2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhaba, ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Şu an tam 4+0 haftalık gözüküyor daha doktora gitmedim. 13.09.2021 tarihinde adete 2 gün kala da betam 276,67 ydi. Dün tekrar kaset test yaptım koyulaşmıştı. Doktorumu aradığımda önümüzdeki hafta gel dedi sizce yarın tekrar kanda beta baktırayım mı? Yoksa doktorumu mu dinleyeyim?
Merhaba, hayırlı olsun canım i🙏🏻 seninle aynıyız ben de 4+0 haftalığım. Değerim benim de 277 idi. Bugün doktora gittim kese için erken dedi beta hcg baktı tekrardan 1246 olmuştu inşallah pazartesi gidince kese görünür. İçin rahatlayacaksa beta baktırabilirsin bence 😊

Merhaba, hayırlı olsun canım i🙏🏻 seninle aynıyız ben de 4+0 haftalığım. Değerim benim de 277 idi. Bugün doktora gittim kese için erken dedi beta hcg baktı tekrardan 1246 olmuştu inşallah pazartesi gidince kese görünür. İçin rahatlayacaksa beta baktırabilirsin bence 😊

Ay sağlıkla alın kucağınıza sizde inşallah. Ben de birkaç gün daha beklemeye çalışacağım eğer dayanabilirsem. İnşallah keselerini görmek kalp atışlarını duymak en kısa zamanda nasip olur hem size hem bana hem herkese ❤️ Güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim 😍🤲🏻
Hayırlı olsun canım bence doktorunu dinle bekle haftaya doktora gidersin 😊
Çok teşekkür ederim ❤️❤️ Evet öyle yapayım o zaman hiç gidip kendimi strese sokmayayım.
Aaaa çok sevindiiim seni de Ağustos grubundan hatırlıyorum 😍 sanki kendi arkadaşlarım gelmiş gibi seviniyorum ya 😄 ben de 244 betadan sonra vermedim canım. 4 gün sonra doktora gitmiştim o zaman meraktan baktırdım 2417 olmuştu. Sen doktorunu dinle, gittiğinde de inşallah keseni görürsün
Ay çok teşekkür ederim. Vallahi insan güzel haberler aldıkça gerçekten çok seviniyor burada arkadaş, aile gibi oluyoruz. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler ❤️

Hiç anlamı yok sadece kafana çok takan biriysen o artışı görmek seni mutlu edebilir o kadar. Öğrendiğin değer gayet güzel. Ben 20 ile öğrenmiştim şüpheliydi o nedenle tekrar test vermek durumda kaldım 85 i gördüm ve doktora gidene kadar vermedim tekrar. Bence doktoru dinle. Doktor muayenede senden istemediğin kadar (6 7 tüp) kan alacak zaten canımm 😅
O zaman ben doktorumu dinleyeyim biraz daha bekleyeyim. Çok teşekkür ederim ❤️

Kizlar iyi aksamlar. Kasik agriniz oluyo mu sizinde ya?? Doktorum bana olmamasi lazim ama simdilik bu konuda bi sey demicem kanaman olursa o zaman ilac kullanırsın dedi. Sizde durumlar nedir

Kizlar iyi aksamlar. Kasik agriniz oluyo mu sizinde ya?? Doktorum bana olmamasi lazim ama simdilik bu konuda bi sey demicem kanaman olursa o zaman ilac kullanırsın dedi. Sizde durumlar nedir
Benim hiç olmaz oldu ama anladığım kadarıyla her kadının gebeliği de farklı geçiyor tek bir doğru yok bence kanaman olmadığı sürece önemli değil rabbim sağlıkla nasip etsin 🤲🏼

Benimde ilk gebeliğimi öğrendiğim zamanlarda genellikle tek taraflı(sol) kasık ağrım oluyordu tabi daha sonra ağrım kasığımın ortasında oldu hep arada hala oluyor .. Doktorum rahim büyüyüp genişlediği için bu ağrıların normal olduğunu korkup endişelenecek birşey olmadığını söylemişti..

Ay sağlıkla alın kucağınıza sizde inşallah. Ben de birkaç gün daha beklemeye çalışacağım eğer dayanabilirsem. İnşallah keselerini görmek kalp atışlarını duymak en kısa zamanda nasip olur hem size hem bana hem herkese ❤️ Güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim 😍🤲🏻

Çok teşekkür ederim ❤️❤️ Evet öyle yapayım o zaman hiç gidip kendimi strese sokmayayım.

Ay çok teşekkür ederim. Vallahi insan güzel haberler aldıkça gerçekten çok seviniyor burada arkadaş, aile gibi oluyoruz. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler ❤️

O zaman ben doktorumu dinleyeyim biraz daha bekleyeyim. Çok teşekkür ederim ❤️
Amin canım ben de sizden güzel haberler bekliyorum 😍💛

2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özelden 👍Bol bebişli bir topic olsun 🤗

HAMİŞYAŞBEKLENEN DOĞUMKAÇINCI ÇOCUKKESE GÖRMEKALP ATIŞICİNSİYET
Fatos3458 Fatos3458 3818.04.20223.4+36+6💗
@shtc2901.05.20221.5+1
@LARİSSA1232912.05.20221.4+2
@Dh1209102910.05.20221.5+16+2 💗
@Pinky932808.05.20221.4+3
psikolojikdelipdr psikolojikdelipdr 2513.05.20221.
@Portakalimsi2502.05.20221.5+16+4💗
gundem94 gundem94 2701.05.20221.4+07+1 💗
@imasleeper25 01.05.20221.5+36+1💗
@Mrvnrtmrc2714.05.20221.
A Atalanteda 2513.05.20222.5+4
@Okyanus_xx2813.05.20221.
@Neess2704.05.20221.6+16+1 💗
@Ygttt2815.05.20222.
hemsireanne_16 hemsireanne_16 2407.05.20221.5+06+3💗
O Obiranne95 2625.05.20221
@senistiyorruj3005.05.20221.6+0
@Bir Kelebegin Ruyasi2810.05.20221.5+3
Pembe Lotus Pembe Lotus 3509.05.20222.5+0
@nakama2916.05.20221
@asuuuu3108.05.202215+4
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@

Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için bol dinlenmeli bol yemeli bulantısız ağrısız inşallah 🌸🌸🌸

Size sormak istedim hangi aplikasyonu kullanıyorsunuz acaba ben happy mom indirdim pek memnun değilim var mı önerileriniz 😊🤔

Günaydın kızlar 💝
Sabah erkenden uyanıyorum böyle sonra mide bulantısı başlıyor biseyler atistirip geri yatağa girdim uykum kaçtı gün icinde uyur gezer gibi dolaşırım artik😀

Günaydın kızlar 💝
Sabah erkenden uyanıyorum böyle sonra mide bulantısı başlıyor biseyler atistirip geri yatağa girdim uykum kaçtı gün icinde uyur gezer gibi dolaşırım artik😀
valla tadını çıkarın :) ben sabah 8'de işe başlıyorum dinlenemeden uyuyamadan :KK43: böyle uzanıp saatlerce tavanı duvarları izlemek isterdim :KK70:

Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için bol dinlenmeli bol yemeli bulantısız ağrısız inşallah 🌸🌸🌸

Size sormak istedim hangi aplikasyonu kullanıyorsunuz acaba ben happy mom indirdim pek memnun değilim var mı önerileriniz 😊🤔
pepapp çok kötü bi onu biliyorum reklam izlemekten başka bir şey yok bende istiyorum güzel bi uygulama

valla tadını çıkarın :) ben sabah 8'de işe başlıyorum dinlenemeden uyuyamadan :KK43: böyle uzanıp saatlerce tavanı duvarları izlemek isterdim :KK70:
Ben de maalesef 8.30da gelip burda çocuklara boğazımı patlatıyorum yaramazlık 10 numara dersler yok şöyle kafa sakinliği istiyorum

X