğimde nst normal diye yollanmistim. Şimdi odada pilates topu üzerinde çalışıyorum. Allah yardımcım olsun
Allah kolaylaştırsınKızlar gece 12de tekrar hastaneye gittik, dört-beş cm acilmisim. 24 saattir ağrı çekiyorum, ancak sabah gittiğimde nst normal diye yollanmistim. Şimdi odada pilates topu üzerinde çalışıyorum. Allah yardımcım olsun
Canim bir seyler ogrenirsen banada yaz bende aldim meryem ana otuKizlarr Dogum icin meryem ana otu aldim. Her yerde farkli dualar var. Ben acilmamin oldugunu ogrendigimde genis bir kaba koyup kendim okuyacagim ama meryem suresi vs cok uzun o sancilarla ne durumda olurum okurum bilmiyorum. Biraz daha kisaca neler okuyabilirim?
Ayy hadi gozun aydin canim rabbim isinizi kolaylastirsin sag salim InsallahKızlar gece 12de tekrar hastaneye gittik, dört-beş cm acilmisim. 24 saattir ağrı çekiyorum, ancak sabah gittiğimde nst normal diye yollanmistim. Şimdi odada pilates topu üzerinde çalışıyorum. Allah yardımcım olsun
Sağlıkla kucaginiza alın inşallahKızlar gece 12de tekrar hastaneye gittik, dört-beş cm acilmisim. 24 saattir ağrı çekiyorum, ancak sabah gittiğimde nst normal diye yollanmistim. Şimdi odada pilates topu üzerinde çalışıyorum. Allah yardımcım olsun
Etkilemek istemem ama ben olsam dah önce yaşamış biri olarak suni sancı işine girmezdim. Sezeryan olurdumSelam kızlar. Doktorum gün aşırı kontrole gitmen lazım dediği için bugün acile gittim. Nts ultrason falan yapıldı. Herşey normalmiş, suda yeterli dedi doktor. Sancı zaten sıfır :) 40+6 ya kadar bekletiyoruz. Sonra mecburen doğumu başlatmak zorundayız dedi acildeki doktor. 40+2 deyim bende. Son 4 günüm yani kızlar. Doktor kendi sancınla normal doğum yapman zor gibi görünüyor dedi. Bende sancıdan yana umudumu kestim. 8 Mayıs Pazar günü yatışım yapılacak. Şimdi gece suni sancı deneyelim sabaha gelmezse sezeryan olucam. Suni sancı çok zor mu yaşayan var mı? Gelmezse kendimi yormayayım direk sezeryana mı girsem. Karar veremedim.
Sezeryan yarası kaç güne kapanıyor ki :) beni kan yara vs tutar. Elimi kessem 1 hafta bakamam. Ayy kocaman yara olacak, çok kötü. Suni sancı da 10/11 saat verilip açılma vs olmazsa mecbur sezeryanmışEtkilemek istemem ama ben olsam dah önce yaşamış biri olarak suni sancı işine girmezdim. Sezeryan olurdum
Kendi sancimla 10 saat bekledim acilma olmadi. Suni sanciyla 8 saat daha bekledim yine acilma olmadi. Hicbiri de asiri korkunc değildi. Acilma olsa ve dogurucam umudum olsa hepsine de katlanir sorun etmezdim. Ama acilma o kadar ilerlemedi ki, bir yerden sonrasinda hepsini bosuna cekiyorum, suyum geldii icin 24 saat dolana kadr bu acilma yetmeyecek ve zaten normal dogum yapamicam diye umutsuzlug kapildigim anda sanci cekmek de aciklik muayenesi de ciglik ciglik bagirip ortalığı yiktiracak kadar dayanilmaz geldi bir anda. Sonra sezaryen karari verildi . Sezaryen oldum. Cok kolaydi. Ama su an onun da acisini anlatamam. Dun ciddi ciddi "su an ölsem rahatladim diye sevinirim sanirim" cümlesini kurdurdu bana. Her seyin en siddetiyle acısını yasadim. Acilma ilerliyor ve normal dogum ihtimali uni sanciyla da olsa gorunuyorsa ben olsam sezaryen olmazdimSezeryan yarası kaç güne kapanıyor ki :) beni kan yara vs tutar. Elimi kessem 1 hafta bakamam. Ayy kocaman yara olacak, çok kötü. Suni sancı da 10/11 saat verilip açılma vs olmazsa mecbur sezeryanmışhem o ağrıyı çekip hemde üstüne sezeryan olursam daha kötü tabii.
Doğum takvimim de bitmiş, daha fazla kaçıp kendi sancımı bekleyemem
Biliyorum sezeryan olan arkadaşımı ziyaret etmiştim. Duramıyordu. Bazıları aşırı inanılmaz zor atlatıyor malesef. Bende çok korkuyorum hiç istemiyorum. Ama maalesef kızımda gelmiyor ne açıklık ne sancı bebek hala yukardaKendi sancimla 10 saat bekledim acilma olmadi. Suni sanciyla 8 saat daha bekledim yine acilma olmadi. Hicbiri de asiri korkunc değildi. Acilma olsa ve dogurucam umudum olsa hepsine de katlanir sorun etmezdim. Ama acilma o kadar ilerlemedi ki, bir yerden sonrasinda hepsini bosuna cekiyorum, suyum geldii icin 24 saat dolana kadr bu acilma yetmeyecek ve zaten normal dogum yapamicam diye umutsuzlug kapildigim anda sanci cekmek de aciklik muayenesi de ciglik ciglik bagirip ortalığı yiktiracak kadar dayanilmaz geldi bir anda. Sonra sezaryen karari verildi . Sezaryen oldum. Cok kolaydi. Ama su an onun da acisini anlatamam. Dun ciddi ciddi "su an ölsem rahatladim diye sevinirim sanirim" cümlesini kurdurdu bana. Her seyin en siddetiyle acısını yasadim. Acilma ilerliyor ve normal dogum ihtimali uni sanciyla da olsa gorunuyorsa ben olsam sezaryen olmazdim
Ben de etkilemek istemem ama sezeryanı seçerdim, gece yatışım yapıldığında sabahı beklediğimiz için 6 - 7 saat kendi sancımı çektim açılma da olmadı zaten ama açıkçası iyi ki sezeryan olmuşum, devamını getiremezdim onu fark ettimSelam kızlar. Doktorum gün aşırı kontrole gitmen lazım dediği için bugün acile gittim. Nts ultrason falan yapıldı. Herşey normalmiş, suda yeterli dedi doktor. Sancı zaten sıfır :) 40+6 ya kadar bekletiyoruz. Sonra mecburen doğumu başlatmak zorundayız dedi acildeki doktor. 40+2 deyim bende. Son 4 günüm yani kızlar. Doktor kendi sancınla normal doğum yapman zor gibi görünüyor dedi. Bende sancıdan yana umudumu kestim. 8 Mayıs Pazar günü yatışım yapılacak. Şimdi gece suni sancı deneyelim sabaha gelmezse sezeryan olucam. Suni sancı çok zor mu yaşayan var mı? Gelmezse kendimi yormayayım direk sezeryana mı girsem. Karar veremedim.
Canim eger sezeryana mecbur kalirsan korkma ilk gun agri oluyor sadece onuda hastanede agri kesici vs veriyolar rahatliyosun. Ilk gunden sonra toparliyosun gercekten. Bak mesela bugun evde kahvaltiyi ben hazirladim dusunBiliyorum sezeryan olan arkadaşımı ziyaret etmiştim. Duramıyordu. Bazıları aşırı inanılmaz zor atlatıyor malesef. Bende çok korkuyorum hiç istemiyorum. Ama maalesef kızımda gelmiyor ne açıklık ne sancı bebek hala yukarda
Sen daha iyi misin. Kızınla kim ilgileniyor ? En zor kısmını atlatmışsın. Zamanla iyileşme sürecindesin artık. İnşallah 2/3 güne topsrlanacaksın. Az daha sabır
Hazırlayabilsem bile hazırlamazdım sanrmCanim eger sezeryana mecbur kalirsan korkma ilk gun agri oluyor sadece onuda hastanede agri kesici vs veriyolar rahatliyosun. Ilk gunden sonra toparliyosun gercekten. Bak mesela bugun evde kahvaltiyi ben hazirladim dusun
Hic korkma sezaryenden ben genel anestezi olmak zorunda kaldim bugun 2.gun islerimi halledebiliyorum kimsenin yardimi olmadan herhangi bir bas agrisi mide bulantısı da yasamadim sadece yurudukce dikis yeri biraz aciyor o da gececek insallah saglikla gelsin bebisBiliyorum sezeryan olan arkadaşımı ziyaret etmiştim. Duramıyordu. Bazıları aşırı inanılmaz zor atlatıyor malesef. Bende çok korkuyorum hiç istemiyorum. Ama maalesef kızımda gelmiyor ne açıklık ne sancı bebek hala yukarda
Sen daha iyi misin. Kızınla kim ilgileniyor ? En zor kısmını atlatmışsın. Zamanla iyileşme sürecindesin artık. İnşallah 2/3 güne topsrlanacaksın. Az daha sabır
Bir hafta daha bekleyin isterseniz ama sezaryenden de korkmayın o kadar. Ben akşamına kendi bebeğime kendim bakıyordum ve sonrasında hiç ağrı acı vb yaşamadım geçen doğumda. Bunda ne olacak bakalımSezeryan yarası kaç güne kapanıyor ki :) beni kan yara vs tutar. Elimi kessem 1 hafta bakamam. Ayy kocaman yara olacak, çok kötü. Suni sancı da 10/11 saat verilip açılma vs olmazsa mecbur sezeryanmışhem o ağrıyı çekip hemde üstüne sezeryan olursam daha kötü tabii.
Doğum takvimim de bitmiş, daha fazla kaçıp kendi sancımı bekleyemem
Ben kendi sancımla doğurdum suni sancı denemedim ama o bile açılman 6’ya geldiğinde zor suni sancıyı hiç bilmiyorum ama hep daha zor olduğu söyleniyor sizi korkutmak istemem bu benim kişisel deneyimim muhakkak suni sancıyla da kolayca doğum yapanlar vardır 10 11’den 2’ye kadar yaklaşık yoğun sancı yaşadım o bile kolay değildi suni sancıyı düşünemiyorum bir de açılma olmasının garantisi yok arkadaşım 1 cm açılmayla gitti suni sancı verdiler ilerlemedi açışla mecbur sezeryana girdi hep söylüyor keşke 40.haftaya kadar kendi sancımı bekleseydim böyle de sezeryan öyle de en azından o acıyı çekmezdim diye ki sezeryan da kolay değil süreci zordur mutlaka ama hep bir iki gün zor olduğu söyleniyor sonra herkes ayaklanıyor maşallahSelam kızlar. Doktorum gün aşırı kontrole gitmen lazım dediği için bugün acile gittim. Nts ultrason falan yapıldı. Herşey normalmiş, suda yeterli dedi doktor. Sancı zaten sıfır :) 40+6 ya kadar bekletiyoruz. Sonra mecburen doğumu başlatmak zorundayız dedi acildeki doktor. 40+2 deyim bende. Son 4 günüm yani kızlar. Doktor kendi sancınla normal doğum yapman zor gibi görünüyor dedi. Bende sancıdan yana umudumu kestim. 8 Mayıs Pazar günü yatışım yapılacak. Şimdi gece suni sancı deneyelim sabaha gelmezse sezeryan olucam. Suni sancı çok zor mu yaşayan var mı? Gelmezse kendimi yormayayım direk sezeryana mı girsem. Karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?