İnsallaaahYüksek ihtimalle öyledir . Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı haberler gelir
Allah hepimize sağlıkla tamamlatsın da :)İnsallaaahgercekten ilk haftalarin stresi hicbir seye benzemiyor
Hayırlı uğurlu olsunSelam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
Bizim de kan uyuşmazlığımız var, doktor 7. Ay da iğne yapılacak dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
Saglikla gelsin insallah:)Kızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
MaşallahKızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
Selaaaam, keseyi ve yolk kesesini gördük haftaya çarşambaya bir daha gideceğiz kalp atışı görmeye
Kızlar bizde de var kan uyuşmazlığı ben A- eşim B+ çocuk oldu A+, bana iğne vurdular doğumda, bi sıkıntı yok şimdi.Bizim de kan uyuşmazlığımız var, doktor 7. Ay da iğne yapılacak dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
İkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhhSelaaaam, keseyi ve yolk kesesini gördük haftaya çarşambaya bir daha gideceğiz kalp atışı görmeyesendeki gelişmeler neler?
İnşallah hepimizİkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhhböyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Lari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı yaKızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dediKesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle
Gaviscon içiyordum ben kızıma hamileyken, o da mı yasak?Kızlar ben hamilelik öncesinde mide koruyucu kullanıyordum hamile kalinca Dr bırakırdı
Midem sorunlu ...
Şurup fln fayda etmiyor 2.sodami içiyorum suan
Felaket bi yanma mahvediyor beni
Midesinde gastrit vs olanlar sizlere Dr ne önerdi
Çok zor durumdayım
Geç döllenme falandır. Herkesin aynı seyretmiyor gelişim kıyaslayıp canını sıkmaLari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun
Bana da doktorum öyle bir şey demişti sanki hatta öncesi bir tahlil yapacağız gerek görülürse iğne yapılır demişti ama bazılarında her ay kiminde doğuma yakın. Belkide herkeste farklı seyrediyor durumBizim de kan uyuşmazlığımız var, doktor 7. Ay da iğne yapılacak dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Fayda etmiyor bana Dr çok zorda kalırsan ilaci kullan dedi yazdım biraz önce yada dahiliye Dr git o karar versin dedi ne kullanacaginaGaviscon içiyordum ben kızıma hamileyken, o da mı yasak?
hadi inşallah güzel haberlerle gelBugün doktora gidiyorum kızlar bakalım ne durumda ufaklık göreceğiz :)