2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla cnm bende gecen haftaya kadar ne zaman bulanıcak diye merak ediyordum keşke etmeseydim sürekli birsey yemem gerekiyor ki midemi bastırıyım doktora söylicem bakalım ne verecek

Hayırlı olsun cnm ayyy çok heyecanlı bende inş pazartesi duyarım

Merhaba aranıza yeni katıldım eğer gebeliğim devam ederse bende Mayıs 15 annesi olacağım:)
Beklenen adet tarihi:6 eylul yani bugün adet gecikmesinin 5.gunu
Yaşım:28
Eğer nasip olursa 2. Çocuk olacak
Salı günü kaset testle öğrenip akşamında acilde test yaptım beta 268 di ondan bu yana tahlil yapmadım pazartesi gidip kese ve kalp atışını duymak istiyorum 4 ay önce boş gebelik yaşadığim için erken gitmek istemiyorum açıkçası

Valla cnm bende gecen haftaya kadar ne zaman bulanıcak diye merak ediyordum keşke etmeseydim sürekli birsey yemem gerekiyor ki midemi bastırıyım doktora söylicem bakalım ne verecek
Ben hamile olduğumu öğrendiğim haftadan beri inanılmaz yiyorum. Doymuyorum çok fena oldum ya o konuda kapanmıyor iştahım

hayırlı olsun :) ben de bat günü öğrendim hamile olduğu, 1 eylülde hala doktora gitmedim ama buldum doktorumu sonunda ve randevu aldım pazartesi gideceğim. her şey yolunda giderse benim de 2. bebeğim olacak :)

Okurken bile duygulandım , allah bize de yaşamayı nasip etsin ☺ gözyaşım pıt☺ ne güzel bi andır o. Ben de perşembe günü gideceğim inşallah nasip olur. Gözün aydın canım çok sevindim ☺

Ben hamile olduğumu öğrendiğim haftadan beri inanılmaz yiyorum. Doymuyorum çok fena oldum ya o konuda kapanmıyor iştahım
yapma yeme ben ilk hamileliğimde 83 kiloda hamile kalmıştım, 100 kiloda doğurdum, doğurduğumda da mutsuzdum, sonra da uzun süre kilo veremedim. şimdi 70 kiloda hamile kaldım en fqazla 10 kilo almayı hedefliyorum. bi anda çok hızlı kilo alınıyor, mutsuz olursun.

ay ne güzel benim bugün 5+2, pazartesi randevum var duyabilir miyim acaba kalp atışı çok merak ediyorum :)

hayırlı olsun :) ben de bat günü öğrendim hamile olduğu, 1 eylülde hala doktora gitmedim ama buldum doktorumu sonunda ve randevu aldım pazartesi gideceğim. her şey yolunda giderse benim de 2. bebeğim olacak :)
Teşekkürler sizede hayırlı olsun inşallah hemen hemen aynı haftalardayiz sanırım:) kan vermedinizmi hiç?

yemek istemiyorum ama kan sekerim düşüyor gibi oluyor yemeyince napacam şaşırdım

yemek istemiyorum ama kan sekerim düşüyor gibi oluyor yemeyince napacam şaşırdım
daha çok başı hamileliğin, bebeğin herhangi bi etkisi yok vücutlarımıza, kendini buna şartla :) senden 7 yaş büyükmüşüm bunu bi abla tavsiyesi olarak al, her gün yürüyüş yap, beslenmene dikkat et, sağlıklı yağları ihmal etme

verdim verdim, bat'ta 1108 5 gün sonra da 5560 çıktı.
Kan değerleriniz güzelmiş benim adetin ikici günü 268 çıktı şu an ne durumda bilmiyorum ara ara kaşık bel bacak ağrısı korkutsada pazartesi günü hepsini kese kalp atışını duymak için gitmek istiyorum tekrar boş gebelik yaşamakdan korkuyorum

herkeste farklı seyrediyor bu beta değeri, kızıma olan hamileliğimde hiç bu kadar yüksek değildi mesela. umarım sizi üzecek bir sonuçla karşılaşmazsınız. boş gebeliğin sebebi ne oluyormuş?

herkeste farklı seyrediyor bu beta değeri, kızıma olan hamileliğimde hiç bu kadar yüksek değildi mesela. umarım sizi üzecek bir sonuçla karşılaşmazsınız. boş gebeliğin sebebi ne oluyormuş?
Yumurta veya spermin kalitesizliği sağlıksız olduğu için bebek tutunamiyor kese boş oluşuyor içinde bebek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…