2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yumurta veya spermin kalitesizliği sağlıksız olduğu için bebek tutunamiyor kese boş oluşuyor içinde bebek olmuyor
yine kızımdan önce (elimdeki tek deneyim bu o yüzden bunu referans gösteriyorum) 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bir sebebi yoktu sonra kızım geldi. sizin de umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğiniz olacaktır :)

yine kızımdan önce (elimdeki tek deneyim bu o yüzden bunu referans gösteriyorum) 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bir sebebi yoktu sonra kızım geldi. sizin de umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğiniz olacaktır :)
İnşallah öyle olur pazartesiye bekleyip göreceğim:)

Ben de 5+2 yim ve benim de pazartesi randevum var ✌🏼 Sen tecrübelisin duyar mıyız acaba ya kalp atışını 😄
geçen sefer 7. haftada duymuştuk kalp atışını. ama şöyle olmuştu 5. haftadaydım kese görülmüştü, doktor tatile gitmişti 2 hafta o dönünce de kalp atışını duymuştuk :) duysak ne güzel olur :)

geçen sefer 7. haftada duymuştuk kalp atışını. ama şöyle olmuştu 5. haftadaydım kese görülmüştü, doktor tatile gitmişti 2 hafta o dönünce de kalp atışını duymuştuk :) duysak ne güzel olur :)
Genelde 6. Haftada yazıyor ya biz de 5+5 oluyoruz. Sanırım +yı geçince diğer haftaya yuvarlanıyor ya 6 haftalık mı oluyoruz. Valla bunu da yeni öğrendim 😄 o yüzden bi umut geldi görmeyle ilgili 🙏🏼

Genelde 6. Haftada yazıyor ya biz de 5+5 oluyoruz. Sanırım +yı geçince diğer haftaya yuvarlanıyor ya 6 haftalık mı oluyoruz. Valla bunu da yeni öğrendim 😄 o yüzden bi umut geldi görmeyle ilgili 🙏🏼
şu an 6. haftadayız evet, duyulabilir gibi geliyor bana :)

Kızlar içinizde hem öğretmen olup hem aşısız olan var mı? Bu haftaki 2.testimi verdim gebeliğimi salı öğrendim hastaneye bunun için gidip sürekli riske giriyorum. Araştırıp usulünce dilekçe yazmayı düşünüyorum 😕

Sizinle de hemen hemen aynı haftadayim bende 5+0 hafta oldum bugün siz kaç beta ile ogrendiniz
Beni referans almayın bence ben aceleci bata 6 kala 6,79 ile öğrendim 😂 2 gün sonra 70, 2 gün sonra 244 oldu. 4 gün sonra da keseyi görmeye gitmiştim beta o zaman 2417 ydi. (Battan 2 gün sonraydı) kese görünmüştü 2,4mm di.

Beni referans almayın bence ben aceleci bata 6 kala 6,79 ile öğrendim 😂 2 gün sonra 70, 2 gün sonra 244 oldu. 4 gün sonra da keseyi görmeye gitmiştim beta o zaman 2417 ydi. (Battan 2 gün sonraydı) kese görünmüştü 2,4mm di.
Sizinde battan sonra değeriniz güzelmiş benim ilk çocuğumda battan bir gün sonra 2000 çıkmış ama bus sefer 268 bana az geliyor:KK43:

ay ne güzel benim bugün 5+2, pazartesi randevum var duyabilir miyim acaba kalp atışı çok merak ediyorum :)
Erken bence kalp atışı için ama duyan da var tabi
daha çok başı hamileliğin, bebeğin herhangi bi etkisi yok vücutlarımıza, kendini buna şartla :) senden 7 yaş büyükmüşüm bunu bi abla tavsiyesi olarak al, her gün yürüyüş yap, beslenmene dikkat et, sağlıklı yağları ihmal etme
6 ay önce çok ciddi bir diyet programından çıktım. Vücudum sağlıklı beslenmeye çok odakliydi. Hamilelikten olmadığını biliyorum ama muhtemelen kan değerlerimle ilgili bir durum var çünkü gerçekten doymuyorum. Yoğurt meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum. Hatta amacım ilk 3 ay biraz zayiflamakti çünkü 70 kilo ile hamile kaldım. Ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. :KK43:( diyet listelerim var elimde her sabah ona başlayıp öğleden sonra bozmuş oluyorum 😥😥

Erken bence kalp atışı için ama duyan da var tabi

6 ay önce çok ciddi bir diyet programından çıktım. Vücudum sağlıklı beslenmeye çok odakliydi. Hamilelikten olmadığını biliyorum ama muhtemelen kan değerlerimle ilgili bir durum var çünkü gerçekten doymuyorum. Yoğurt meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum. Hatta amacım ilk 3 ay biraz zayiflamakti çünkü 70 kilo ile hamile kaldım. Ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. :KK43:( diyet listelerim var elimde her sabah ona başlayıp öğleden sonra bozmuş oluyorum 😥😥
ben geçen sene 30 kilo verdim, 67ye kadar düştüm tatilde 3 kilo almışım 70le de hamile kaldım, bu ara ben de sürekli ekşi bulgurlu şeyler falan istiyorum. ama biliyorum ki psikolojik. hadi birbirimizi gazlayıp kilo almamaya çalışalım :)

X