2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnşallah hersey yolunda gider dediğiniz gibi olur stres yapmamak elimde olsa keşke amayinede teşekkürler

Ben adet tarihime göre dün 5+3 düm ama kese görünmedi sadece karartı gibi birşey var dedi kese diyemem dedi haftaya bakacak tekrar inşallah benim minigimde kızınız gibi benimledir

Canım benimle aynıydın diye hatırlıyorum. 7+2 de olman lazım. Bir doktora daha git istersen aklın kalmasın.

Canım günaydın bizimde günlerimiz aynı diye hatırlıyorum 7. Haftada duydum bende kalp atışını ..lütfen başka bir doktora daha görün

Kizlar benimde carsamba 192 olan beta hcg degerim bugun 1824 cikti.. druma artik bi daha kan bakmayayim lutfen diye isyan ettim oda bugun icin cagirdi kese gozukur insallah artik

Saglikla gelsin insallah:)
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahh
Maşallah inşallah biz de güzel haberler duyarız
inşallah darısı başına
İkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhh böyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çok teşekkür ederimmm ben de güzel haberini bekliyorum sabırsızlıkla
Lari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya
kuzu sın adet tarihim 4 ağustos ama senin yumurtlama geç olmuştu diye hatırlıyorum benim 16sında olmuştu pik o yüzden normal bence geriden gelmen. Üzme kendini güzel olucak sonu
ohh süper maşallah bana geçen hafta gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışı için demişti
biz hem gördük pıtpıt atışıı hem de az da olsa duyduk, ama asıl 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucakmışız canım inşallah güzel haberlerimiz olsunn
Çok sevindim :) karından duyuldu di mi allah sağlıkla ilerletsin. Maşallah
yok canım karından duyulmadı vajinal duyuldu çok teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorumm

Tabikii git başka doktora şimdi gördüm mesajı daha makineden makineye bile değişiyor gerçekten. 8. Hafta erken değil mi 9-10 a kadar bekliyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım sağlıkla ilerliyordur canım benim aklım sende.

Çok sağolasın cnm benin yarın başka doktorada gideceğim

Queenpisi Mueter bizde de kan uyuşmazlığı var kızlar ama geçen hafta minik bi lekelenmem olduğunda doktorum kan uyuşmazlığı iğnesini vurdu rhogam. Yani böyle bi şey yaşarsanız vakit kaybetmeden doktorunuza gidin. Vücudumuz onu yabancı bir madde olarak algılayıp atmaya çalışıyo olabilirmiş, korkunç

ben ilk bebekte neler yapmışlardı hatırlamıyorum iyi mi? doğumdan önce ve sonra bana iğne vurduklarını hatırlıyorum. ama önce 20 haftalıkken falandı sanırım.

ben ilk bebekte neler yapmışlardı hatırlamıyorum iyi mi? doğumdan önce ve sonra bana iğne vurduklarını hatırlıyorum. ama önce 20 haftalıkken falandı sanırım.
Evet rutin olarak 20küsürlü haftalarda oluyomuş. Bebek doğduktan sonra rh+ olursa anneye tekrar iğne yapılıyomuş. Benden bilgiler bu kadar her dk bi şey değişiyo zaten ya bence, bu kadar erken iğne bi ben oldum heralde

Güneş kremim bitti hamilekte hangi güneş kremi kullanılır. Solante kullanmak istemiyorm onun var ama daha once solante kullandım cok yoğun yüze kirec gibi oturuyor. Aramızda eczaci vs varsa tavsiye verebilir heralde

Çok sağolasın cnm benin yarın başka doktorada gideceğim
git git bana da hızlı karar verilmiş gibi geldi
Aman bişi olmaz ya, doktorun bi bildiği vardır :) ben dün gece hasta oldum çok ya, ateşim falan yükseldi 38'e. Parol içtim, şimdi de halsizim baya.

Ben la roche posay anthelios kullanıyorum ama hamilelikte devam edilir mi bilmiyorum. Edilir bence ya sonuçta eczane ürünü temiz içeriktir. benim cildim karma iyi geliyordu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…