2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar merhaba, keseyim gördüğünüzde beta hcg kaçtı? Ben de gitsem gorebilir miyim acaba bilemedim 4+1 suan

Kizlar merhaba, keseyim gördüğünüzde beta hcg kaçtı? Ben de gitsem gorebilir miyim acaba bilemedim 4+1 suan
Merhaba ben adetim geciktikten 5 gün sonra kan verdim sağlık ocağında 329 çıktı hcg .. 2 gün sonra doktoruma gittim tekrar kan vermek gerekirse doktor ister zaten diye ama muayene etti Altan ve ultrason kağıdında 4+0 yazıyor keseyi gördük

Fatos3458 ,
-Tahmini doğum tarihi: 13.05.2022
-İlk çocuğum
-henüz kese için doktora gitmedim.

Bat 6 eylüldü. 3 eylülde değer 92.99, 6 eylülde 346.98 çıktı. Haftaya tekrar gel değere bakalım ona göre kese görmeye gidersin dedi, 14ünde tekrar kan vermeye gideceğim.

Aynı durumdayız beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok maalesef tuvalete gitmek istemiyorum artık o derece sinirlerim bozuk

Hayirli olsun tarihlerimiz ayni bende 14unde kan verecegim tekrardan zaman gecmek bilmiyoo

Benim de tüp bebek arkadaşım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canım benim çok çok sevindim rabbim emeklerimizi duamızı kabul etti şükürler olsun ben de test tarihimden 1 gün önce kan testi ile 9 eylülde öğrendim
Sen ne zaman öğrendin canım ?
Hayırlı olsunnn ben 4+2 de görmüştüm beta 2417 ydii
Çok teşekkür ederimm , baya yüksekmii betanız ondan erken görülmüş demek rabbim sağlıkla hepimizin sürecini tamamlamayı nasip etsin
Sağlıkla gelsin pıtırcık. Bende tedirgin oluyorum iki düşüğüm var
Çok çok geçmiş olsun canım belli bir sebebi var mı pıhtılaşma falan ? Sana sımsıkı tutunsun Allahın izniyle

Ben 10.gün tam test günümde öğrendim 6.gün embriyosuydu

Aynı durumdayız beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok maalesef tuvalete gitmek istemiyorum artık o derece sinirlerim bozuk
Yok üzülme bisey olmaz . Benm silince yok ama geliyor camasira hissediyorm gelirken. Olabilir sanirim bozma moralini, Rabbim nasip ettiyse olur canım . Allah büyük

Kızlar ben de keseyi görmüştüm ama daha doktor randevuma 5 gün var içim rahat etmiyor böyle de bir de çalışıyorum çok yoğun bir şekilde endişelerim var bu yüzden var mı aranızda benim gibi olan sanırım kalp atışları duyulana kadar içim rahat etmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…