Canım benimki buSanırım sizinki olabilir. Cinko oksit minearel filtreli kullanmak lazimmis, kac gündür araştırıyorum. Sizim krem kare kutulu değil mi
Oooo yaşasın güzel haberlere devamKizlaar herkese selamlardrdan geliyorum kesemiz gozuktu. Sabah betam 1824 cikti ayni gun keseyi gorduk şükür. Haftaya cuma kalp atisi icin gidecegiz allah sabir versin
Fatos3458 5+4 kese gozuktu benim eklersen sevinirim
Evet haklısınız. Geçen sene ki gebeliğim de sürekli kanamam oluyordu o zaman kan uyuşmazlığı iğnesi yapmıştık ama kanamalar sürdü ve düşük yaptım. Doktorum bu defa 7.ay da yapilacak dedi. İnsaAllah hiç birimiz olumsuz bir durum yaşamayız
Kizlaar herkese selamlardrdan geliyorum kesemiz gozuktu. Sabah betam 1824 cikti ayni gun keseyi gorduk şükür. Haftaya cuma kalp atisi icin gidecegiz allah sabir versin
Fatos3458 5+4 kese gozuktu benim eklersen sevinirim
Hadi gozumuz aydinHayırlı olsun canım. Ben de biraz önde keseyi gördümBen de haftaya cuma kalp atışı için gideceğim
Biraz önce geldim canım, keseyi gördük2 güne bir tekrarla sanirjm 2 katina cikamasi lazim. Sonra git ben 5+4- de gittim ama lekelenme olduğu için kese göründü ama kalp atışı yoktu daha haftaya gidecem ama bu hafta içinde baska doktor ayarlarsam ona gidecem. Istersen git kan testlerini yapar ,vitamin başlatır.
Yüksek ihtimalle yumurtladiginiz gün ilaçlara başlamışsınız. Ben de aynı şekilde antibiyotik kullanmıştım birkaç gün. Doktoruma sorduğumda daha döllenme bile tam olmamıştır sorun olmaz demişti. Yine doktorunuzla konusun tabi ama inşallah bir sıkıntı yoktur allahın izniyletest yaptırdım kanda gebeliğim çıktı normalde 9 eylülde adet olmam gerekiyordu, ben kovid geçirdim ilaçları kullandım diye gecikirim zaten diyodum ama meğer hamileymişim
Ben de 5+4teyim. Hiç bulantım yok şükür. İnşallah böyle devam ederkızlar selam 5+4 üm aranızda midesi bulanmayan var mı? Açıkçası zaman zaman tedirgin ediyor bu durum beni b6 vitamini eksikliğiyle ilişkiliymiş diye okudum 2 aydır kullandığım folik asit b6 içeriyor acaba ondan mı bulanmıyor diye düşünüyorum
Bende de sürekli bir mide sorunu ama tam olarak bulantı gibi değil. Kazınıyor gibi yemekle bastırılıyor gibi sürekli yeme isteği o yüzden. :) yemeyip direniyorum ama çok zor :)Kızlar mide bulantım sadece yoğun kokularda oluyor onun aksine iştahım açıldı sanki yemek yedikten bir süre sonra yemek yemem gerekiyor gibi midem kazınıyorvar mı benim gibi olan
Benim de bugun 6 hafta oldu. Midemde hafif bir bulanyi gibi durum basladi ama tam olarak bulanti da sayılmaz. Inşallah normaldir her şey:)Ben de 5+4teyim. Hiç bulantım yok şükür. İnşallah böyle devam eder
Hayırlı olsun hoşgeldiniz :) ikiz mi. MasalalhHerkese merhaba biz geldik bende 5+3 deyim iki kese görüldü ama henuz kalp atışını duymadik heyecanla o günü bekliyoruz ins hepimizin saglikla ilerler
Evet insallah cicimHayırlı olsun hoşgeldiniz :) ikiz mi. Masalalh)
Benimde yeni aslında:) diğer tarafta yazmıştım sanirim hamileyim demiştim gözden kaçmış.Biraz önce geldim canım, keseyi gördükfolik asit başladım. Cuma günü de kalp atışları için çağırdı. Senin hamile olduğunu bilmiyordum, yazılarından çok olgun, çocuklarını büyütmüş biri canlanmıştı zihnimde Çok sevindim aynı zamanları bu şekilde paylaştığımıza
Bu bilgi için çok teşekkür ederim 16 yıl öncesine ait bir düşüğüm var zaten
Aahh nasıl güzel mutluluk nasıl sevindim sizin adınıza sağ salim sağlıcakla huzurla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınızaHemde ne yollardan geçtik..Rabbim nasip ederse tam 19 yılımızda bebeğimizi kucağımıza alacağız.. olmaz denilenden oldurdu Rabbim o da çok büyük sevinç kaynağımız oldu..eşimde heyecanla ikiz diye çok istedi beta’yı bir kaç gün takip etti ki ikiz mi değil mi diye. Şuan tek gözüküyor
Son adet tarihim 12 ağustos. Korona bölümünü çok okumuyorum artık, biraz morali bozuluyor insanın gün geçtikçe :) o yüzden görmemişim hamile olduğunu :) evet hepsini bir arada öğrenmenin şoku var bende ve ailemde. 2 gün içinde hepsi oldu halen inanamıyoruz. Kalp atışı için ben de heyecanlıyımBenimde yeni aslında:) diğer tarafta yazmıştım sanirim hamileyim demiştim gözden kaçmış.
Son adet tarihin ne, maşallah ne güzel hepsini bir arada öğrendin. Ben geçen hafta gittim keseyi gördük, ama küçüktü haftaya kalp atışı. Icin gideceğiz insallah iyi olur herşey.