- 10 Eylül 2021
- 122
- 159
Benim de annem hemşire ama içimdeki duyguları hiçbir şey değiştiremiyo. Çok heyecanlıyım hevesliyim sabırsızım ve endişeliyim. Keseyi ve kalp atışını görsem rahatlıcam sanırım. Çok sürpriz ve erken oldu öğrenmemiz daha adetime 6 gün varken öğrendik zaman geçmiyooooBenimde ilk gebeliğim ama hemşireyim şu an aktif olarak çalışmıyorum ama ben birçok şeyi öncesinde bilmeme rağmen öylece kalakaldım 1 hafta oldu gebeliği öğreneli ama öyle boşluktaki kafam ne yapacağım diye düşünüyorum
Çok güzel bu duygular ya Allah hepimize sağ salim. Bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve bekleyen tüm anne adaylarına da bu duyuları en güzel şekilde tattırsın bende öyle aşırı heyecanlıyım bir an önce zaman geçsin önce kalp atışını duyayım ve direk ultrason da fln göreyim istiyorum hareketlerini hissetmek vs istiyorumBenim de annem hemşire ama içimdeki duyguları hiçbir şey değiştiremiyo. Çok heyecanlıyım hevesliyim sabırsızım ve endişeliyim. Keseyi ve kalp atışını görsem rahatlıcam sanırım. Çok sürpriz ve erken oldu öğrenmemiz daha adetime 6 gün varken öğrendik zaman geçmiyoooo
Geçmiyor gibi geliyor bana da günler ne yapacağız bilmiyorum
Amin hepimizeAllah sabır versin,
Birbirimize yoldas olalim:) sanirim adasiz da hattaBende sizinle aynıyım ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum
Herkese merhabalar 27 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve hala şaşkınım2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 38 26.04.2022 3. 4+3 6+6 @shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 D Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 @Pinky93 28 08.05.2022 1. 4+3 @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. P Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 @gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 M Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1. @Atalanteda 25 13.05.2022 2. @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah. TebriklerHerkese merhabalar 27 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve hala şaşkınımhenüz 6+2 günlüğüz Allah nasip ederse doğum tarihi 4 mayıs olarak gözüküyor Bebek istediğimiz 2,5 yıl dolmak üzereydi, nisan ayında 1 başarısız aşılama yaşamıştık artık yaz bitsin tatiller geçsin gitsin tüp bebek için görüşmeye gideceğiz diye karar vermişken bebeğimiz bize sürpriz yaptı ve 2 gün önce 6 haftalıkken öğrendik öğrendiğimde beta 29,291di dün doktora gittiğimizde keseyi, minicik ama hareket eden bebeğimizi gördük ve biraz derinden de olsa kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonra randevumuz var bebeği daha net görebilmek ve kalp atışını daha net duyabilmek için tarifsiz bir duygu bugünlerimize şükürler olsun Allahım herkese nasip etsin Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Çok teşekkürlerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Tebrikler
Çok teşekkürleramin hepimize, herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıklıca kavuşmanı nasip etsin hayırlı olsunHerkese merhabalar 27 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve hala şaşkınımhenüz 6+2 günlüğüz Allah nasip ederse doğum tarihi 4 mayıs olarak gözüküyor Bebek istediğimiz 2,5 yıl dolmak üzereydi, nisan ayında 1 başarısız aşılama yaşamıştık artık yaz bitsin tatiller geçsin gitsin tüp bebek için görüşmeye gideceğiz diye karar vermişken bebeğimiz bize sürpriz yaptı ve 2 gün önce 6 haftalıkken öğrendik öğrendiğimde beta 29,291di dün doktora gittiğimizde keseyi, minicik ama hareket eden bebeğimizi gördük ve biraz derinden de olsa kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonra randevumuz var bebeği daha net görebilmek ve kalp atışını daha net duyabilmek için tarifsiz bir duygu bugünlerimize şükürler olsun Allahım herkese nasip etsin Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Birbirimize yoldas olalim:) sanirim adasiz da hattbe
Bencede birbirimize destek olalım öğrendiklerimizi paylaşalımBirbirimize yoldas olalim:) sanirim adasiz da hatta
Amin inşallah çok teşekkürlerAllah sağlıklıca kavuşmanı nasip etsin hayırlı olsun
Hayırlı olsun hikayemiz birbirine çok benziyor bizede en ummadığımiz anda sürpriz olmuştu ve tüp bebeğin kapısından döndük çok şükürHerkese merhabalar 27 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve hala şaşkınımhenüz 6+2 günlüğüz Allah nasip ederse doğum tarihi 4 mayıs olarak gözüküyor Bebek istediğimiz 2,5 yıl dolmak üzereydi, nisan ayında 1 başarısız aşılama yaşamıştık artık yaz bitsin tatiller geçsin gitsin tüp bebek için görüşmeye gideceğiz diye karar vermişken bebeğimiz bize sürpriz yaptı ve 2 gün önce 6 haftalıkken öğrendik öğrendiğimde beta 29,291di dün doktora gittiğimizde keseyi, minicik ama hareket eden bebeğimizi gördük ve biraz derinden de olsa kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonra randevumuz var bebeği daha net görebilmek ve kalp atışını daha net duyabilmek için tarifsiz bir duygu bugünlerimize şükürler olsun Allahım herkese nasip etsin Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Eveeet. Hadi bakalım inşallahHayırlı olsun cnm ayyy çok heyecanlı bende inş pazartesi duyarım
Yaa öyle miHayırlı olsun hikayemiz birbirine çok benziyor bizede en ummadığımiz anda sürpriz olmuştu ve tüp bebeğin kapısından döndük çok şükürumarım sağlıkla devam eder
5+2 biraz erken ama kim bilebilir. Belki de oluray ne güzel benim bugün 5+2, pazartesi randevum var duyabilir miyim acaba kalp atışı çok merak ediyorum :)
Ayyy teşekkür ederimOkurken bile duygulandım , allah bize de yaşamayı nasip etsin☺ gözyaşım pıt ☺ ne güzel bi andır o. Ben de perşembe günü gideceğim inşallah nasip olur. Gözün aydın canım çok sevindim ☺
Hcg değeri 48 saatte bir çarpı iki yapması gerekiyor bat geçmeden mi yaptınız kan testini eğer geçmeden yaptıysanız değeriniz yavaş yükselebilir bu beklenen bir durum. Hafta sonu özellerde hcg bakılıyor diye biliyorum yarın tekrar baktırın ve pazartesi testi yenileyin. İnşallah sağlıklı bir gebelik sürecine doğru ilerlerHerkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım 8 Eylül carsamba kan verdim değerim 28.7 çıktı bugün 10 Eylül cuma bu akşam tekrar verdim 90.7 çıktı ama acildeki doktor değer düşük dış gebelik olabilir dedi modum düştü kendimi çok kotu hissediyorum işin kötüsü araya haftasonu girdi sizce degr düşük mü
Canım 2 kat artmış gayet. Neyi kötü. Saçmalamış doktor . Benim 14 le başladı. Çok şükür kese göründü. Değerim düşük olması önemli değil ki. Boşa stres yapma. 2 kat artsın 2 güne bi yeterHerkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım 8 Eylül carsamba kan verdim değerim 28.7 çıktı bugün 10 Eylül cuma bu akşam tekrar verdim 90.7 çıktı ama acildeki doktor değer düşük dış gebelik olabilir dedi modum düştü kendimi çok kotu hissediyorum işin kötüsü araya haftasonu girdi sizce degr düşük mü