Valla cnm bende gecen haftaya kadar ne zaman bulanıcak diye merak ediyordum keşke etmeseydim sürekli birsey yemem gerekiyor ki midemi bastırıyım doktora söylicem bakalım ne verecekÇok dikkat et kendine niye zorluyorsunnn. Vallahi ben hepsini bi arada yapmıyorum. Sil supur bi gün. Banyo tuvalet diğer gün. Öyle koltuk falan da çekmiyorum onları eşim yapıyor detaylı da. Yapma dinlen
Ben de yok erken mi bilmiyorum az bulansın da içim rahatlasın istiyorum :)
Hayırlı olsun cnm ayyy çok heyecanlı bende inş pazartesi duyarımKızlaaaar ay size güzel haberlerim var 6+4 de miniğimin kalp atışını duydum. Hatta göz yaşlarımı tutamadım. Çok farklı bambaşka bir duygu, daha önce tatmadığım, tarifi mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bişey ve Kalbi atıyor resmen mucize.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 38 26.04.2022 3. 4+3 6+6 S shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 D Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 @Pinky93 28 08.05.2022 1. 4+3 @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 M Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1. @Atalanteda 25 13.05.2022 2. @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Merhaba aranıza yeni katıldım eğer gebeliğim devam ederse bende Mayıs 15 annesi olacağım:)2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 38 26.04.2022 3. 4+3 6+6 S shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 D Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 @Pinky93 28 08.05.2022 1. 4+3 @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 M Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1. @Atalanteda 25 13.05.2022 2. @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Ben hamile olduğumu öğrendiğim haftadan beri inanılmaz yiyorum. Doymuyorum çok fena oldum ya o konudaValla cnm bende gecen haftaya kadar ne zaman bulanıcak diye merak ediyordum keşke etmeseydim sürekli birsey yemem gerekiyor ki midemi bastırıyım doktora söylicem bakalım ne verecek
hayırlı olsun :) ben de bat günü öğrendim hamile olduğu, 1 eylülde hala doktora gitmedim ama buldum doktorumu sonunda ve randevu aldım pazartesi gideceğim. her şey yolunda giderse benim de 2. bebeğim olacak :)Merhaba aranıza yeni katıldım eğer gebeliğim devam ederse bende Mayıs 15 annesi olacağım:)
Beklenen adet tarihi:6 eylul yani bugün adet gecikmesinin 5.gunu
Yaşım:28
Eğer nasip olursa 2. Çocuk olacak
Salı günü kaset testle öğrenip akşamında acilde test yaptım beta 268 di ondan bu yana tahlil yapmadım pazartesi gidip kese ve kalp atışını duymak istiyorum 4 ay önce boş gebelik yaşadığim için erken gitmek istemiyorum açıkçası
Okurken bile duygulandım , allah bize de yaşamayı nasip etsinKızlaaaar ay size güzel haberlerim var 6+4 de miniğimin kalp atışını duydum. Hatta göz yaşlarımı tutamadım. Çok farklı bambaşka bir duygu, daha önce tatmadığım, tarifi mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bişey ve Kalbi atıyor resmen mucize.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın. Inşallah bizlere de nasip olur :)Çok şükür ki bende bugün7+1de bebeğimin kalp atışını duydum o kadar mutluyum ki darısı isteyen herkese inşallahçok dua ediyorum çookk hepinize
yapmaBen hamile olduğumu öğrendiğim haftadan beri inanılmaz yiyorum. Doymuyorum çok fena oldum ya o konudakapanmıyor iştahım
ay ne güzel benim bugün 5+2, pazartesi randevum var duyabilir miyim acaba kalp atışı çok merak ediyorum :)Kızlaaaar ay size güzel haberlerim var 6+4 de miniğimin kalp atışını duydum. Hatta göz yaşlarımı tutamadım. Çok farklı bambaşka bir duygu, daha önce tatmadığım, tarifi mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bişey ve Kalbi atıyor resmen mucize.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkürler sizede hayırlı olsun inşallah hemen hemen aynı haftalardayiz sanırım:) kan vermedinizmi hiç?hayırlı olsun :) ben de bat günü öğrendim hamile olduğu, 1 eylülde hala doktora gitmedim ama buldum doktorumu sonunda ve randevu aldım pazartesi gideceğim. her şey yolunda giderse benim de 2. bebeğim olacak :)
yapmayeme ben ilk hamileliğimde 83 kiloda hamile kalmıştım, 100 kiloda doğurdum, doğurduğumda da mutsuzdum, sonra da uzun süre kilo veremedim. şimdi 70 kiloda hamile kaldım en fqazla 10 kilo almayı hedefliyorum. bi anda çok hızlı kilo alınıyor, mutsuz olursun.
Erken bence kalp atışı için ama duyan da var tabi :)ay ne güzel benim bugün 5+2, pazartesi randevum var duyabilir miyim acaba kalp atışı çok merak ediyorum :)
verdim verdim, bat'ta 1108 5 gün sonra da 5560 çıktı.Teşekkürler sizede hayırlı olsun inşallah hemen hemen aynı haftalardayiz sanırım:) kan vermedinizmi hiç?
daha çok başı hamileliğin, bebeğin herhangi bi etkisi yok vücutlarımıza, kendini buna şartla :) senden 7 yaş büyükmüşüm bunu bi abla tavsiyesi olarak al, her gün yürüyüş yap, beslenmene dikkat et, sağlıklı yağları ihmal etmeyemek istemiyorum ama kan sekerim düşüyor gibi oluyor yemeyince napacam şaşırdım
evet evet başı, kızımın kalp atışını 7. haftada duymuştuk.Erken bence kalp atışı için ama duyan da var tabi :)
Kan değerleriniz güzelmiş benim adetin ikici günü 268 çıktı şu an ne durumda bilmiyorum ara ara kaşık bel bacak ağrısı korkutsada pazartesi günü hepsini kese kalp atışını duymak için gitmek istiyorum tekrar boş gebelik yaşamakdan korkuyorumverdim verdim, bat'ta 1108 5 gün sonra da 5560 çıktı.
herkeste farklı seyrediyor bu beta değeri, kızıma olan hamileliğimde hiç bu kadar yüksek değildi mesela. umarım sizi üzecek bir sonuçla karşılaşmazsınız. boş gebeliğin sebebi ne oluyormuş?Kan değerleriniz güzelmiş benim adetin ikici günü 268 çıktı şu an ne durumda bilmiyorum ara ara kaşık bel bacak ağrısı korkutsada pazartesi günü hepsini kese kalp atışını duymak için gitmek istiyorum tekrar boş gebelik yaşamakdan korkuyorum
Yumurta veya spermin kalitesizliği sağlıksız olduğu için bebek tutunamiyor kese boş oluşuyor içinde bebek olmuyorherkeste farklı seyrediyor bu beta değeri, kızıma olan hamileliğimde hiç bu kadar yüksek değildi mesela. umarım sizi üzecek bir sonuçla karşılaşmazsınız. boş gebeliğin sebebi ne oluyormuş?