2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca
bende 45-46 kiloyla hamile kaldım ama hiç öyle pekmezler ballar fln yemiyorum yenmesine de karşıyım şeker yüklemesi resmen. sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım. 15 kilo alan kişinin bebeğide 3 kilo doğuyor beş kilo verenin bebeği de 3 kilo doğuyor. bedene gereksiz yük yapmayın

Banu çiftçininkini kullanıyorum ilk gebeliğimde de onu kullanmıştım. Tavsiye ederim

bende oturmaktan sıkılıyorum. oturdukça uykum geliyor, bi gezip geliyorum odaları bahçeyi vs :) öyle açılıyorum.
ben azcık kendimde derman bulsam neler yapıcam da :) gezmeyi hareketi normal şartlarda cok seviyorum zaten yürüyüş çok iyi zaten bacaklarda ödem oluşacak yoksa otura otura

Ben doktordayım karında yine ses yok vajinal muayene olacam. Sanirim bebek yok ya doktor gelosebilir 9 a ladr bekleriz dedi.

benim sorular bitmiyor ama bir şey daha sorucam inşallah bilen vardır hamileyken işte çıkarabiliyorlar mı ? yoksa yasak mı

benim sorular bitmiyor ama bir şey daha sorucam inşallah bilen vardır hamileyken işte çıkarabiliyorlar mı ? yoksa yasak mı
hamile birisi işten çıkarılabilir ama hamile olduğu için değil başka bir sebep ile çıkarılabilir. (örneğin işini ifa etmeme, disiplin suçu işleme, habersiz işe gelmeme vs)

Merhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.

Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…