2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Değerin 48 saatte 2 kat artmış bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamıyorum cidden insanı resmen strese sokuyorlar. Gününüz geçti mi? Birde başkalarıyla kıyaslamayın değerinizi. Bat günü değeri 1000 olanda var benim mesela gecikmenin 2.günü 522ydi çok takılmayın sayılara 48 saatte 2 kat artması yeterli. Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 23 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım? Dün test yaptım ilk 3 dk çizgi çıktı on dk sonra tek çizgi oldu

Eklentiler

• A426D252-FBE1-4A5C-9B1E-54E5BA3568DE.jpeg
    139,7 KB · Görüntüleme: 52
  • EE7818A6-F294-45FE-B542-E54FE1164C28.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 46

Allah razı olsun canım cümlemizin ben adetim 2 gün gecikti kan verdim negatif çıkmıştı daha sonra adet olmayinca bu arada o zaman 13 gün geçmiş oldu tekrar kan verdim çıktı doktor geç döllenme.buyuk ihtimal dedi bir de son zamanlarda adetim de gecikmeler yaşıyordum o yüzden tam olarak ne zmaan kaç gün geçerken gebelik oluştu bilmiyorum

Teşekkür ederim canım korkuttu beni gece gece bende randevu aldım 23 üne tahminimce o zmaan 6 haftam oluyor keseyi görmek için bu haftada beklicem insallah bir sorun yoktur

Kızlar günaydın geceden beri görüyorum böyle su gibi renksiz kokusuz akıntım olmuş çamaşırı ıslatmış var mı içinizde yaşayan

Ultrason da ilerki zamanda belli olur inşallah

Canım güncelleyebilir misin 6+4 de kalp atışını duyduk

Keşke en azından 1 ay bekleseydiniz rahim kendini bi toplasaydı. Doktorunuz demedi mi. Resimdeki teste göre negatif bence. Acele etmeyin ben de 6 haftalık düşükten 2 ay sonra ( sizinki gibi kendiliğinden düştü kürtaj olmadım) hamile kaldım. Düşükten sonra hamile kalmak kolaylaşır demişti doktorum.

Kizlar progestan kullaniyorum, pazartesi iğne de oldum. Ama leke arada geliyor. Böyle olan var mi? Doktor aşırı kanama olursa gel dedi ama canım sıkılıyor. Kese göründu ultrasonda ama cok küçük kalp atışı ya da bebek yoktu. Sat gore 5+4 günlükken gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi.

Merhaba hayır doktorum korunmana gerek yok, küçük bir gebelik olduğundan ve herhangi bir cerrahi kürtaj vs olmadığından korunmana gerek yok demişti biz de doktorumun bu söylediğindenyola çıkarak korunmamayı seçtik. Şimdi reglim felan ne zaman bilmiyorum en sonra 12 temmuzda olmuştum ağustosta gebeliği öğrendim ama bilemiyorum ona göre test felan yaparım diyorum ama işte nasip kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…