2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim

Eklentiler

• 0AF3620A-8CA8-446B-91F8-2CD43A7E3EA4.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 28
  • A3AC011C-A00A-43FF-96BA-842CBF4E5FA7.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 28
Yaşım 27 ilk çocuğum olacak Allah izin verirse tahmini doğum tarihi 14 Mayıs olarak gözüküyor

Ben de aynı şeyi yaşadım. Kurtajda herkese söylemiştik. Sonra herkesle aynı acıyı konuşmak çok zor gelmişti bana. Bu kez zaten çok erken öğrendim. Kese görünene kadar kimseye soylemedik. Kese görününce sadece kendi annem ve kardeşlerime söyledim. Başka kimse bilmeyecek diye tembihledim. Allah nasip eder kalp atışını duyarsak eşimin ailesine de söyleyeceğiz . Ama diğer insanlara uzun bir süre düşünmüyorum allah sağlıkla nasip etsin fe elbet söyleriz:) dediğin durumu da ögrendigin ilk haftalarda ben yaşadım. Yeğenlerim kucağıma atlıyor, iş yapıyoruz vs. Ama kendimi çok yormadan eşlik edip çaktırmamaya çalıştım . Bi de o donem bobregimden rahatsızlandım. Onu bahane ettim :)

Kizlar ankarada beta hcgyi duzenli ve hesapli olarak nerede olcturebilirim? Yuzyil hastanesine gittim, 150 lira aldilar ve duzgun bir degere gelene kadar birkac kere olcturmem gerekecek gibi. Ankarali gebeler, beta hcglerinizi nerede olcturdunuz?
Sağlık ocağında ölcturebilirsiniz öğleden sonra sonucu sisteme düşüyor

Çok dikkat et kendine niye zorluyorsunnn. Vallahi ben hepsini bi arada yapmıyorum. Sil supur bi gün. Banyo tuvalet diğer gün. Öyle koltuk falan da çekmiyorum onları eşim yapıyor detaylı da. Yapma dinlen

Canım ya çok üzüldüm bencede bırak temizliği falan eskiler bile diyor ilk aylarda önemli, ağır iş yapılmaz diye inşallah önemli bir şey yoktur her şey yolundadır

Merhaba arkadaşlar 6. Haftada olup bulantı si olan varmi hiç bir belirti yaşamıyorum Buda beni çok endişelendiriyor

Korkmayin, kadindan kadina, vucuttan vucuda belirtiler degisir. Baskasinin asiri bulanti olarak tanimladigi sey size cok normal gelebilir cunku belki alisiksinizdir.

Hamileligini 3.-4. aya kadar fark etmeyen insanlar var:)
Merhaba arkadaşlar 6. Haftada olup bulantı si olan varmi hiç bir belirti yaşamıyorum Buda beni çok endişelendiriyor

Benim de kasığımda batmalar çok oluyordu hele sağ tarafta bazen hiç olmuyor. İnsan bi düşünüyor

Kızlar midesi bulanan var mı yani yemek yiyorum 2 saat geçmeden midem bulanıyır meşbur yine yiyorum ancak öyle bastırabiliyorum ayyy böyle yersem düşünemiyorum 9 ayın sonunu

Kızlar midesi bulanan var mı yani yemek yiyorum 2 saat geçmeden midem bulanıyır meşbur yine yiyorum ancak öyle bastırabiliyorum ayyy böyle yersem düşünemiyorum 9 ayın sonunu
Ben varım canım çok fenayım... mide beni mahvetti. Yiyorum çıkıyor, yiyorum çıkıyor. Doktor prilam verdi bugün ilaç olarak

Çok dikkat et kendine niye zorluyorsunnn. Vallahi ben hepsini bi arada yapmıyorum. Sil supur bi gün. Banyo tuvalet diğer gün. Öyle koltuk falan da çekmiyorum onları eşim yapıyor detaylı da. Yapma dinlen

Ben de yok erken mi bilmiyorum az bulansın da içim rahatlasın istiyorum :)

Kızlaaaar ay size güzel haberlerim var 6+4 de miniğimin kalp atışını duydum. Hatta göz yaşlarımı tutamadım. Çok farklı bambaşka bir duygu, daha önce tatmadığım, tarifi mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bişey ve Kalbi atıyor resmen mucize.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben varım canım çok fenayım... mide beni mahvetti. Yiyorum çıkıyor, yiyorum çıkıyor. Doktor prilam verdi bugün ilaç olarak
Bende pazartesi gidicem isticem daha çıkarmadım ama birsey yemediğim zaman hep bulantı var bir de acayip üşüyorum anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…