- 8 Mart 2020
- 5.313
- 26.386
Hep aynı canım bende öyleyim benim kalp atışı için gitmeme 9gun varKızlar ben de keseyi görmüştüm ama daha doktor randevuma 5 gün var içim rahat etmiyor böyle de bir de çalışıyorum çok yoğun bir şekilde endişelerim var bu yüzden var mı aranızda benim gibi olansanırım kalp atışları duyulana kadar içim rahat etmeyecek
Ah şu doktor randevuları bir an önce gelseHep aynı canım bende öyleyim benim kalp atışı için gitmeme 9gun var
İnşallah Allah gönlünüze göre versinBende eğer ay sonu test pozitif çıkarsa bu gruba dahil olucam sabırsızlıkla bekliyorm
Amin teşekkür ederim, kan pıhtılaşması testi yaptım negatif çıktı sanıyordum ama doktorum testler eksik yapılmış dedi. Şu an kan sulandırıcı iğne kullaniyorum. 9 ay boyunca nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorumCanım benim çok çok sevindim rabbim emeklerimizi duamızı kabul etti şükürler olsunben de test tarihimden 1 gün önce kan testi ile 9 eylülde öğrendim
Sen ne zaman öğrendin canım ?
Çok teşekkür ederimm , baya yüksekmii betanız ondan erken görülmüş demek rabbim sağlıkla hepimizin sürecini tamamlamayı nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun canım belli bir sebebi var mı pıhtılaşma falan ? Sana sımsıkı tutunsun Allahın izniyle
Hadi bakalım inşaAllahBende eğer ay sonu test pozitif çıkarsa bu gruba dahil olucam sabırsızlıkla bekliyorm
Bugün benim de tekrar lekelenmem başladı salı çarşamba olmuştu iki gündür yoktu içim hiç rahat değil psikolojim bozuldu artıkAynı durumdayız beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok maalesef tuvalete gitmek istemiyorum artık o derece sinirlerim bozuk
Bence hepimiz aynı durumdayız :)Kızlar ben de keseyi görmüştüm ama daha doktor randevuma 5 gün var içim rahat etmiyor böyle de bir de çalışıyorum çok yoğun bir şekilde endişelerim var bu yüzden var mı aranızda benim gibi olansanırım kalp atışları duyulana kadar içim rahat etmeyecek
Kızlar bence birçok hamile bu durumu yaşıyor. Biraz sakin olun inşallah güzel olacak stres yapıp üzmeyin bebisleriBugün benim de tekrar lekelenmem başladı salı çarşamba olmuştu iki gündür yoktu içim hiç rahat değil psikolojim bozuldu artık
Öncesinde oluyor müydü. Kaçıncı haftadasınKızlar bugün yoğun bir şekilde bulantilarim başladı... çıkarmadım hiç ama
Yemek yapamadım esimde disardan söyledi inş gelince yiyebilirim
Çok hafif vardı bugün yoğun oldu genellikle akşam üzeri oluyor gibime geldiÖncesinde oluyor müydü. Kaçıncı haftadasın
Benimde cumartesi olmuştu, sonra pazartesi o gün doktora gittim 2 3 gun olmadi dün nokta boyutunda kuck geldi , bugün sabah da bas parmak tırnağı boyutunda ama ben gelirken anlıyorum sanki akinti gibi akiyor gibi ama doktor kahverengi ve açık renkten korkma dedi. Progestani ağizdan aliyordum, bugün vajinal olarak kullanacam .Bugün benim de tekrar lekelenmem başladı salı çarşamba olmuştu iki gündür yoktu içim hiç rahat değil psikolojim bozuldu artık
Benim de aynıÇok hafif vardı bugün yoğun oldu genellikle akşam üzeri oluyor gibime geldi
5hafta 5gunluk
Ayyy aynıyız bugün eşime diyorum ki burnuma sogan sarimsak sürmüşler her yer mi? KokarBenim de aynıgünümüz de benzer 5+3 henüz kusma yaşamadım bende ama çok değişik ya. Soğan kokusu çok fena.. her yerde onu alıyorum sanki. Sade soda+limon+tuz iyi geliyor canım. Bir de elma, şeftali, muz. Sabah tostun yanında havuç yemiştim o da iyi geldi. Yemekler ağır geliyor sanki ama zoraki yiyorum yiyebildiklerimi hiç öyle iştahım yok.
Adete 5 gün kala 14 ile öğrendim. Çok şükür keseyi gördüm inşallah allah devamini da sağlıkla yaşamayı nasip eder. Korkma yani beta nin düşüklüğü önemli değil. Düzenli artışı önemliMerhaba arkadaşlar ben de adete 5 gün kala 21.3 değeriyle öğrendim. Düşük diyenler de var, ister istemez tedirgin oluyorum. Eğer devam ederse gebeliğim 30 mayıs görünüyor gelişiDoktorlar yaşıma göre rezervimin az olduğunu söylemişti tüp bebek öneren doktor bile oldu ama ben 3. denemede kenidliğimden gebe kaldım. Pazartesi günü tekrar bakacağım değerime ama bir korku var ya yükselmediyse diye beklediğim için mi sağlıklı bir gebelik geçireceğime inancım MI kalmadı onca kötü söylenen şeyden sonra bilmiyorum
Ne güzel, maşallah gebeliğin sağlıklı devam etsin inşallah iAdete 5 gün kala 14 ile öğrendim. Çok şükür keseyi gördüm inşallah allah devamini da sağlıkla yaşamayı nasip eder. Korkma yani beta nin düşüklüğü önemli değil. Düzenli artışı önemli
Hahaha aynı aynııı şuan yumuşatıcı kokuyo benim de yastığım leşş gibi geliyo en sevdiğim kokuyduAyyy aynıyız bugün eşime diyorum ki burnuma sogan sarimsak sürmüşler her yer mi? Kokar
Yatak sogan kokuyor diyorum adam geldi kokladi mis gibi vernel kokuyor yeni değiştirdik diyo
Düşün kalktım duşa girdim sogan kokusu gecer burnumdan diye