- 14 Mart 2017
- 299
- 247
ohh süper maşallah bana geçen hafta gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışı için demiştiKızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
Yumurtlama takibi yapmıştım tam zamanında yumurtlamam oldu yani. Yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum artıkGeç döllenme falandır. Herkesin aynı seyretmiyor gelişim kıyaslayıp canını sıkma
Inşallah hersey düzelir moralinizi bozmayın , hem daha 8 gun geçmiş adetten görünmez gibi geliyor. Benim ikinci hamilelik ben ilkinde ilk muayneye 7 haftalıkken gitmiştim, ve gittiğimizde kalp atisi, kese vs hepsi görünüyordu. Bunda sat göre 5+4de gittim kese göründü ama kalp atisi , bebek görünmedi. Lekelenme olduğu icin erken gittim hic moralinizi bozmayın. Benim lekelenmem oluyor, insanın cani sıkılıyor ama çoğu kişide olabiliyor. Duyuyorum sakinlik veriyorum. Agrida oluyor kasiklardaArkadaşlar doktordan geldim bugün morelim çok bozuk kese tam olarak görünmedi doktor bı yerde hafif karartı var kese burda oluşabilir dedi ama tam olarak kese olduğunu soyleyemem dedi betaya baktırdı farklı tahliller yapildi beta 2100 çıkmış haftaya salı gel dedi ne yapacağımı hilmiyorum,(((
Y Ygttt evet evet erkenmiş daha, ben de bugün 5+4te gittim sadece kese göründü, bebek mebek yok. kızıma olan hamileliğimde kalp atışını duyduğumuz gün bir kanamam olmuştu inananamazsınız. pantolonum dizime kadar kan olmuştu, 1 avuç parça gelmişti hemen gittik ultrasona girdim ve kızcemin kalbi hala pıtır pıtır atıyordu :) umudu kesmeyin lütfen, stres de etkiliyor bebeği.Inşallah hersey düzelir moralinizi bozmayın , hem daha 8 gun geçmiş adetten görünmez gibi geliyor. Benim ikinci hamilelik ben ilkinde ilk muayneye 7 haftalıkken gitmiştim, ve gittiğimizde kalp atisi, kese vs hepsi görünüyordu. Bunda sat göre 5+4de gittim kese göründü ama kalp atisi , bebek görünmedi. Lekelenme olduğu icin erken gittim hic moralinizi bozmayın. Benim lekelenmem oluyor, insanın cani sıkılıyor ama çoğu kişide olabiliyor. Duyuyorum sakinlik veriyorum. Agrida oluyor kasiklarda
Canim lütfen kıyaslama bak ben geçen hafta pazartesi gittim 5+4du sata göre kese göründü kalp atisi yoktu ve küçük kese dedi 2 hafta sonra geldi. Bende sordum hatta smdi bu uyumsuzluk neden gelismiyor mu dedim buni smdi bilemeyiz 2 hafta sonra gelirsin o zamsn gec döllenme ya da normal olduğunu görürüz dedi. Düşünme bunları ben düşünmüyorum.Lari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya
Selam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
amin sağlıkla inşallah :) ben de 36 yaşımdayım, kan uyuşmazlığı takip ediliyor ve sıkıntı yaratmayan bir durum. eşimle bende de var, ilk bebemizde bir sıkıntı olmadı, bana da iğne yaptılar doğumdan hemen sonra :)Selam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah sağlıklı ilerler ne diyeyim. Diğer belirtilere cidden razıyım artık içim dışıma çıksa razıyım yeter ki mucizeme bişey olmasınCanim lütfen kıyaslama bak ben geçen hafta pazartesi gittim 5+4du sata göre kese göründü kalp atisi yoktu ve küçük kese dedi 2 hafta sonra geldi. Bende sordum hatta smdi bu uyumsuzluk neden gelismiyor mu dedim buni smdi bilemeyiz 2 hafta sonra gelirsin o zamsn gec döllenme ya da normal olduğunu görürüz dedi. Düşünme bunları ben düşünmüyorum.
Çok sevindim :) karından duyuldu di mi allah sağlıkla ilerletsin. MaşallahKızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
Belki ikizdirArkadaşlar doktordan geldim bugün morelim çok bozuk kese tam olarak görünmedi doktor bı yerde hafif karartı var kese burda oluşabilir dedi ama tam olarak kese olduğunu soyleyemem dedi betaya baktırdı farklı tahliller yapildi beta 2100 çıkmış haftaya salı gel dedi ne yapacağımı hilmiyorum,(((
Hemde ne yollardan geçtik..Rabbim nasip ederse tam 19 yılımızda bebeğimizi kucağımıza alacağız.. olmaz denilenden oldurdu Rabbim o da çok büyük sevinç kaynağımız oldu..eşimde heyecanla ikiz diye çok istedi beta’yı bir kaç gün takip etti ki ikiz mi değil mi diye. Şuan tek gözüküyorpapatyanil Ay kimse kusura bakmasın ben en çok bu annişlere seviniyorum Hayırlı uğurlu olsun uzun bir yoldan geçmişe benziyorsunuz yanlış anlamayın yaştan dolayı demiyorum 18 yıllık evliyim dediğiniz için söylüyorum. Zira bende 38ime giriyorum 10 gün sonra İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Keşke ikiz olsa
Sağlıkla gelsin deHemde ne yollardan geçtik..Rabbim nasip ederse tam 19 yılımızda bebeğimizi kucağımıza alacağız.. olmaz denilenden oldurdu Rabbim o da çok büyük sevinç kaynağımız oldu..eşimde heyecanla ikiz diye çok istedi beta’yı bir kaç gün takip etti ki ikiz mi değil mi diye. Şuan tek gözüküyor
Tanıştığıma memnun oldumamin sağlıkla inşallah :) ben de 36 yaşımdayım, kan uyuşmazlığı takip ediliyor ve sıkıntı yaratmayan bir durum. eşimle bende de var, ilk bebemizde bir sıkıntı olmadı, bana da iğne yaptılar doğumdan hemen sonra :)
Amin Allah razı olsunSağlıkla gelsin dehasretlik çeken ana babalar olmasın hiç, her isteyen dileyen bebesine kavuşsun inşallah
Sizede hayırlı olsun. Takvimleri bilemiyorum ama bazen çoğu bebeler erkek bazen kız oluyor acaba bu yıl hangisiKızlar merhaba,hepimize hayırlı olsun .Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah6 haftalık hamileyim.Son adetim 1 Ağustos.Erkek yılı ,kız yılı,Çin takvimi vs oluyormuş.Merak ediyorum bi bilginiz var mı
Evet başka bir doktorada gidin bircok kisi böyle kurtajdan dönmüş okuduğum kafariyla. Kacinci haftalar gittiniz doktoraKızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
Gidin bencede iciniz rahat eder en azindan. Aklinizda soru işareti kalmamis olurKızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi