2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba, hayırlı olsun canım i seninle aynıyız ben de 4+0 haftalığım. Değerim benim de 277 idi. Bugün doktora gittim kese için erken dedi beta hcg baktı tekrardan 1246 olmuştu inşallah pazartesi gidince kese görünür. İçin rahatlayacaksa beta baktırabilirsin bence

Ay sağlıkla alın kucağınıza sizde inşallah. Ben de birkaç gün daha beklemeye çalışacağım eğer dayanabilirsem. İnşallah keselerini görmek kalp atışlarını duymak en kısa zamanda nasip olur hem size hem bana hem herkese Güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim
Hayırlı olsun canım bence doktorunu dinle bekle haftaya doktora gidersin
Çok teşekkür ederim Evet öyle yapayım o zaman hiç gidip kendimi strese sokmayayım.
Ay çok teşekkür ederim. Vallahi insan güzel haberler aldıkça gerçekten çok seviniyor burada arkadaş, aile gibi oluyoruz. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler

O zaman ben doktorumu dinleyeyim biraz daha bekleyeyim. Çok teşekkür ederim

Kizlar iyi aksamlar. Kasik agriniz oluyo mu sizinde ya?? Doktorum bana olmamasi lazim ama simdilik bu konuda bi sey demicem kanaman olursa o zaman ilac kullanırsın dedi. Sizde durumlar nedir

Kizlar iyi aksamlar. Kasik agriniz oluyo mu sizinde ya?? Doktorum bana olmamasi lazim ama simdilik bu konuda bi sey demicem kanaman olursa o zaman ilac kullanırsın dedi. Sizde durumlar nedir
Benim hiç olmaz oldu ama anladığım kadarıyla her kadının gebeliği de farklı geçiyor tek bir doğru yok bence kanaman olmadığı sürece önemli değil rabbim sağlıkla nasip etsin

Benimde ilk gebeliğimi öğrendiğim zamanlarda genellikle tek taraflı(sol) kasık ağrım oluyordu tabi daha sonra ağrım kasığımın ortasında oldu hep arada hala oluyor .. Doktorum rahim büyüyüp genişlediği için bu ağrıların normal olduğunu korkup endişelenecek birşey olmadığını söylemişti..

Amin canım ben de sizden güzel haberler bekliyorum

Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için bol dinlenmeli bol yemeli bulantısız ağrısız inşallah

Size sormak istedim hangi aplikasyonu kullanıyorsunuz acaba ben happy mom indirdim pek memnun değilim var mı önerileriniz

Günaydın kızlar
Sabah erkenden uyanıyorum böyle sonra mide bulantısı başlıyor biseyler atistirip geri yatağa girdim uykum kaçtı gün icinde uyur gezer gibi dolaşırım artik

Günaydın kızlar
Sabah erkenden uyanıyorum böyle sonra mide bulantısı başlıyor biseyler atistirip geri yatağa girdim uykum kaçtı gün icinde uyur gezer gibi dolaşırım artik
valla tadını çıkarın :) ben sabah 8'de işe başlıyorum dinlenemeden uyuyamadan böyle uzanıp saatlerce tavanı duvarları izlemek isterdim

pepapp çok kötü bi onu biliyorum reklam izlemekten başka bir şey yok bende istiyorum güzel bi uygulama

valla tadını çıkarın :) ben sabah 8'de işe başlıyorum dinlenemeden uyuyamadan böyle uzanıp saatlerce tavanı duvarları izlemek isterdim
Ben de maalesef 8.30da gelip burda çocuklara boğazımı patlatıyorum yaramazlık 10 numara dersler yok şöyle kafa sakinliği istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…