2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim de annem hemşire ama içimdeki duyguları hiçbir şey değiştiremiyo. Çok heyecanlıyım hevesliyim sabırsızım ve endişeliyim. Keseyi ve kalp atışını görsem rahatlıcam sanırım. Çok sürpriz ve erken oldu öğrenmemiz daha adetime 6 gün varken öğrendik zaman geçmiyoooo

Çok güzel bu duygular ya Allah hepimize sağ salim. Bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve bekleyen tüm anne adaylarına da bu duyuları en güzel şekilde tattırsın bende öyle aşırı heyecanlıyım bir an önce zaman geçsin önce kalp atışını duyayım ve direk ultrason da fln göreyim istiyorum hareketlerini hissetmek vs istiyorum

Herkese merhabalar 27 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve hala şaşkınım henüz 6+2 günlüğüz Allah nasip ederse doğum tarihi 4 mayıs olarak gözüküyor Bebek istediğimiz 2,5 yıl dolmak üzereydi, nisan ayında 1 başarısız aşılama yaşamıştık artık yaz bitsin tatiller geçsin gitsin tüp bebek için görüşmeye gideceğiz diye karar vermişken bebeğimiz bize sürpriz yaptı ve 2 gün önce 6 haftalıkken öğrendik öğrendiğimde beta 29,291di dün doktora gittiğimizde keseyi, minicik ama hareket eden bebeğimizi gördük ve biraz derinden de olsa kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonra randevumuz var bebeği daha net görebilmek ve kalp atışını daha net duyabilmek için tarifsiz bir duygu bugünlerimize şükürler olsun Allahım herkese nasip etsinUmarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Tebrikler

Allah sağlıklıca kavuşmanı nasip etsin hayırlı olsun

Hayırlı olsun hikayemiz birbirine çok benziyor bizede en ummadığımiz anda sürpriz olmuştu ve tüp bebeğin kapısından döndük çok şükür umarım sağlıkla devam eder

Hayırlı olsun hikayemiz birbirine çok benziyor bizede en ummadığımiz anda sürpriz olmuştu ve tüp bebeğin kapısından döndük çok şükür umarım sağlıkla devam eder
Yaa öyle mi sizinde hayırlı olsun, çookk şükür Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım

Ayyy teşekkür ederim ☺. Çook başka birşey emin ol. Güzel haberini beklemiyorum. Videoya al ben unutmuşum

Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım 8 Eylül carsamba kan verdim değerim 28.7 çıktı bugün 10 Eylül cuma bu akşam tekrar verdim 90.7 çıktı ama acildeki doktor değer düşük dış gebelik olabilir dedi modum düştü kendimi çok kotu hissediyorum işin kötüsü araya haftasonu girdi sizce degr düşük mü

Hcg değeri 48 saatte bir çarpı iki yapması gerekiyor bat geçmeden mi yaptınız kan testini eğer geçmeden yaptıysanız değeriniz yavaş yükselebilir bu beklenen bir durum. Hafta sonu özellerde hcg bakılıyor diye biliyorum yarın tekrar baktırın ve pazartesi testi yenileyin. İnşallah sağlıklı bir gebelik sürecine doğru ilerler

Canım 2 kat artmış gayet. Neyi kötü. Saçmalamış doktor . Benim 14 le başladı. Çok şükür kese göründü. Değerim düşük olması önemli değil ki. Boşa stres yapma. 2 kat artsın 2 güne bi yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…