- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 29
Değerin 48 saatte 2 kat artmış bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamıyorum cidden insanı resmen strese sokuyorlar. Gününüz geçti mi? Birde başkalarıyla kıyaslamayın değerinizi. Bat günü değeri 1000 olanda var benim mesela gecikmenin 2.günü 522ydi çok takılmayın sayılara 48 saatte 2 kat artması yeterli. Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerHerkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım 8 Eylül carsamba kan verdim değerim 28.7 çıktı bugün 10 Eylül cuma bu akşam tekrar verdim 90.7 çıktı ama acildeki doktor değer düşük dış gebelik olabilir dedi modum düştü kendimi çok kotu hissediyorum işin kötüsü araya haftasonu girdi sizce degr düşük mü
Değerin 48 saatte 2 kat artmış bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamıyorum cidden insanı resmen strese sokuyorlar. Gününüz geçti mi? Birde başkalarıyla kıyaslamayın değerinizi. Bat günü değeri 1000 olanda var benim mesela gecikmenin 2.günü 522ydi çok takılmayın sayılara 48 saatte 2 kat artması yeterli. Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde
Teşekkür ederim canım korkuttu beni gece gece bende randevu aldım 23 üne tahminimce o zmaan 6 haftam oluyor keseyi görmek için bu haftada beklicem insallah bir sorun yokturCanım 2 kat artmış gayet. Neyi kötü. Saçmalamış doktor . Benim 14 le başladı. Çok şükür kese göründü. Değerim düşük olması önemli değil ki. Boşa stres yapma. 2 kat artsın 2 güne bi yeter
Ultrason da ilerki zamanda belli olur inşallahAllah razı olsun canımcümlemizin ben adetim 2 gün gecikti kan verdim negatif çıkmıştı daha sonra adet olmayinca bu arada o zaman 13 gün geçmiş oldu tekrar kan verdim çıktı doktor geç döllenme.buyuk ihtimal dedi bir de son zamanlarda adetim de gecikmeler yaşıyordum o yüzden tam olarak ne zmaan kaç gün geçerken gebelik oluştu bilmiyorum
Sıkıntı olmaz bence renksizse. Benim lekelenmem geçmiyor geçmiyor kafayı yemek üzereyim bütün gün peçeteye silince geliyor gece kesiliyorKızlar günaydın geceden beri görüyorum böyle su gibi renksiz kokusuz akıntım olmuş çamaşırı ıslatmış var mı içinizde yaşayan
Doktora söylediniz mi peki ne dediSıkıntı olmaz bence renksizse. Benim lekelenmem geçmiyor geçmiyor kafayı yemek üzereyim bütün gün peçeteye silince geliyor gece kesiliyor
Progestan kullanıyorum daha keseyi bile göremedim Pazartesi randevum var bakalım ama günlerim korku endişeyle geçiyor hamile olduğuma sevinemedim henüzDoktora söylediniz mi peki ne dedi
Az kalmış randevuya. Dua edin bol bol bir şey olmaz inşallah. Rabbim korusun hepimiziProgestan kullanıyorum daha keseyi bile göremedim Pazartesi randevum var bakalım ama günlerim korku endişeyle geçiyor hamile olduğuma sevinemedim henüz
Canım güncelleyebilir misin 6+4 de kalp atışını duyduk2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 38 26.04.2022 3. 4+3 6+6 @shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 @Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 @Pinky93 28 08.05.2022 1. 4+3 @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. P Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 @gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 @Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1. @Atalanteda 25 13.05.2022 2. @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Ben yasiyorum. Bazen ani kasilmalarim oluyor. 4 haftaligim sanirim. Henuz kese gorunmedi.Hanımlar bu adet olacakmıs gibi hissi hepiniz yasıyorum sunuz 5+3 gunluk hamileyım
Keşke en azından 1 ay bekleseydiniz rahim kendini bi toplasaydı. Doktorunuz demedi mi. Resimdeki teste göre negatif bence. Acele etmeyin ben de 6 haftalık düşükten 2 ay sonra ( sizinki gibi kendiliğinden düştü kürtaj olmadım) hamile kaldım. Düşükten sonra hamile kalmak kolaylaşır demişti doktorum.Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 23 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım? Dün test yaptım ilk 3 dk çizgi çıktı on dk sonra tek çizgi oldu
Merhaba hayır doktorum korunmana gerek yok, küçük bir gebelik olduğundan ve herhangi bir cerrahi kürtaj vs olmadığından korunmana gerek yok demişti biz de doktorumun bu söylediğindenyola çıkarak korunmamayı seçtik. Şimdi reglim felan ne zaman bilmiyorum en sonra 12 temmuzda olmuştum ağustosta gebeliği öğrendim ama bilemiyorum ona göre test felan yaparım diyorum ama işte nasip kısmet bakalımKeşke en azından 1 ay bekleseydiniz rahim kendini bi toplasaydı. Doktorunuz demedi mi. Resimdeki teste göre negatif bence. Acele etmeyin ben de 6 haftalık düşükten 2 ay sonra ( sizinki gibi kendiliğinden düştü kürtaj olmadım) hamile kaldım. Düşükten sonra hamile kalmak kolaylaşır demişti doktorum.
Çok şükür iyiym arada adet ağrılarım oluyor sadeceSelam kızlar bugün nasılsınız
Allah iyilik versin. O ağrı'dan bende de oluyor bebişler yerleşiyorÇok şükür iyiym arada adet ağrılarım oluyor sadece