Ya çok korkuyorum işte erken gibi geliyo.Ben sadece corasprin kullandım 36+0 da bıraktım .
Ben sadece coraspin kullandım canım, uterus arterde çentik vardı preeklampsi gelişme riski olduğu için kullandım, 36 ya kadar kullanacaktım normalde ama doktorum 36.hafta kontrolde bu hafta da kullan dedi 37 nin ilk gunu bıraktım , 38 +4 te sezaryan oldum kanama vs. De bir sıkıntı olmadı.Kızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
Insallah normal dogurursun canim, ama olmazsa da yara kocaman olmuyor bence yaa doktorlar kucuk kesiyor.Sezeryan yarası kaç güne kapanıyor ki :) beni kan yara vs tutar. Elimi kessem 1 hafta bakamam. Ayy kocaman yara olacak, çok kötü. Suni sancı da 10/11 saat verilip açılma vs olmazsa mecbur sezeryanmışhem o ağrıyı çekip hemde üstüne sezeryan olursam daha kötü tabii.
Doğum takvimim de bitmiş, daha fazla kaçıp kendi sancımı bekleyemem
Benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için yaşadığım ülkede 36. Haftaya kadar kullanım öneriliyor her tedavi ile olan gebeler içinYa çok korkuyorum işte erken gibi geliyo.
Siz ne için kullanmıştınız?
Bol bol yürüyüş ve squat canım.Kızlar dün gece sancılarım başladı doktora gittim 2 cm açılman var eve git dedi sancın artarsa geldedi ama benim sancım yok ne yapabilirim bu durumda açılma hızlı ilerlesin diye
Bende tek çorasprin kullandım 34+0 da braktim daha önce bı düşük yaşamıştım normalde 32 de brakacaktik ama covid atlatinca 34 de brakalim dedi bende tam 34+0 da braktimKızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
Rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alın inşallahKızlar sabah 7 buçukta sezaryen için yatış yapacağım. Sezo öncesi son yemeğimi yedim, duşumu aldım, inşallah biraz uyuyabilirim ama endişeyle karışık heyecan izin vermeyecek gibi. Herşey güzel olur inşallah
Bnde sdce coraspirin kullandim 32+0 da birakmistimKızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Altını aç ayaklarını gıdıkla konuş mutlaka tepki verirKızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Altını açabilirsinizKızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Ayy evet basta zor uyaniyorlar gercekten. Altini acmak usutmek ise yariyor birazcik. Olmadi kol ve bacaklarina masaj yap biraz rahatsiz et bebisi konforu bozulsun uyaniyorlar. Ugrastiriyor ama pes etme uyanmiyor diye vazgecme mutlaka uyandirKızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Hepsini yaptım ama anneme rağmen o yüzden işlemedi pekAyy evet basta zor uyaniyorlar gercekten. Altini acmak usutmek ise yariyor birazcik. Olmadi kol ve bacaklarina masaj yap biraz rahatsiz et bebisi konforu bozulsun uyaniyorlar. Ugrastiriyor ama pes etme uyanmiyor diye vazgecme mutlaka uyandir
Sağol cnmBol bol yürüyüş ve squat canım.
Amin, inşallahRabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alın inşallah
3 saati geçirmeye bakin, en güzeli 2 saat de ben de kalkmiyorum 2 saate. Üzerini soymak, altını değiştirmek, ıslak mendille yüzünü silmek, bezini değiştirince gitmiyorum ben bacaklarıyla, ayaklarıyla, elleriyle oynuyorum. Bir d eden etkili olan omurgasında bastırmadan ellerimi gezdirmek oluyor. Ama gece uyanıp emzirmekten çok bebeği uyandırmak yoruyor cidden.Kızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?