2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
ohh süper maşallah bana geçen hafta gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışı için demişti

Inşallah hersey düzelir moralinizi bozmayın , hem daha 8 gun geçmiş adetten görünmez gibi geliyor. Benim ikinci hamilelik ben ilkinde ilk muayneye 7 haftalıkken gitmiştim, ve gittiğimizde kalp atisi, kese vs hepsi görünüyordu. Bunda sat göre 5+4de gittim kese göründü ama kalp atisi , bebek görünmedi. Lekelenme olduğu icin erken gittim hic moralinizi bozmayın. Benim lekelenmem oluyor, insanın cani sıkılıyor ama çoğu kişide olabiliyor. Duyuyorum sakinlik veriyorum. Agrida oluyor kasiklarda

Y Ygttt evet evet erkenmiş daha, ben de bugün 5+4te gittim sadece kese göründü, bebek mebek yok. kızıma olan hamileliğimde kalp atışını duyduğumuz gün bir kanamam olmuştu inananamazsınız. pantolonum dizime kadar kan olmuştu, 1 avuç parça gelmişti hemen gittik ultrasona girdim ve kızcemin kalbi hala pıtır pıtır atıyordu :) umudu kesmeyin lütfen, stres de etkiliyor bebeği.

Lari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya
Canim lütfen kıyaslama bak ben geçen hafta pazartesi gittim 5+4du sata göre kese göründü kalp atisi yoktu ve küçük kese dedi 2 hafta sonra geldi. Bende sordum hatta smdi bu uyumsuzluk neden gelismiyor mu dedim buni smdi bilemeyiz 2 hafta sonra gelirsin o zamsn gec döllenme ya da normal olduğunu görürüz dedi. Düşünme bunları ben düşünmüyorum.

papatyanil Ay kimse kusura bakmasın ben en çok bu annişlere seviniyorum Hayırlı uğurlu olsun uzun bir yoldan geçmişe benziyorsunuz yanlış anlamayın yaştan dolayı demiyorum 18 yıllık evliyim dediğiniz için söylüyorum. Zira bende 38ime giriyorum 10 gün sonra İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Keşke ikiz olsa

amin sağlıkla inşallah :) ben de 36 yaşımdayım, kan uyuşmazlığı takip ediliyor ve sıkıntı yaratmayan bir durum. eşimle bende de var, ilk bebemizde bir sıkıntı olmadı, bana da iğne yaptılar doğumdan hemen sonra :)

İnşallah sağlıklı ilerler ne diyeyim. Diğer belirtilere cidden razıyım artık içim dışıma çıksa razıyım yeter ki mucizeme bişey olmasın

Çok sevindim :) karından duyuldu di mi allah sağlıkla ilerletsin. Maşallah

Belki ikizdir ve beta o yuzden yuksektir ama daha erken oldugu icinde kese gozukmuyodur iyi dusunun iyi olsun..

Hemde ne yollardan geçtik..Rabbim nasip ederse tam 19 yılımızda bebeğimizi kucağımıza alacağız.. olmaz denilenden oldurdu Rabbim o da çok büyük sevinç kaynağımız oldu..eşimde heyecanla ikiz diye çok istedi beta’yı bir kaç gün takip etti ki ikiz mi değil mi diye. Şuan tek gözüküyor

Sağlıkla gelsin de hasretlik çeken ana babalar olmasın hiç, her isteyen dileyen bebesine kavuşsun inşallah

Tanıştığıma memnun oldum 16 yıl önce bir düşüğüm olmuştu hemen peşine uyuşma iğnesi yapıldı ama bilemiyorum inşaAllah sıkıntısız bir hamileliklerimiz olur

Kızlar merhaba,hepimize hayırlı olsun .Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah6 haftalık hamileyim.Son adetim 1 Ağustos.Erkek yılı ,kız yılı,Çin takvimi vs oluyormuş.Merak ediyorum bi bilginiz var mı

Sizede hayırlı olsun. Takvimleri bilemiyorum ama bazen çoğu bebeler erkek bazen kız oluyor acaba bu yıl hangisi

Evet başka bir doktorada gidin bircok kisi böyle kurtajdan dönmüş okuduğum kafariyla. Kacinci haftalar gittiniz doktora

Gidin bencede iciniz rahat eder en azindan. Aklinizda soru işareti kalmamis olur

Kizlar benim de bir sorum var 18 agustosta kimyasal gebelik gecirdim ve kanamam basladi (5+2 ydi) o gun hcg 27 geldi ve iki gun sonra hcg 5 ti. Ertesi gunde kanamam durdu. Bu olaydan 2 hafta sonra jinekologa gittim durumu anlattim. Kontrol etti ver hersey guzel yolunda dedi. Bu arada bir kere iliskiye girdik bu olaydan sonra. Gecen hafta bazi belirtiler hissedince gun takipli test yaptim ve sonuc bu. Kimyasaldan kalma bisey olabilirmi. Birde testte renk cok koyu olmamasina ragmen digital 2-3 (4-5 haftalik) gosteriyorki bat 17.09. Boyle bi durum yasadiniz mi hic. Tekli test bu sabah yaptim. Toplu testler cts den dun aksama kadar ve digital testte dun aksam.

Eklentiler

• CE06D994-D130-42F1-9B50-4B7CBF1A9A70.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 30
  • D1B11C88-CC65-4A07-B1D3-08A4FDDF80ED.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 7B80F486-5623-4233-9124-57865B6585AA.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…