Bana bakıldığında görülmemişti vajinal, kanda ise 470 civarında çıktı aynı gün. Belki gerek kalmaz.Yarın Dr a gideceğim de vajinal ultrason derse yaptırmalı mıyım yani daha çok erken beta HCG Max. 2000 civarında olacak
Öyle görünüyorVar dimi inşallah
İnşallah gerek kalmaz yarın görürüz çünkü şu an annemlerde ankaradayım pazar günü sorguna döneceğim ve orada 22 eylüle kadar tekrar Dr gitme imkanım yokBana bakıldığında görülmemişti vajinal, kanda ise 470 civarında çıktı aynı gün. Belki gerek kalmaz.
Yarin ikisini de arayacagim. Beta hcgye hep ayni yerden baktirin diyorlar aslinda ama zaten en az 2 kere daha baktirmam lazim gibi duruyorKızılay da özkayalar tıp merkezi var birde orayla görüş derim tandoğanda magnet var oraylada görülebilirsin
Son baktıracaklarını onlardan birinde baktır bencedeYarin ikisini de arayacagim. Beta hcgye hep ayni yerden baktirin diyorlar aslinda ama zaten en az 2 kere daha baktirmam lazim gibi duruyor
Tsk ederim canım benimVe ben bunu duyunca bi kat daha sevindim sağlıcakla inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah kolay atlatırsınKızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Sen nasıl oldun? Bulantılar devam mı canımÇok geçmiş olsun canım benim. İnşallah kolay atlatırsın
Sormaaaaa çok fenayım Prilam diye bir bulantı ilacı verdi. Ama çıkarttığım için ilaç da çıkıyor büyük ihtimalle işe yarayıp yaramadığını anlamıyorumSen nasıl oldun? Bulantılar devam mı canım
İnşallah birşey olmazBugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldiYatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.
Aman dikkat et ya hu. Kendini hiç yorma boşver birazda ev öyle beklesin canımızdan önemli değil ya.Bugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldiYatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.
YaaaSormaaaaa çok fenayım Prilam diye bir bulantı ilacı verdi. Ama çıkarttığım için ilaç da çıkıyor büyük ihtimalle işe yarayıp yaramadığını anlamıyorum.
Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah.
Ayyy umarım devam etmezBugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldiYatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.
Benimde başlarda midem sabah bi tuhaftı. Son 3 gündür böyleyim. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz.Yaaabenim bulantım yok henüz ama nasıl desem midem ayakta sanki ve acıkınca daha kötü oluyo değişikk hiç iştahım falan yok zorla yiyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın, doktor belki başka bi şey önerir bulantı için
Dualarım seninleBenimde başlarda midem sabah bi tuhaftı. Son 3 gündür böyleyim. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz.. İnşallah bakalım yarın bir duyalım da kalp atışını inşallah dua beklerim, çok heyecanlıyım
Acilden de alıyor bazı hastaneler,hayırlısı olsun inşaallah sizin içindeNapıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı
Ben de her gün bişey yapmayacağım diyorum yine dayanamıyorum...Umarım sizinde herşey yolundadır...Bu durumlarda doktora gitmeli miyiz orasını da tam kestiremiyorum çünkü bazı doktorlar normal diyor,bazıları önemli diyor...Umarım yarına hic biseyiniz kalmaz,sağlıkla devam eder bebişiniz yolculugunaBugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldiYatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.