2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar dün gece sancılarım başladı doktora gittim 2 cm açılman var eve git dedi sancın artarsa geldedi ama benim sancım yok ne yapabilirim bu durumda açılma hızlı ilerlesin diye

Kızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
Ben sadece coraspin kullandım canım, uterus arterde çentik vardı preeklampsi gelişme riski olduğu için kullandım, 36 ya kadar kullanacaktım normalde ama doktorum 36.hafta kontrolde bu hafta da kullan dedi 37 nin ilk gunu bıraktım , 38 +4 te sezaryan oldum kanama vs. De bir sıkıntı olmadı.

Insallah normal dogurursun canim, ama olmazsa da yara kocaman olmuyor bence yaa doktorlar kucuk kesiyor. ameliyat sonrasi o bolge kapaliydi, ertesi gun su gecirmez bant yapistirdilar zaten hic gormedim yara yerimi. Bayrama denk geldigi icin doktorum banti cikarip fotosunu at demisti, foto cekti esim bana da gosterdi hic yara gibi durmuyordu dumduz bir cizgi. Kan vs urkutucu bir yani yok yani korkma. Benim aşırı bas boyun agrilarindan dolayi sezaryen kesimde hic agri acı hissedemedim. Basimin agrisi cok daha siddetliydi

Ya çok korkuyorum işte erken gibi geliyo.
Siz ne için kullanmıştınız?
Benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için yaşadığım ülkede 36. Haftaya kadar kullanım öneriliyor her tedavi ile olan gebeler için

Dogum yapan kizlar.. halsiz misiniz sizde?? Kendimi cok halsiz hissediyorum sizlerden de boyle olan var mi??

Kizlar 2 gündür kasilma ve ara ara regl agrisi vardi ama bugün hiç yok böyle olan var mi ? Daha var diye düşünüyorum sancı durduğuna gore

Kızlar sadece coraspirin içenler var mıydı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben bugün 34+6 oldum dr 34 te bırak dedi korkuyorum bir sorun olur mu ilk bebeğimin kalbi durmuştu
Bende tek çorasprin kullandım 34+0 da braktim daha önce bı düşük yaşamıştım normalde 32 de brakacaktik ama covid atlatinca 34 de brakalim dedi bende tam 34+0 da braktim

Rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alın inşallah

Kızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Altını aç ayaklarını gıdıkla konuş mutlaka tepki verir ilk günler 2 saatte bir beslenmesi lazım sarılık riski yüzünden

Kızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Altını açabilirsiniz uyandırmanız lazım sarılık olabilir normalde maksimum 2.5 saat, mama ile besleniyorsa da maksimum 3 saat te bir beslenmesi gerekiyormuş

Ayy evet basta zor uyaniyorlar gercekten. Altini acmak usutmek ise yariyor birazcik. Olmadi kol ve bacaklarina masaj yap biraz rahatsiz et bebisi konforu bozulsun uyaniyorlar. Ugrastiriyor ama pes etme uyanmiyor diye vazgecme mutlaka uyandir

Ayy evet basta zor uyaniyorlar gercekten. Altini acmak usutmek ise yariyor birazcik. Olmadi kol ve bacaklarina masaj yap biraz rahatsiz et bebisi konforu bozulsun uyaniyorlar. Ugrastiriyor ama pes etme uyanmiyor diye vazgecme mutlaka uyandir
Hepsini yaptım ama anneme rağmen o yüzden işlemedi pek diyor ki uyuyan çocuğu uyandırma, uyandiriyorum soymam lazım diyorum işime karıştı. Üşüyor diye üzerini örtüyor. Neyse hastaneyi aradım tekrar teyit sonrası bıraktı. Soy, ıslak mendille uyar ve ağlasın dedi. Tüm gece uğraştık neyse emdi.

3 saati geçirmeye bakin, en güzeli 2 saat de ben de kalkmiyorum 2 saate. Üzerini soymak, altını değiştirmek, ıslak mendille yüzünü silmek, bezini değiştirince gitmiyorum ben bacaklarıyla, ayaklarıyla, elleriyle oynuyorum. Bir d eden etkili olan omurgasında bastırmadan ellerimi gezdirmek oluyor. Ama gece uyanıp emzirmekten çok bebeği uyandırmak yoruyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…