2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Endişe yapıp strese girmeyin iki gün sonra tekrar kan verince iki kat artması önemli ben de 32yle öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder benim beta arttı keseyi gördük şimdi de kalp sesi telaşı sardı hele bir de çalışırken zarar gelir mi düşüncesi daha fena

Larissa123 sizinle paralel gidiyorduk...Bende hiç mide bulantısı olmadı,hatta fazla sorunsuz gibi geldi...Sevinmem gereken bisey belki de ama ben endişe ile yaklaşıyorum,biseyler yolunda değil mi diye 10 Eylül de kesemizi büyüdüğünü ve yolk saç kesesini de gördük..Bebisimi göremedik...Haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz aksilik olmazsa...Doktorum benim tahmini kaç haftalık kaç defa sormama rağmen söylemiyor,kıyaslama yapmamam için sanırım.Sen de yolk saç kesesi göründü mu?

Merhaba mesaj olarak yazmıştım ama görmediniz sanırım

Yaş 24
Beklenen doğum tarihi 07.05.2022
1.çocuk
Kese görme 5+0
Kalp atışı henüz duyulmadı

Ayyy maşallah maşallah sağlıkla bebişine kavuş inşallah

Çok şükür şampuan v.s kokulara hassasiyetim yok sadece sogan Sarimsak kokusu mahvediyor ilk hamileligimde burnumu örtüyle bağlayıp yemek yapıyordum sogan kokusunu almayım diye
19 eylulde ehliyet yazılı sınavım var inş mide bulantısı yasamadan bitirirm sınavımı

Beni kalp atışı için 20eylul pazartesiye verdi randevumu tüp bebek doktorum ondan sonra baska Dr basliycam

Geldiğini ben de hissediyorum zaten aklım hep onda benimki tüp bebek progestan vajinal ve iğnesini kullanıyorum kese için Çarşamba gideceğim henüz gitmedim dra

Geldiğini ben de hissediyorum zaten aklım hep onda benimki tüp bebek progestan vajinal ve iğnesini kullanıyorum kese için Çarşamba gideceğim henüz gitmedim dra
Inşallah güzel haberler alırsınız. Bana pazartesi 1 tane iğne yaptirdi.progestani verdi . Benim kan sulandirici hap almam lazim leke bitince basla dedi ama biyiyot basluyor

Canım bence sevinmelisin bu mide bulantısı iğrenç bi şey mideni üşütmüşsün ve geçmiyormuş gibi. Benim randevum pazartesi, en son 4+6 da gitmiştim henüz bi oluşum yoktu ama kese büyümüştü. İçinde bebiş olmadan hafta tahmini yapmıyor sanırım doktorlar ya. Yine de sorarım yarın

Yaa inşallah Çok kötü olursan yine de söylersin doktoruna belki bulantı kesici önerir sana da. Bakalım biz pazartesi neler görücez

Ben kan pıhtılaşması içim enox iğne de kullanıyorum
Acaba o mu kanamayi etkiliyor sizde. Benim ilk hamileliğimde tansiyon sorunum olduğu icin smdi kan sulandirici hap verdi ama lekelenme bitince başla dedi. Neyse az kalmış sizin gitmenize insallah sağlıklı haberler alırsınız.

İlk lekelenmemde başlamamıştım kan sulandırıcıya aslında. İnş hepimiz güzel haberler alırız.

Bir arkadaşım içimi bi nebze rahatlattı ama keseyi kalp atışını görmeden duymadan tam olarak rahat edemem tabi ki. Onun lekelenmesi 10 hafta sürmüş. Ayrıca annem bende de kardeşimde de yaşamış 14 haftaya kadar biraz da ırsi olduğunu düşündüm ki inşallah öyledir Hepimiz yeni haftada umarım çok güzel haberler alırız

Canım benim ablamin kanamasi haftalarca sürdü, arkadaşım aynı şekilde düşük riski var da deDiler. Şimdi bebisler kocaman :)

Kizlar selamlar;
Beta hcg testlerine 26.79 ile basladim. İki gun sonra 105, iki gun sonra bugun de 285. Sizce iyi mi? Reglim 2 gun gecikti, deger dusuk mu? Sizce cuma gunu keseyi gorebilir miyiz?

Kizlar selamlar;
Beta hcg testlerine 26.79 ile basladim. İki gun sonra 105, iki gun sonra bugun de 285. Sizce iyi mi? Reglim 2 gun gecikti, deger dusuk mu? Sizce cuma gunu keseyi gorebilir miyiz?
Değerin güzel artmış canım bende reglim 2 gün gecikmesiyle 268 değerle öğrendim yarın kontrolüm var bakalım neler olacak o değerden sonra ne kan verdim ne kontrole gittim eğer senin cumaya değerin 1500 2000 olursa görürsün insallh keseyi:)

İnsallah, cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…