Merhaba arkadaşlar..
Kızım son 1 haftadır kafasını sallıyor hayır der gibi sağa sola.. özellikle yemek yedirecegim zaman yapıyor bunu hayır der gibi.. nerden öğrendi nerden çıktı bu durum endişelenmeli miyim ne yapıyor Anlamadım.. sizin bebekler de de var mı kafa sallayan?
Benimki de öyle 3 gündür, bazen yemekte bazen müzik duyunca, keşfediyor galiba hoşuna gitti .Merhaba arkadaşlar..
Kızım son 1 haftadır kafasını sallıyor hayır der gibi sağa sola.. özellikle yemek yedirecegim zaman yapıyor bunu hayır der gibi.. nerden öğrendi nerden çıktı bu durum endişelenmeli miyim ne yapıyor Anlamadım.. sizin bebekler de de var mı kafa sallayan?
Bebekten bebeğe değişiyor bence ya. Benim ilk kızımın diş çıkarma sancıları bi hafta kadar sürmüştü. Bazı insanlar hiç anlamadım dişinin çıktığını bi baktım çıkmış diyor. Bu kızımda öyle olur inşallah. Sizinde öyle olur inşallah kolayca çıkarsın bi an önceKızlar kızımın 3 gündür hafif ateşi var yani 37.4 ila 38.1 arasında..
Gece 3 gündür uyumuyoruz diş çıkarıyor..
Ne kadar sürüyor bu diş ateşi ve ne kadar zaman sonra dişi çıkar..
Mahfolduk ne zor birşeymiş bu diş çıkarmak günah yavrum acı çekiyor hiç bir şey gelmiyor elimizden.. Allahım bütün bebeklere yardım etsin Inşallah ..
Kızlar kızımın 3 gündür hafif ateşi var yani 37.4 ila 38.1 arasında..
Gece 3 gündür uyumuyoruz diş çıkarıyor..
Ne kadar sürüyor bu diş ateşi ve ne kadar zaman sonra dişi çıkar..
Mahfolduk ne zor birşeymiş bu diş çıkarmak günah yavrum acı çekiyor hiç bir şey gelmiyor elimizden.. Allahım bütün bebeklere yardım etsin Inşallah ..
Azı dişi mi çıktıSelam kızlardiş yok diye dertlenmeyin eğer diş benim oğlumun dişleri gibi çıkarsa ne mutlu size çünkü sorunsuz çıkmışlardı ama eliztosumun dişleri gibi çıkarsa vay halinize alt iki dişi sorunsuz gelmişti zaten, üst dişlerin eti kabardı, şişti, morardı sanki diş etleri çürümüş gibiydi yavrum o kadar zor çıkardı ki dudakları ucuklarla doldu ağzının içinde yaralar oluştu yaralar en son çenesinde oluştu
Ve eliz 10 gün memeden başka bişey yemedi onuda zar zor emiyordu su dahi icemedi. Ağzı ne kadar acidiysa artık kaşığı görünce çığlık atıyordu.geceleri çığlıklarla uyanıp sabaha kadar ağlayıp yatmıyordu su yaşadığım on gun on yıl gibi geldi doktora götürdüm üst dişlerde 4 tane diş birden gelmiş iki ön iki azı dişi
İki gündür yavaş yavaş çorba içmeye başladı kek falan verdim eline kendi yesin ki korkmasın diye
Bu arada emeklemede profesyonel olduk artık, koltukları sıralıyoruz tek başımıza ellerimizi bırakıp ayakda duruyoruz yürümesi yakındır sanırım
Yaşına iki buçuk ay var tam tamına onsallah o zamana kadar yürürAllah diş çıkaran bebeklerimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten
M Mvikdn sizede çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun yazacaktım ama hastalıktan başımı kaldiramadim iyisinizdir inşallah
Oy yavrum benim yaa kıyamam. Neyse en azından çıkar hepsi de kurtulur acıdan bi an önce inşallah. Rahat rahat yemekte yer. Bizim dişsiz yavrular gevelene gevelene yemek yemeye çalışıyolar yazıkPardon canım yanlış söyledim köpek dişi olacakti doktor azilarda erken çıkacak kabarmış dedi altta iki diş üstte 6 dış var köpek dişlerinde zorlanmış dedi
A Atalanteda
Oy yavrum benim yaa kıyamam. Neyse en azından çıkar hepsi de kurtulur acıdan bi an önce inşallah. Rahat rahat yemekte yer. Bizim dişsiz yavrular gevelene gevelene yemek yemeye çalışıyolar yazık
Evet ya dişsizlikte zor arkadaş. Bi de öyle bi kaşınıyor oyuncakları ağzına sürtmekten ağzı yüzü kızarıyo yavrumun.Oy yavrum benim yaa kıyamam. Neyse en azından çıkar hepsi de kurtulur acıdan bi an önce inşallah. Rahat rahat yemekte yer. Bizim dişsiz yavrular gevelene gevelene yemek yemeye çalışıyolar yazık
Bide şu tırtıklı diş kaşıyıcılarını sürtüyo gırç gırç gırç nası ses çıkıyor onlardan içim bi tuhaf oluyoEvet ya dişsizlikte zor arkadaş. Bi de öyle bi kaşınıyor oyuncakları ağzına sürtmekten ağzı yüzü kızarıyo yavrumun.
Sürgülü balkon kapısının sürgüsüyle dişlerni kaşıyordu dünBide şu tırtıklı diş kaşıyıcılarını sürtüyo gırç gırç gırç nası ses çıkıyor onlardan içim bi tuhaf oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?