Çok şükür duydun cnmevet vajinal duyuldu , kalp atişida bebekte göründü.
beni.ilk gittiğim doktor özel hastanedeydi, arkadaş araştırmada bir doç..önerdi ona geldim hangisine devam edeceğine kara ver dedi. Doktor iyi ama cok kalabalık eş alınmıyor. Eğer mesai disi muayne ederse anca oyle giderim
son adet tarihi başlangıcı ve döngün neydi canım kötü düşünmeMerhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.
Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
Sol kasığımda da ağrı var tek taraflı normal mi bir deMerhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.
Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
23 ağustos son adet tarihim, 4 Eylülde çatlama gördüm, 14 eylülde çift çizgiyi gördüm 15 eylülde kan verdim 60 çıktı 17 eylülde 123 çıktıson adet tarihi başlangıcı ve döngün neydi canım kötü düşünme
Okuyunca gerçekten derin bi nefes aldım. Korkuttu minikevet vajinal duyuldu , kalp atişida bebekte göründü.
beni.ilk gittiğim doktor özel hastanedeydi, arkadaş araştırmada bir doç..önerdi ona geldim hangisine devam edeceğine kara ver dedi. Doktor iyi ama cok kalabalık eş alınmıyor. Eğer mesai disi muayne ederse anca oyle giderim
Evet çok iyi daha başlangıcı zaten iyi artmış değerler beklemek lazım23 ağustos son adet tarihim, 4 Eylülde çatlama gördüm, 14 eylülde çift çizgiyi gördüm 15 eylülde kan verdim 60 çıktı 17 eylülde 123 çıktı
Evet ya şükür.Çok şükür duydun cnm
Evet, ben de onu kullanıyorum memnunumHamilelik + kullanıyorum şimdilik iyi gibi
Çok şükür, maşallah canımevet vajinal duyuldu , kalp atişida bebekte göründü.
keseyi gördünüzmüHanımlar,bugün Dr gittim 4+6 haftalık dedi .
Kan verdim beta hcg 7955 çıktı.
10.09.2021 de beta 1133tü. Nasıl iyi mi artmış sizce? Dr gösteremedik sonucu.
Evet gördük ama bebeği göremedik henüz erken dedi drkeseyi gördünüzmü
Bir avukat olarak durumu izah edeyim. Sıkıyosa bahane bulup çıkarsınlar. Yargıtay çatır çatır işçiden yana kararlar veriyor. Ama tabi sizde işe gitmemezlik, işyerinin disiplinini bozma gibi eylemlerde bulunmayın. Siz ellerine geçerli sebep vermedikten sonra tazminatınızı vermeden çıkaramazlaro zaman bahane bulup cıkarabilirler yasak yok :)
Doktor folibol cok fazla içeriği önermiyorum dedi. Ben evde vardi biraz içmiştim. Simdi regenesis vitamin verdi .9 ay alabilirsin dedi. Daha sonra oceani alacam.FOLBIOL için ne düşünüyosunuz?
ya emin olamadım ama çok yüksek gibi geldi ikiz falan mı kiHanımlar,bugün Dr gittim 4+6 haftalık dedi .
Kan verdim beta hcg 7955 çıktı.
10.09.2021 de beta 1133tü. Nasıl iyi mi artmış sizce? Dr gösteremedik sonucu.
devlet bi folibolu karşılıyomuş herhale diğerlerini ücretle alıyomuşuz kendimizDoktor folibol cok fazla içeriği önermiyorum dedi. Ben evde vardi biraz içmiştim. Simdi regenesis vitamin verdi .9 ay alabilirsin dedi. Daha sonra oceani alacam.
yok uyumluyuz aslında da benim sıkıntım şu. devam etmeyecek artık anlaşıldı çıkaralım demeleri. ben otelde muhasebeye bakıyorum ve işe başlarken belirli süreli yapmıştık zaten covid yüzünden işten cıkarmak yasak oldugu için iş yerleri akıllılık edip belirli süreli yaptı ki istediği zaman cıkarabilsin. onun dışında daha geçen ay senle devamlı sezon dışına da calısırız memnunuz diye diler getirdiler. hamile oldugumu söyledim şimdi bay bay diyebilirlerBir avukat olarak durumu izah edeyim. Sıkıyosa bahane bulup çıkarsınlar. Yargıtay çatır çatır işçiden yana kararlar veriyor. Ama tabi sizde işe gitmemezlik, işyerinin disiplinini bozma gibi eylemlerde bulunmayın. Siz ellerine geçerli sebep vermedikten sonra tazminatınızı vermeden çıkaramazlar
Ben kullanıyordum doktorum kesti önermedi mg çok yüksek kullanma sakin dedi hatta.FOLBIOL için ne düşünüyosunuz?