İnşallah hersey yolunda gider dediğiniz gibi olur stres yapmamak elimde olsa keşke amaInşallah hersey düzelir moralinizi bozmayın , hem daha 8 gun geçmiş adetten görünmez gibi geliyor. Benim ikinci hamilelik ben ilkinde ilk muayneye 7 haftalıkken gitmiştim, ve gittiğimizde kalp atisi, kese vs hepsi görünüyordu. Bunda sat göre 5+4de gittim kese göründü ama kalp atisi , bebek görünmedi. Lekelenme olduğu icin erken gittim hic moralinizi bozmayın. Benim lekelenmem oluyor, insanın cani sıkılıyor ama çoğu kişide olabiliyor. Duyuyorum sakinlik veriyorum. Agrida oluyor kasiklarda
Ben adet tarihime göre dün 5+3 düm ama kese görünmedi sadece karartı gibi birşey var dedi kese diyemem dedi haftaya bakacak tekrar inşallah benim minigimde kızınız gibi benimledirY Ygttt evet evet erkenmiş daha, ben de bugün 5+4te gittim sadece kese göründü, bebek mebek yok. kızıma olan hamileliğimde kalp atışını duyduğumuz gün bir kanamam olmuştu inananamazsınız. pantolonum dizime kadar kan olmuştu, 1 avuç parça gelmişti hemen gittik ultrasona girdim ve kızcemin kalbi hala pıtır pıtır atıyordu :) umudu kesmeyin lütfen, stres de etkiliyor bebeği.
Ah ne güzel soylemissin inşallah dediğin gibi olmuştur canımBelki ikizdirve beta o yuzden yuksektir ama daha erken oldugu icinde kese gozukmuyodur iyi dusunun iyi olsun..
Canım benimle aynıydın diye hatırlıyorum. 7+2 de olman lazım. Bir doktora daha git istersen aklın kalmasın.Kızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
6. Hafta cnmEvet başka bir doktorada gidin bircok kisi böyle kurtajdan dönmüş okuduğum kafariyla. Kacinci haftalar gittiniz doktora
Canım günaydın bizimde günlerimiz aynı diye hatırlıyorum 7. Haftada duydum bende kalp atışını ..lütfen başka bir doktora daha görünKızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
Ben de bilmiyorum bakalkm ne olacakSizede hayırlı olsun. Takvimleri bilemiyorum ama bazen çoğu bebeler erkek bazen kız oluyor acaba bu yıl hangisi
E ben de 6. Haftadayım ve bebek görünmedi kesede. 10 gün sonra gideceğim bebeği görmeye. Biraz acil karar vermemiş mi doktor?6. Hafta cnm
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahhSaglikla gelsin insallah:)
inşallah darısı başınaMaşallahinşallah biz de güzel haberler duyarız
çok teşekkür ederimmm ben de güzel haberini bekliyorum sabırsızlıklaİkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhhböyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
kuzu sın adet tarihim 4 ağustos ama senin yumurtlama geç olmuştu diye hatırlıyorum benim 16sında olmuştu pik o yüzden normal bence geriden gelmen. Üzme kendini güzel olucak sonuLari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya
biz hem gördük pıtpıt atışıı hem de az da olsa duyduk, ama asıl 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucakmışız canım inşallah güzel haberlerimiz olsunnohh süper maşallah bana geçen hafta gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışı için demişti
yok canım karından duyulmadı vajinal duyulduÇok sevindim :) karından duyuldu di mi allah sağlıkla ilerletsin. Maşallah
Tabikii git başka doktora şimdi gördüm mesajı daha makineden makineye bile değişiyor gerçekten. 8. Hafta erken değil mi 9-10 a kadar bekliyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım sağlıkla ilerliyordur canım benim aklım sende.Kızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
Çok sağolasın cnm benin yarın başka doktorada gideceğimTabikii git başka doktora şimdi gördüm mesajı daha makineden makineye bile değişiyor gerçekten. 8. Hafta erken değil mi 9-10 a kadar bekliyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım sağlıkla ilerliyordur canım benim aklım sende.
Selam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
Ben mesajını yeni gördüm canım. Bence tek doktorla kalma inşallah güzel haberler gelir sıkma canını. Hayırlısını nasip etsin rabbimÇok sağolasın cnm benin yarın başka doktorada gideceğim
ben ilk bebekte neler yapmışlardı hatırlamıyorum iyi mi? doğumdan önce ve sonra bana iğne vurduklarını hatırlıyorum. ama önce 20 haftalıkken falandı sanırım.
Evet rutin olarak 20küsürlü haftalarda oluyomuş. Bebek doğduktan sonra rh+ olursa anneye tekrar iğne yapılıyomuş. Benden bilgiler bu kadarben ilk bebekte neler yapmışlardı hatırlamıyorum iyi mi? doğumdan önce ve sonra bana iğne vurduklarını hatırlıyorum. ama önce 20 haftalıkken falandı sanırım.
git git bana da hızlı karar verilmiş gibi geldiÇok sağolasın cnm benin yarın başka doktorada gideceğim
Aman bişi olmaz ya, doktorun bi bildiği vardır :) ben dün gece hasta oldum çok ya, ateşim falan yükseldi 38'e. Parol içtim, şimdi de halsizim baya.Evet rutin olarak 20küsürlü haftalarda oluyomuş. Bebek doğduktan sonra rh+ olursa anneye tekrar iğne yapılıyomuş. Benden bilgiler bu kadarher dk bi şey değişiyo zaten ya bence, bu kadar erken iğne bi ben oldum heralde
Ben la roche posay anthelios kullanıyorum ama hamilelikte devam edilir mi bilmiyorum. Edilir bence yaGüneş kremim bitti hamilekte hangi güneş kremi kullanılır. Solante kullanmak istemiyorm onun var ama daha once solante kullandım cok yoğun yüze kirec gibi oturuyor. Aramızda eczaci vs varsa tavsiye verebilir heralde