- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
Bize de haber ver olur mu ? Güzel haberler alalım inşallah
Tamam canım güzel haberler getirreglim sanırım yarın olmalıydı yani benim tam düzenim yok da, yumurtlama gününü bildiğim için üstüne 14 gün koydum. Kan vermeye çıktım şimdi onu bekliyorum testler evde kaldı çöpte
Bize de haber ver olur mu ? Güzel haberler alalım inşallah
Tamam canım güzel haberler getir
Aaaa süper . Çok sevindim34 tü 92 olmuş
İlk torun mu geliyor canım annende baya heyecanlıAnneme geldim yine gitti aynı testten almaya ben de idrarımın gelmesini bekliyorum.
İlk torun mu geliyor canım annende baya heyecanlıben eşim ve kız kardeşime soyledim sadece .anneme de bugün soylicem
Baya tutsan iyi olur aslında 4 saat falan çizgi çok koyu çıkmaz yoksa . Gerçi benimki gün önce 1.5 saat tutup öğrenmiştim . Annemin üçüncü torun geliyor .benim bı kızım var 3 yaşında . Kardeşimde 6.5 aylık hamile . Peşpeşe dogurcaz diye ona daha çok şaşırırİlk ilk nasip olursabi de 5 yıllık evliyim be. Test geldi ama tuvalet gelmiyor.
Annenin tepkisini yaz buraya
Baya tutsan iyi olur aslında 4 saat falan çizgi çok koyu çıkmaz yoksa . Gerçi benimki gün önce 1.5 saat tutup öğrenmiştim . Annemin üçüncü torun geliyor .benim bı kızım var 3 yaşında . Kardeşimde 6.5 aylık hamile . Peşpeşe dogurcaz diye ona daha çok şaşırır
Herkese merhabalar.Rabbim herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dun kontrole gittik.Beta 1500 çıkınca keseyi vajinal de olsa gördük.Sat 31mayis benimde.Tahminj doğum 7mart görünüyor.
Hepimize inşallah.Hayırlı olsunn.
Aaa ne güzel gormussunuz hemen . Ben sanırım ayın 16 şu gbi gidicem. Gitmisken kese bebek kalp atışı herşeyi duyasim varHerkese merhabalar.Rabbim herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dun kontrole gittik.Beta 1500 çıkınca keseyi vajinal de olsa gördük.Sat 31mayis benimde.Tahminj doğum 7mart görünüyor.
Psikolojik olarak gelmiyor zaten bir bir tuvaletse..
Allah bağışlasınn prensesiKadın hangi birinize yetişecem diye stres olacak.
Ayy süper34 tü 92 olmuş
Vajinal ultrasonla baktı dr.Yoksa karından görülmedi.Daha önce düşük olduğu için hemen gittim kontrole.Ama beklemek cidden çok zor.Erken gidince de stres oluyor insan.En iyisini yapiyosun aslında.Aaa ne güzel gormussunuz hemen . Ben sanırım ayın 16 şu gbi gidicem. Gitmisken kese bebek kalp atışı herşeyi duyasim var
Evet canım ben kızımda da araya bayram gurdigi için 6+3 te anca gidebilmistim . Vajinal bakınca hem bebeği hem kalp atışını görmüştü .o yüzden o kadar bekleyeyim diyorum yine . Kese görülüyor bebek var mı bebek giruluyor kalp atışı var mı stresi oluyor dediğin gbi . Ama sen iyi yapmışsın erken gitmekleVajinal ultrasonla baktı dr.Yoksa karından görülmedi.Daha önce düşük olduğu için hemen gittim kontrole.Ama beklemek cidden çok zor.Erken gidince de stres oluyor insan.En iyisini yapiyosun aslında.
2.mi seninde.Allah bağışlasın canım.Benimde 1oglum var.1de düşük 13haftalik.Bu Allahın izniyle 2.olacak inşallah.Evet canım ben kızımda da araya bayram gurdigi için 6+3 te anca gidebilmistim . Vajinal bakınca hem bebeği hem kalp atışını görmüştü .o yüzden o kadar bekleyeyim diyorum yine . Kese görülüyor bebek var mı bebek giruluyor kalp atışı var mı stresi oluyor dediğin gbi . Ama sen iyi yapmışsın erken gitmekle
Aa ne güzel evet 2. 2018 Nisan doğumlu bı kızım var .2.mi seninde.Allah bağışlasın canım.Benimde 1oglum var.1de düşük 13haftalik.Bu Allahın izniyle 2.olacak inşallah.
Benimki de 2017ocak doğumlu oğlum.Aa ne güzel evet 2. 2018 Nisan doğumlu bı kızım var .