- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
Sağol canım . Bende 80 lerde bişey çıkar herhalde diyodumherhalde daha yüksek cikicak
Bir aaah çeksem… Pozitif olmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmiyor arkadaşım.Kötü şeyler yaşadım, bunda pozitif olayım bar
İnşallah,hepimizinGözün aydın canım sağlıkla devamı gelicek inşallahBende bu cumartesi değil sonraki cumartesi gidicem inşallah
150 civarlarıdır :) hayırlı olsunSelam kizlar sanırım bende Mart annesi oluyorum bugün bat günüm sabah test yaptım . Pozitif .sağlık ocağı da kan verdim henüz sonucum çıkmadı internetten takip ediyorum . Sizce bu teste göre değer kaç çıkar . Attığım testin 5. Dk daki hâli
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum küçük kızım 17 aylık geçen Eylül’de sıkar gebelik geçirdim bu ay ovulasyon takibi yaptım 13 günde pozitif oldu değerlendirdim sat 5 Temmuz da normal ama spor başlamadan emin olmak için test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 30 çıktı Cumartesi tekrar kan testi yapıcam bende erken menopoz risk olduğu için 4 cüyü yapıp noktayı koymak istedim
Çok yaklaşmışımmm…176 çıkmış sonucum kizlar . Nasipse kesinleşti Mart annesi oluşum
Arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu nasipse 5 Mart doğum tarihi Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta öğrendim tahmini tarih 5 mart görünüyorTebrik ederim :) Sanırım aynı zamanlara denk geldik benim içinde 5 mart doğum tarihi olarak görünüyor :)
Evet baya yaklasmissinÇok yaklaşmışımmm…
Tebrik ederim hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah176 çıkmış sonucum kizlar . Nasipse kesinleşti Mart annesi oluşum
Maaşallah ben 2.yi doğursam şükretcem.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum küçük kızım 17 aylık geçen Eylül’de sıkar gebelik geçirdim bu ay ovulasyon takibi yaptım 13 günde pozitif oldu değerlendirdim sat 5 Temmuz da normal ama spor başlamadan emin olmak için test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 30 çıktı Cumartesi tekrar kan testi yapıcam bende erken menopoz risk olduğu için 4 cüyü yapıp noktayı koymak istedim
Sağol canım seninde inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Aaa reglim gecmemismiydi . Kan testi vermiş mıydın . At bakım iki testi de bize bakalım . İnşallah değildirKızlar benimki kimyasal oldu sanırım. Çizgi iyice soluklaşmış.
Belki testte problem vardır . Tekrar bi kan verin bence. İnşallah öyle değildirKızlar benimki kimyasal oldu sanırım. Çizgi iyice soluklaşmış.
Aaa reglim gecmemismiydi . Kan testi vermiş mıydın . At bakım iki testi de bize bakalım . İnşallah değildir
Belki testte problem vardır . Tekrar bi kan verin bence. İnşallah öyle değildir
Bize de haber ver olur mu ? Güzel haberler alalım inşallahreglim sanırım yarın olmalıydı yani benim tam düzenim yok da, yumurtlama gününü bildiğim için üstüne 14 gün koydum. Kan vermeye çıktım şimdi onu bekliyorum testler evde kaldı çöpte