2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
evet vajinal duyuldu , kalp atişida bebekte göründü.
beni.ilk gittiğim doktor özel hastanedeydi, arkadaş araştırmada bir doç..önerdi ona geldim hangisine devam edeceğine kara ver dedi. Doktor iyi ama cok kalabalık eş alınmıyor. Eğer mesai disi muayne ederse anca oyle giderim

beni.ilk gittiğim doktor özel hastanedeydi, arkadaş araştırmada bir doç..önerdi ona geldim hangisine devam edeceğine kara ver dedi. Doktor iyi ama cok kalabalık eş alınmıyor. Eğer mesai disi muayne ederse anca oyle giderim
Çok şükür duydun cnm ☺️

Merhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.

Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
son adet tarihi başlangıcı ve döngün neydi canım kötü düşünme

Merhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.

Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
Sol kasığımda da ağrı var tek taraflı normal mi bir de 😊

Okuyunca gerçekten derin bi nefes aldım. Korkuttu minik 😌

Çok şükür, maşallah canım 🙏🏻

Kızlar ben de bir şey soracağım
Benim regl döneminden 5 gün önce 21 idi beta hcg değerim, 3 gün sonra 277 olmuştu, 2 gün sonra doktor tekrar tahlil istedi 1246 olmuş bu yükselme hızı için mol gebelik diyenler çoğul gebelik diyenler var sizce normal mi yükselme hızı. 4+2 hamilelil haftam

Hanımlar,bugün Dr gittim 4+6 haftalık dedi .
Kan verdim beta hcg 7955 çıktı.
10.09.2021 de beta 1133tü. Nasıl iyi mi artmış sizce? Dr gösteremedik sonucu.

o zaman bahane bulup cıkarabilirler yasak yok :)
Bir avukat olarak durumu izah edeyim. Sıkıyosa bahane bulup çıkarsınlar. Yargıtay çatır çatır işçiden yana kararlar veriyor. Ama tabi sizde işe gitmemezlik, işyerinin disiplinini bozma gibi eylemlerde bulunmayın. Siz ellerine geçerli sebep vermedikten sonra tazminatınızı vermeden çıkaramazlar

Bir avukat olarak durumu izah edeyim. Sıkıyosa bahane bulup çıkarsınlar. Yargıtay çatır çatır işçiden yana kararlar veriyor. Ama tabi sizde işe gitmemezlik, işyerinin disiplinini bozma gibi eylemlerde bulunmayın. Siz ellerine geçerli sebep vermedikten sonra tazminatınızı vermeden çıkaramazlar
yok uyumluyuz aslında da benim sıkıntım şu. devam etmeyecek artık anlaşıldı çıkaralım demeleri. ben otelde muhasebeye bakıyorum ve işe başlarken belirli süreli yapmıştık zaten covid yüzünden işten cıkarmak yasak oldugu için iş yerleri akıllılık edip belirli süreli yaptı ki istediği zaman cıkarabilsin. onun dışında daha geçen ay senle devamlı sezon dışına da calısırız memnunuz diye diler getirdiler. hamile oldugumu söyledim şimdi bay bay diyebilirler

X