- 14 Ağustos 2021
- 283
- 219
- 27
Nöbetten çıktım ben de gerçekten insan dinlenmek istiyor bu dönemdeBen de maalesef 8.30da gelip burda çocuklara boğazımı patlatıyorum yaramazlık 10 numara dersler yok şöyle kafa sakinliği istiyorum
bende 45-46 kiloyla hamile kaldım ama hiç öyle pekmezler ballar fln yemiyorum yenmesine de karşıyım şeker yüklemesi resmen. sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım. 15 kilo alan kişinin bebeğide 3 kilo doğuyor beş kilo verenin bebeği de 3 kilo doğuyor. bedene gereksiz yük yapmayınKızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca
bende 8 de iş başı. Allahtan hareketsiz ve sakin bir iş. :)) ama iş için uyanmak bile zor.Ben de maalesef 8.30da gelip burda çocuklara boğazımı patlatıyorum yaramazlık 10 numara dersler yok şöyle kafa sakinliği istiyorum
Amin sürekli dezenfektanla geziyorum zaten ellerim tahriş oldu ama ilkokul olunca çocuklarla sürekli içli dışlıyız maalesefBende 8de iş başı anasınıfı olunca ekstra yorucu bu dönem biter mi böyleinşallah hasta olmayız
ELİKA HAMİLE uygulaması var bir de sade reklamsız bir bak istersenHappy momda full reklam bende bulamadım bi güzel uygulama doktor banu çiftçi var oda karışık geldi
benim de masa başı ama gözüm kapanıyor valla :)bende 8 de iş başı. Allahtan hareketsiz ve sakin bir iş. :)) ama iş için uyanmak bile zor.
Banu çiftçininkini kullanıyorum ilk gebeliğimde de onu kullanmıştım. Tavsiye ederimGünaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için bol dinlenmeli bol yemeli bulantısız ağrısız inşallah
Size sormak istedim hangi aplikasyonu kullanıyorsunuz acaba ben happy mom indirdim pek memnun değilim var mı önerileriniz
ben sessiz çalışıyorum baya ama yatmak uzanmak dururken oturmak da kesmiyor beni. sizin iş daha zor tabi allah yardımcınız olsunBen de maalesef 8.30da gelip burda çocuklara boğazımı patlatıyorum yaramazlık 10 numara dersler yok şöyle kafa sakinliği istiyorum
bende oturmaktan sıkılıyorum. oturdukça uykum geliyor, bi gezip geliyorum odaları bahçeyi vs :) öyle açılıyorum.ben sessiz çalışıyorum baya ama yatmak uzanmak dururken oturmak da kesmiyor beni. sizin iş daha zor tabi allah yardımcınız olsun
ben azcık kendimde derman bulsam neler yapıcam da :) gezmeyi hareketi normal şartlarda cok seviyorum zaten yürüyüş çok iyi zaten bacaklarda ödem oluşacak yoksa otura oturabende oturmaktan sıkılıyorum. oturdukça uykum geliyor, bi gezip geliyorum odaları bahçeyi vs :) öyle açılıyorum.
Kaçınçı haftasın cnm kalp atışı mı duyulmadı bende beklemedeyimBen doktordayım karında yine ses yok vajinal muayene olacam. Sanirim bebek yok ya doktor gelosebilir 9 a ladr bekleriz dedi.
İnşallah vajinalden duyarsın canım rabbim yardımcın olsunBen doktordayım karında yine ses yok vajinal muayene olacam. Sanirim bebek yok ya doktor gelosebilir 9 a ladr bekleriz dedi.
hamile birisi işten çıkarılabilir ama hamile olduğu için değil başka bir sebep ile çıkarılabilir. (örneğin işini ifa etmeme, disiplin suçu işleme, habersiz işe gelmeme vs)benim sorular bitmiyor ama bir şey daha sorucam inşallah bilen vardır hamileyken işte çıkarabiliyorlar mı ? yoksa yasak mı
9. haftalarda duyanlarda var sakince süreci beklemek lazım. inşallah duyarsın canım.Ben doktordayım karında yine ses yok vajinal muayene olacam. Sanirim bebek yok ya doktor gelosebilir 9 a ladr bekleriz dedi.
o zaman bahane bulup cıkarabilirler yasak yok :)hamile birisi işten çıkarılabilir ama hamile olduğu için değil başka bir sebep ile çıkarılabilir. (örneğin işini ifa etmeme, disiplin suçu işleme, habersiz işe gelmeme vs)