2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hep aynı canım bende öyleyim benim kalp atışı için gitmeme 9gun var

Kızlar bugün yoğun bir şekilde bulantilarim başladı... çıkarmadım hiç ama
Yemek yapamadım esimde disardan söyledi inş gelince yiyebilirim

Amin teşekkür ederim, kan pıhtılaşması testi yaptım negatif çıktı sanıyordum ama doktorum testler eksik yapılmış dedi. Şu an kan sulandırıcı iğne kullaniyorum. 9 ay boyunca nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum

Bence hepimiz aynı durumdayız :)

Bugün benim de tekrar lekelenmem başladı salı çarşamba olmuştu iki gündür yoktu içim hiç rahat değil psikolojim bozuldu artık
Benimde cumartesi olmuştu, sonra pazartesi o gün doktora gittim 2 3 gun olmadi dün nokta boyutunda kuck geldi , bugün sabah da bas parmak tırnağı boyutunda ama ben gelirken anlıyorum sanki akinti gibi akiyor gibi ama doktor kahverengi ve açık renkten korkma dedi. Progestani ağizdan aliyordum, bugün vajinal olarak kullanacam .

Çok hafif vardı bugün yoğun oldu genellikle akşam üzeri oluyor gibime geldi
5hafta 5gunluk
Benim de aynı günümüz de benzer 5+3 henüz kusma yaşamadım bende ama çok değişik ya. Soğan kokusu çok fena.. her yerde onu alıyorum sanki. Sade soda+limon+tuz iyi geliyor canım. Bir de elma, şeftali, muz. Sabah tostun yanında havuç yemiştim o da iyi geldi. Yemekler ağır geliyor sanki ama zoraki yiyorum yiyebildiklerimi hiç öyle iştahım yok.

Ayyy aynıyız bugün eşime diyorum ki burnuma sogan sarimsak sürmüşler her yer mi? Kokar
Yatak sogan kokuyor diyorum adam geldi kokladi mis gibi vernel kokuyor yeni değiştirdik diyo
Düşün kalktım duşa girdim sogan kokusu gecer burnumdan diye

Merhaba arkadaşlar ben de adete 5 gün kala 21.3 değeriyle öğrendim. Düşük diyenler de var, ister istemez tedirgin oluyorum. Eğer devam ederse gebeliğim 30 mayıs görünüyor gelişi Doktorlar yaşıma göre rezervimin az olduğunu söylemişti tüp bebek öneren doktor bile oldu ama ben 3. denemede kenidliğimden gebe kaldım. Pazartesi günü tekrar bakacağım değerime ama bir korku var ya yükselmediyse diye beklediğim için mi sağlıklı bir gebelik geçireceğime inancım MI kalmadı onca kötü söylenen şeyden sonra bilmiyorum

Adete 5 gün kala 14 ile öğrendim. Çok şükür keseyi gördüm inşallah allah devamini da sağlıkla yaşamayı nasip eder. Korkma yani beta nin düşüklüğü önemli değil. Düzenli artışı önemli

Ne güzel, maşallah gebeliğin sağlıklı devam etsin inşallah i işte bazen öyle doktorlara denk geliyorsun ki normal yoldan gebe kalamaayacağına inandırıp strese sokuyorlar normal yoldan olunca bile acabalar bırakmıyor peşini

Hahaha aynı aynııı şuan yumuşatıcı kokuyo benim de yastığım leşş gibi geliyo en sevdiğim kokuydu bugün şampuan bile kötü kokuyodu bana ya. Pazartesi doktorum ilaç verir de geçer belki, yoksa böyle günler geçmez senin ne zaman kontrolünn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…