2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah kolay atlatırsın

Bugün sağlam bir ev temizliği ardından pembe kanamam geldi Yatağın ve koltukların altını silerken çok fazla yere yapıştım sanırım zorlanma oldu. İnşaallah devam etmez kanamam. Sabah akşam vajinal progestan alıyodum zaten 10gündür. Devam ederse mecbur yarın giderim doktora Kızlar size tavsiyem bırakın işi güç yapmayın. Evde 2 çocuk var onların karnını doyursam yeter napim yatıcam mecbur yarın.

İnşallah birşey olmaz

Aman dikkat et ya hu. Kendini hiç yorma boşver birazda ev öyle beklesin canımızdan önemli değil ya.

Yaaa benim bulantım yok henüz ama nasıl desem midem ayakta sanki ve acıkınca daha kötü oluyo değişikk hiç iştahım falan yok zorla yiyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın, doktor belki başka bi şey önerir bulantı için

Ayyy umarım devam etmez Ben 2 gündür koltuğa yapıştım desem yeridir. Sizin çocuklar olduğu için bu kadar olmayabilir ama onlar harici kalkmayın bence. Çok zorlamamak lazım

Benimde başlarda midem sabah bi tuhaftı. Son 3 gündür böyleyim. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz. . İnşallah bakalım yarın bir duyalım da kalp atışını inşallah dua beklerim, çok heyecanlıyım

Dualarım seninle güzel pıt pıttlar duyucaksın eminim

Ben de her gün bişey yapmayacağım diyorum yine dayanamıyorum...Umarım sizinde herşey yolundadır...Bu durumlarda doktora gitmeli miyiz orasını da tam kestiremiyorum çünkü bazı doktorlar normal diyor,bazıları önemli diyor...Umarım yarına hic biseyiniz kalmaz,sağlıkla devam eder bebişiniz yolculuguna

Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim

Eklentiler

• E090772B-9E61-4A71-B004-D656A10B4035.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 27
  • DBB8A472-BE6E-4FE5-A64D-481F6514A17E.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…