- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
Teşekkür ederim. Covidle aynı döneme denk gelince korkuyorum ama yapacak yok önce Allaha sonra doktorlara emanetTüp bebek Dr Antibiyotikten korkma kullanmazsan daha büyük sıkıntı olur demişti
Bol bol su iç geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Covidle aynı döneme denk gelince korkuyorum ama yapacak yok önce Allaha sonra doktorlara emanetTüp bebek Dr Antibiyotikten korkma kullanmazsan daha büyük sıkıntı olur demişti
Bol bol su iç geçmiş olsun
Aminnn. Bütün bebişleri ve hamişleri korusunHiç sorma ya Rabbim seni bebişini korusun
Hayırlı olsun canım bence doktorunu dinle bekle haftaya doktora gidersinKızlar merhaba, ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Şu an tam 4+0 haftalık gözüküyor daha doktora gitmedim. 13.09.2021 tarihinde adete 2 gün kala da betam 276,67 ydi. Dün tekrar kaset test yaptım koyulaşmıştı. Doktorumu aradığımda önümüzdeki hafta gel dedi sizce yarın tekrar kanda beta baktırayım mı? Yoksa doktorumu mu dinleyeyim?
Aaaa çok sevindiiim seni de Ağustos grubundan hatırlıyorum sanki kendi arkadaşlarım gelmiş gibi seviniyorum ya ben de 244 betadan sonra vermedim canım. 4 gün sonra doktora gitmiştim o zaman meraktan baktırdım 2417 olmuştu. Sen doktorunu dinle, gittiğinde de inşallah keseni görürsünKızlar merhaba, ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Şu an tam 4+0 haftalık gözüküyor daha doktora gitmedim. 13.09.2021 tarihinde adete 2 gün kala da betam 276,67 ydi. Dün tekrar kaset test yaptım koyulaşmıştı. Doktorumu aradığımda önümüzdeki hafta gel dedi sizce yarın tekrar kanda beta baktırayım mı? Yoksa doktorumu mu dinleyeyim?
Hiç anlamı yok sadece kafana çok takan biriysen o artışı görmek seni mutlu edebilir o kadar. Öğrendiğin değer gayet güzel. Ben 20 ile öğrenmiştim şüpheliydi o nedenle tekrar test vermek durumda kaldım 85 i gördüm ve doktora gidene kadar vermedim tekrar. Bence doktoru dinle. Doktor muayenede senden istemediğin kadar (6 7 tüp) kan alacak zaten canımmKızlar merhaba, ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Şu an tam 4+0 haftalık gözüküyor daha doktora gitmedim. 13.09.2021 tarihinde adete 2 gün kala da betam 276,67 ydi. Dün tekrar kaset test yaptım koyulaşmıştı. Doktorumu aradığımda önümüzdeki hafta gel dedi sizce yarın tekrar kanda beta baktırayım mı? Yoksa doktorumu mu dinleyeyim?
Hayırlı olsun canıım sağlıkla devam etsin inşallahBugün minigimi gördüm kalp atışını duyduk kızlar. Rabbim hepinize yaşatsın.. sağlıkla gelsinler inşallah. Ne güzel bir duygu ☺
Canım senle baya yakınmışız bendede tam tersi bulantı hiç yok acaba normal mi diyorum sanki daha hiç hamile değilmişim gibi sadece göğüsler şişMerhaba midesi bulanan var mı benim geçen gebelikte de aşırı erken başladı bulantılar ve Bugün de bulantı ile geçti aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
68 le gebe kaldım 66 geliyorum ama karnım şiş benimdeKızlar benim karnım 4 aylik hamile gibi oldu sizlerde nasıl bide kilolu hamile kaldım
Memlekete git gel 4kilo aldim oldum 87 tup bebek tedavisinde hemsire igneler seni sisirecek biraz kilo alacaksin dedi ve oldu şuan 91kiloyum boy 1.60
Bende ayni sizin gibi düşünüyordum 6.haftaya girdiğim sabah bulantılarım başladı hiç merak edilecek bir şey değilmiş umarım sizin olmazCanım senle baya yakınmışız bendede tam tersi bulantı hiç yok acaba normal mi diyorum sanki daha hiç hamile değilmişim gibi sadece göğüsler şiş
Çok güzel bi haber maşallahBugün minigimi gördüm kalp atışını duyduk kızlar. Rabbim hepinize yaşatsın.. sağlıkla gelsinler inşallah. Ne güzel bir duygu ☺
Ya zaten araştırdıkça anlıyorum şuan beklemekten başka bi seçenek yok kanda versek doktora gitsek biraz sabretmemiz gerekiyor sanırm şuan kan bile vermek istemiyorum boşa gitcek diye inşallah güzel geçer hamileliğimizBende ayni sizin gibi düşünüyordum 6.haftaya girdiğim sabah bulantılarım başladı hiç merak edilecek bir şey değilmiş umarım sizin olmaz
Ah ah ne güzel maşallah normal tabi inşallah böyle devam eder seninki benim geçen gebelikte tam dokuz ay bulandı ve hamileliğe tövbe ettim neyse bir sene sonra tekrar hamileyim o ayrı konuCanım senle baya yakınmışız bendede tam tersi bulantı hiç yok acaba normal mi diyorum sanki daha hiç hamile değilmişim gibi sadece göğüsler şiş
Gör benii :) Fatos3458Ben bilgilerimi yazmamışım yahu 29 yaşındayım ilk gebelik tahmini doğum tarihi 16 mayıs ekleyebilir misiniz listeye :)
Bacak ağrısı ilk haftalar oluyor bende de olmuştuKızlar birşey sorucam. Benim şu an 4. Haftam bitti ama rahimde bacağa vuran ağrı ve yanma oluyor ara ara. Bunu yaşayan varmı yoksa hiçbirşey hissetmemek mi lazım bu süreçte?
Beni uykudan uyandırmışlığı bile var bacak ağrısının :)Kızlar birşey sorucam. Benim şu an 4. Haftam bitti ama rahimde bacağa vuran ağrı ve yanma oluyor ara ara. Bunu yaşayan varmı yoksa hiçbirşey hissetmemek mi lazım bu süreçte?
Ahaa en güzeli benimde ilk olucak allahın izniyle bende böyle peş peşe hayal ediyorum birlikte büyümeleri açısndan sağlıkla gelsinler inşallahAh ah ne güzel maşallah normal tabi inşallah böyle devam eder seninki benim geçen gebelikte tam dokuz ay bulandı ve hamileliğe tövbe ettim neyse bir sene sonra tekrar hamileyim o ayrı konu