2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben la roche posay anthelios kullanıyorum ama hamilelikte devam edilir mi bilmiyorum. Edilir bence ya 😅 sonuçta eczane ürünü temiz içeriktir. benim cildim karma iyi geliyordu bana.
Sanırım sizinki olabilir. Cinko oksit minearel filtreli kullanmak lazimmis, kac gündür araştırıyorum. Sizim krem kare kutulu değil mi

arkadaşlar ben hamile oldugumu bilmeden hamileliğimin ilk haftası covid ilaçlarını kullandım. 1 eylülde ilaçlar bitti 12 eylülde de hamile oldugumu öğrendim. şu an gebeliğimin 3-4. haftasındayım ve cok korkuyorum ne düşünüyosunuz ilaçlar için

Merhaba, ben de bugün hamile olduğumu öğrendim 🥰 beta 1486. Sizce keseyi görmeye gideyim mi bugün? Yoksa bekleyim mi biraz daha? Hamile kalır kalmaz gittiniz mi siz acaba ☺️
Ben 7+2 de gideceğim ilk kontrolüme. Bu ikinci gebeliğim ilkinde hemen gitmiştim ama kese göründü görünmedi, kalp duyuldu duyulmadı boştan yere stres oluşturuyor insanda. Tabi her hangi bir kanama vs olmadığı durumda..

arkadaşlar ben hamile oldugumu bilmeden hamileliğimin ilk haftası covid ilaçlarını kullandım. 1 eylülde ilaçlar bitti 12 eylülde de hamile oldugumu öğrendim. şu an gebeliğimin 3-4. haftasındayım ve cok korkuyorum ne düşünüyosunuz ilaçlar için
Beklenen Adet gününüz ne zaman di

Merhaba, ben de bugün hamile olduğumu öğrendim 🥰 beta 1486. Sizce keseyi görmeye gideyim mi bugün? Yoksa bekleyim mi biraz daha? Hamile kalır kalmaz gittiniz mi siz acaba ☺️
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin😘 bazı doktorlar beta 2000i geçsin diyolar bazıları 1500ü. ama zaten değerin 2 gün sonra 2 katına çıkacaktır. Birkaç gün sonra gitmen daha faydalı olacaktır

Kizlar benide bir gorun lutfennnn ❤️❤️

Kizlar benim de bir sorum var 18 agustosta kimyasal gebelik gecirdim ve kanamam basladi (5+2 ydi) o gun hcg 27 geldi ve iki gun sonra hcg 5 ti. Ertesi gunde kanamam durdu. Bu olaydan 2 hafta sonra jinekologa gittim durumu anlattim. Kontrol etti ver hersey guzel yolunda dedi. Bu arada bir kere iliskiye girdik bu olaydan sonra. Gecen hafta bazi belirtiler hissedince gun takipli test yaptim ve sonuc bu. Kimyasaldan kalma bisey olabilirmi. Birde testte renk cok koyu olmamasina ragmen digital 2-3 (4-5 haftalik) gosteriyorki bat 17.09. Boyle bi durum yasadiniz mi hic. Tekli test bu sabah yaptim. Toplu testler cts den dun aksama kadar ve digital testte dun aksam.

Eklentiler

• B3D0B2B9-BB26-4A7E-8118-D63EAA455438.jpeg
    B3D0B2B9-BB26-4A7E-8118-D63EAA455438.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 6B3E1994-68D0-4BBB-81CB-B8C050B1F898.jpeg
    6B3E1994-68D0-4BBB-81CB-B8C050B1F898.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 2B8B348D-621A-4820-B667-45767B77C965.jpeg
    2B8B348D-621A-4820-B667-45767B77C965.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar benide bir gorun lutfennnn ❤️❤️

Kizlar benim de bir sorum var 18 agustosta kimyasal gebelik gecirdim ve kanamam basladi (5+2 ydi) o gun hcg 27 geldi ve iki gun sonra hcg 5 ti. Ertesi gunde kanamam durdu. Bu olaydan 2 hafta sonra jinekologa gittim durumu anlattim. Kontrol etti ver hersey guzel yolunda dedi. Bu arada bir kere iliskiye girdik bu olaydan sonra. Gecen hafta bazi belirtiler hissedince gun takipli test yaptim ve sonuc bu. Kimyasaldan kalma bisey olabilirmi. Birde testte renk cok koyu olmamasina ragmen digital 2-3 (4-5 haftalik) gosteriyorki bat 17.09. Boyle bi durum yasadiniz mi hic. Tekli test bu sabah yaptim. Toplu testler cts den dun aksama kadar ve digital testte dun aksam.
En iyisi gidip betanıza baktırmak sanırım

En iyisi gidip betanıza baktırmak sanırım
Yurtdisinda yasadigim icin hemen arayip kan testine gidemiyorum ne yazikki 😞 bugun arasam belki haftaya saat verirler. O yuzden buraya sordum. Kimyasaldan sonra hcg 5 iken yaklasik 1 ay sonra resimdeki gibi yukselebilirmi

Çok teşekkür ederim korona günlüğü arkadaşım 😍🥰🙏 Kan testi de çıktı :)
2 güne bir tekrarla sanirjm 2 katina cikamasi lazim. Sonra git ben 5+4- de gittim ama lekelenme olduğu için kese göründü ama kalp atışı yoktu daha haftaya gidecem ama bu hafta içinde baska doktor ayarlarsam ona gidecem. Istersen git kan testlerini yapar ,vitamin başlatır.

2 güne bir tekrarla sanirjm 2 katina cikamasi lazim. Sonra git ben 5+4- de gittim ama lekelenme olduğu için kese göründü ama kalp atışı yoktu daha haftaya gidecem ama bu hafta içinde baska doktor ayarlarsam ona gidecem. Istersen git kan testlerini yapar ,vitamin başlatır.
ben de dün gittim 5+4 mü neydi sanırım sadece kese göründü ki hcg'm muhtemelen 40bin falan olmuştu ki yine de bebeği göremedik. haftaya çarşamba yine gideceğim doktora bakalım.

ben de dün gittim 5+4 mü neydi sanırım sadece kese göründü ki hcg'm muhtemelen 40bin falan olmuştu ki yine de bebeği göremedik. haftaya çarşamba yine gideceğim doktora bakalım.
Siz şimdi 7 haftalıksiniz değil mi ben sata göre 6+6 yani yarin 7 olacam , ben haftaya gidecem geçen hafta gitmiştim 15 gün sonra gel dedi. Demek sizle ayniyiz. Bende leke de geliyor arada😊😊

Kizlaar herkese selamlar 😊 drdan geliyorum kesemiz gozuktu. Sabah betam 1824 cikti ayni gun keseyi gorduk şükür. Haftaya cuma kalp atisi icin gidecegiz allah sabir versin 😅😅
Fatos3458 Fatos3458 5+4 kese gozuktu benim eklersen sevinirim 😊

kızlar selam 5+4 üm aranızda midesi bulanmayan var mı? Açıkçası zaman zaman tedirgin ediyor bu durum beni b6 vitamini eksikliğiyle ilişkiliymiş diye okudum 2 aydır kullandığım folik asit b6 içeriyor acaba ondan mı bulanmıyor diye düşünüyorum

kızlar selam 5+4 üm aranızda midesi bulanmayan var mı? Açıkçası zaman zaman tedirgin ediyor bu durum beni b6 vitamini eksikliğiyle ilişkiliymiş diye okudum 2 aydır kullandığım folik asit b6 içeriyor acaba ondan mı bulanmıyor diye düşünüyorum
Yooo hiç alakası yok, illa bulanacak diye bir kaide yok ki? Kızıma olan hamileliğimde de bulanmamıştı, şimdi de bulanmıyor benim midem. İyi bişi diil ki zaten bulanması :)

Bende 5+4um dra bugun gittim mide bulantilarin baslamadi daha dimi dedi. Daha erkenmis mide bulantisi icin oyle soyledi. Gerci kizimda hic bulanmamisti cok sukur. Bunda da bulanmaz ins 😅

X