2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet haklısınız. Geçen sene ki gebeliğim de sürekli kanamam oluyordu o zaman kan uyuşmazlığı iğnesi yapmıştık ama kanamalar sürdü ve düşük yaptım. Doktorum bu defa 7.ay da yapilacak dedi. İnsaAllah hiç birimiz olumsuz bir durum yaşamayız

Hayırlı olsun canım. Ben de biraz önde keseyi gördüm Ben de haftaya cuma kalp atışı için gideceğim
Kizlaar herkese selamlar drdan geliyorum kesemiz gozuktu. Sabah betam 1824 cikti ayni gun keseyi gorduk şükür. Haftaya cuma kalp atisi icin gidecegiz allah sabir versin
Fatos3458 5+4 kese gozuktu benim eklersen sevinirim

Selam kızlar nasılsınız? Covidi yeniyorum sanırım bugün buralara bakacak kadar iyiyim. Bi kaç parol içtim bu süreçte. İnşallah bebeğim iyidir. Karantina biter bitmez gideceğim doktoruma. Sizlerin iyi haberlerini okudum moral oldu. Bende iyi haberlerle gelmek için gün sayıyorum :) doktorum aradı idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış 1 2 lökosit gözüküyor. Antibiyotik yazdı. Başladım kullanmaya. Wincef 400 mg kullanan var mı aramız da?

Biraz önce geldim canım, keseyi gördük folik asit başladım. Cuma günü de kalp atışları için çağırdı. Senin hamile olduğunu bilmiyordum, yazılarından çok olgun, çocuklarını büyütmüş biri canlanmıştı zihnimde Çok sevindim aynı zamanları bu şekilde paylaştığımıza

Kızlar mide bulantım sadece yoğun kokularda oluyor onun aksine iştahım açıldı sanki yemek yedikten bir süre sonra yemek yemem gerekiyor gibi midem kazınıyor var mı benim gibi olan

test yaptırdım kanda gebeliğim çıktı normalde 9 eylülde adet olmam gerekiyordu, ben kovid geçirdim ilaçları kullandım diye gecikirim zaten diyodum ama meğer hamileymişim
Yüksek ihtimalle yumurtladiginiz gün ilaçlara başlamışsınız. Ben de aynı şekilde antibiyotik kullanmıştım birkaç gün. Doktoruma sorduğumda daha döllenme bile tam olmamıştır sorun olmaz demişti. Yine doktorunuzla konusun tabi ama inşallah bir sıkıntı yoktur allahın izniyle

Ben de 5+4teyim. Hiç bulantım yok şükür. İnşallah böyle devam eder

Kızlar mide bulantım sadece yoğun kokularda oluyor onun aksine iştahım açıldı sanki yemek yedikten bir süre sonra yemek yemem gerekiyor gibi midem kazınıyor var mı benim gibi olan
Bende de sürekli bir mide sorunu ama tam olarak bulantı gibi değil. Kazınıyor gibi yemekle bastırılıyor gibi sürekli yeme isteği o yüzden. :) yemeyip direniyorum ama çok zor :)

Benimde yeni aslında:) diğer tarafta yazmıştım sanirim hamileyim demiştim gözden kaçmış.
Son adet tarihin ne, maşallah ne güzel hepsini bir arada öğrendin. Ben geçen hafta gittim keseyi gördük, ama küçüktü haftaya kalp atışı. Icin gideceğiz insallah iyi olur herşey.

Bu bilgi için çok teşekkür ederim 16 yıl öncesine ait bir düşüğüm var zaten

Aahh nasıl güzel mutluluk nasıl sevindim sizin adınıza sağ salim sağlıcakla huzurla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza

Son adet tarihim 12 ağustos. Korona bölümünü çok okumuyorum artık, biraz morali bozuluyor insanın gün geçtikçe :) o yüzden görmemişim hamile olduğunu :) evet hepsini bir arada öğrenmenin şoku var bende ve ailemde. 2 gün içinde hepsi oldu halen inanamıyoruz. Kalp atışı için ben de heyecanlıyım İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar bir arkadaş güneş kremi sormuş bende cilt bakım ürünlerinizi soracağım kırışıklık karşıtı vs ne kullanıyorsunuz. ben loreal kullanıyordum fakat gebelikte temiz içerikli kullanılmalı diye kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…