evet5 :) hadi bakalım güzel haberler verirsin umarım.Pazartesi doktorla randevum var orda hepsi belli olur artik
Ben de ocak ayından beri sağlıklı beslenmeye geçenlerdenim 70 kiloyla hamile kaldım bakalım bundan sonra nasıl olacak öyle bariz bi iştah artışım yok amaben geçen sene 30 kilo verdim, 67ye kadar düştüm tatilde 3 kilo almışım 70le de hamile kaldım, bu ara ben de sürekli ekşi bulgurlu şeyler falan istiyorum. ama biliyorum ki psikolojik. hadi birbirimizi gazlayıp kilo almamaya çalışalım :)
İnşallah sende alırsın güzel haberlerini insallahevet5 :) hadi bakalım güzel haberler verirsin umarım.
Merhaba aynı durumda bende de var bulantı yok tiksinme yok sadece uyku hali oluyor o da hergün değil ilk gebeliğimde aynı idi sorunsuz sağlıkla tamamladım fakat düşük yaptığım gebeliğimde ilk başta çok belirti (bulantı tiksinme iştahsızlık uykulu halsizlik hali) vardı ve 8. hafta aniden tüm belirtiler kesildi ve maalesef kalp atıışı alınamadığı için sonlandırıldıMerhaba arkadaşlar 6. Haftada olup bulantı si olan varmi hiç bir belirti yaşamıyorum Buda beni çok endişelendiriyor
zaten olmaması lazım şu an için :) ortada bebek bile yok nerdeyse :) ilerleyen zamanlarda zorluyo zaten.Ben de ocak ayından beri sağlıklı beslenmeye geçenlerdenim 70 kiloyla hamile kaldım bakalım bundan sonra nasıl olacak öyle bariz bi iştah artışım yok ama
inşallah :)İnşallah sende alırsın güzel haberlerini insallah
Ben varım hocam kadın doğum uzmanı ile görüştüm pcr olması riskli diye yazı almak istedim fakat dr yanaşmıyor böyle bir yazı vermeye. İdare henüz gebe olduğumu bilmiyor bu hafta verdim pcr fakat sendikam ile görüştüm itiraz dilekçesi var hocam onu doldurup kurumuna ver dedi haftaya vereceğim dilekçeyi ve pcr de vermeyeceğimKızlar içinizde hem öğretmen olup hem aşısız olan var mı? Bu haftaki 2.testimi verdim gebeliğimi salı öğrendim hastaneye bunun için gidip sürekli riske giriyorum. Araştırıp usulünce dilekçe yazmayı düşünüyorum
Pcr vermek riskli bir işlem olmadığı için doktorların böyle bir yazı vereceğini sanmıyorum. Ve sadece hastaneler değil her yer Covid bulaşması için riskli bir ortam bence. Umarım her şey gönlünüzce olur.Ben varım hocam kadın doğum uzmanı ile görüştüm pcr olması riskli diye yazı almak istedim fakat dr yanaşmıyor böyle bir yazı vermeye. İdare henüz gebe olduğumu bilmiyor bu hafta verdim pcr fakat sendikam ile görüştüm itiraz dilekçesi var hocam onu doldurup kurumuna ver dedi haftaya vereceğim dilekçeyi ve pcr de vermeyeceğim
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla bebislerimize kavuşuruz inşallahMerhaba aynı durumda bende de var bulantı yok tiksinme yok sadece uyku hali oluyor o da hergün değil ilk gebeliğimde aynı idi sorunsuz sağlıkla tamamladım fakat düşük yaptığım gebeliğimde ilk başta çok belirti (bulantı tiksinme iştahsızlık uykulu halsizlik hali) vardı ve 8. hafta aniden tüm belirtiler kesildi ve maalesef kalp atıışı alınamadığı için sonlandırıldı
Ben1. Dozumu olmuştum henüz idare istemedi haftada iki defa fazla gerçektenKızlar içinizde hem öğretmen olup hem aşısız olan var mı? Bu haftaki 2.testimi verdim gebeliğimi salı öğrendim hastaneye bunun için gidip sürekli riske giriyorum. Araştırıp usulünce dilekçe yazmayı düşünüyorum
çocuklar ayaklı taşıyıcı. her gün saatlerce çocuklarla aynı sınıfta olacaksınız, bunu riskli bulmayıp hastanede 5 dakika pcr bulmayı riskli bulmak da çok ilginç. hastanede bulaşma ihtimali olan bir hastalıktan korkulup, okulda neden korkulmuyor? ayrıca ben bir veli olarak aşı olmayan öğretmenin sınıfına da göndermemeyi tercih ediyorum çocuğumu, sanırım bir çok veli de böyle düşünüyor.Pcr vermek riskli bir işlem olmadığı için doktorların böyle bir yazı vereceğini sanmıyorum. Ve sadece hastaneler değil her yer Covid bulaşması için riskli bir ortam bence. Umarım her şey gönlünüzce olur.
kesinlikle katılıyorum.Pcr vermek riskli bir işlem olmadığı için doktorların böyle bir yazı vereceğini sanmıyorum. Ve sadece hastaneler değil her yer Covid bulaşması için riskli bir ortam bence. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Pcr vermek riskli değil fakat çok fazla pcr veren olduğu için inanılmaz bir sıra var en son gittiğim de bir saatten fazla sıra bekledim. Gebelik için de gidiyoruz tabiki hastaneye fakat ben randevu alıyorum ve en az yoğun olan saatları tercih ediyorum. Ya da özel kliniği tercih ediyorum. Zorunlu işlem her şekilde gebeliği de riske sokuyor maalesef.Pcr vermek riskli bir işlem olmadığı için doktorların böyle bir yazı vereceğini sanmıyorum. Ve sadece hastaneler değil her yer Covid bulaşması için riskli bir ortam bence. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Canım hiç belli olmaz ovulasyon yapmış mıydın? Geç döllenme olmuştur. Değer hiç önemli değil o yüzden. Önemli olan 2 kat artması. Cumartesi de olsa özel acilde kan ver 1,5 saate çıkar en azından net olur kafanSizinde battan sonra değeriniz güzelmiş benim ilk çocuğumda battan bir gün sonra 2000 çıkmış ama bus sefer 268 bana az geliyor
Ben de sendikaya ulaşayım o zaman sağolunBen varım hocam kadın doğum uzmanı ile görüştüm pcr olması riskli diye yazı almak istedim fakat dr yanaşmıyor böyle bir yazı vermeye. İdare henüz gebe olduğumu bilmiyor bu hafta verdim pcr fakat sendikam ile görüştüm itiraz dilekçesi var hocam onu doldurup kurumuna ver dedi haftaya vereceğim dilekçeyi ve pcr de vermeyeceğim
çocuklar ayaklı taşıyıcı. her gün saatlerce çocuklarla aynı sınıfta olacaksınız, bunu riskli bulmayıp hastanede 5 dakika pcr bulmayı riskli bulmak da çok ilginç. hastanede bulaşma ihtimali olan bir hastalıktan korkulup, okulda neden korkulmuyor? ayrıca ben bir veli olarak aşı olmayan öğretmenin sınıfına da göndermemeyi tercih ediyorum çocuğumu, sanırım bir çok veli de böyle düşünüyor.
Aşılı öğretmenler de virüs yayıyor lütfen bu ayrımı yapalım. Aşı yayılımı engellemiyor sadece aşılı iken virüsü kaptığınızda hafif geçirmenizi sağlıyor. Yanlış anlaşılmasın aşı karşıtı değilim fakat riskli olabilecek bir gebelik durumu varken aşı olmak istemedim.Ve bu konuda kişilik haklarına saygılı olunması taraftarıyım.çocuklar ayaklı taşıyıcı. her gün saatlerce çocuklarla aynı sınıfta olacaksınız, bunu riskli bulmayıp hastanede 5 dakika pcr bulmayı riskli bulmak da çok ilginç. hastanede bulaşma ihtimali olan bir hastalıktan korkulup, okulda neden korkulmuyor? ayrıca ben bir veli olarak aşı olmayan öğretmenin sınıfına da göndermemeyi tercih ediyorum çocuğumu, sanırım bir çok veli de böyle düşünüyor.
kesinlikle katılıyorum.
[/QUOTE]Aşılar bizlere açıldığında yeni korona geçirdiğim için aşı hakkımız yoktu. Sonra da acilen tüp bebeğe başlamamız gerektiğini öğrendim ve hemen tedaviye geçince aşı olamadık. Şimdi de hamileyim çok şükür. Hayat bazen değil çoğunlukla senin dışında akar.
Aşılı öğretmenler de virüs yayıyor lütfen bu ayrımı yapalım. Aşı yayılımı engellemiyor sadece aşılı iken virüsü kaptığınızda hafif geçirmenizi sağlıyor. Yanlış anlaşılmasın aşı karşıtı değilim fakat riskli olabilecek bir gebelik durumu varken aşı olmak istemedim.Ve bu konuda kişilik haklarına saygılı olunması taraftarıyım.
Takvime göre yaptım takibimi olmazsa yarın öyle yaparım çünkü bu merak ve korkuyla pazartesi gelmeyecek:)Canım hiç belli olmaz ovulasyon yapmış mıydın? Geç döllenme olmuştur. Değer hiç önemli değil o yüzden. Önemli olan 2 kat artması. Cumartesi de olsa özel acilde kan ver 1,5 saate çıkar en azından net olur kafan
Testlerlede takip edebilirsin ben kanı verip hemen test yapıyordum 2 saat geçmiyordu çizgi koyulaştıysa rahat bir nefes alıyordumTakvime göre yaptım takibimi olmazsa yarın öyle yaparım çünkü bu merak ve korkuyla pazartesi gelmeyecek:)