- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.479
Bizde bu aralar fenalık geçiriyoruz bi bakayım grup nasıl diye geldim..
Sebepsiz ağlamalar yemek reddi..
Ataklardayız yine yani..
Bizim beslenme şeklimiz de şöyle..
Gece bir kez emziriyorum..
Sabah kahvaltı yapıyor eskiden bir yumurta yerdi hergün çeşitli omlet şimdi yemiyor onun yerine salatalık kırmızı biber domates peynir tahin pekmez ve yarım dilin ekmek yer..
(Sabah emzirirsem kahvaltı yapmıyor bizim hanımefendi)
Öğlen uyku saatinde emziriyorum
Uyandıktan sonra yarım kase çorba yarim dilim ekmek.. (çorba da hep aynısını yiyor 3 çeşit ve başka çorba kesinlikle yemiyor)
2. Uykusunda yine emziriyorum..
Aksam bizimle birlikte ne varsa menü de ondan az az yiyor..
Gece uykusuna yatmadan yine emziriyorum..
Ve bunlar yeterli gelmedi kızım 9 kg olduğu için doktorumuz kutu süt yani devam sütüne başlattı..
Sabah 120 ml
Aksam 120 ml süt içiyor..
Poposu yer görmüyor sürekli aktif ve aşırı derecede yorgunum ölüyorum peşine koşmaktan.. ALLAH yardımcımız olsun inşallah..
kızlar size bişey soracaktım..
Benim kızım asla oyuncaklarla oynamıyor hep biryerleri kurcalama çekme derdinde asla oturmuyor.. yemek yiyeceği zamam mama sandalyesine zorla oturtuyorum ağlaya ağlaya..
Sizde de durumlar aynı mı
Sebepsiz ağlamalar yemek reddi..
Ataklardayız yine yani..
Bizim beslenme şeklimiz de şöyle..
Gece bir kez emziriyorum..
Sabah kahvaltı yapıyor eskiden bir yumurta yerdi hergün çeşitli omlet şimdi yemiyor onun yerine salatalık kırmızı biber domates peynir tahin pekmez ve yarım dilin ekmek yer..
(Sabah emzirirsem kahvaltı yapmıyor bizim hanımefendi)
Öğlen uyku saatinde emziriyorum
Uyandıktan sonra yarım kase çorba yarim dilim ekmek.. (çorba da hep aynısını yiyor 3 çeşit ve başka çorba kesinlikle yemiyor)
2. Uykusunda yine emziriyorum..
Aksam bizimle birlikte ne varsa menü de ondan az az yiyor..
Gece uykusuna yatmadan yine emziriyorum..
Ve bunlar yeterli gelmedi kızım 9 kg olduğu için doktorumuz kutu süt yani devam sütüne başlattı..
Sabah 120 ml
Aksam 120 ml süt içiyor..
Poposu yer görmüyor sürekli aktif ve aşırı derecede yorgunum ölüyorum peşine koşmaktan.. ALLAH yardımcımız olsun inşallah..
kızlar size bişey soracaktım..
Benim kızım asla oyuncaklarla oynamıyor hep biryerleri kurcalama çekme derdinde asla oturmuyor.. yemek yiyeceği zamam mama sandalyesine zorla oturtuyorum ağlaya ağlaya..
Sizde de durumlar aynı mı