2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Transfer sırasında Rahim içi yıkanıyor, bebek transfer ediliyor vs işlem görüyor ve Rahim kasları uyarılıyor. Ağrı hissetmen çok normal. Doktorum bana transfer sonrası durumu şöyle ifade etmişti ve benim çok hoşuma gitmişti. Bu işlemi bir cırt cırt gibi düşün bir tarafı sensin bir tarafı embriyo ikinizinde cırt cırtları sağlamsa hiçbir şey bağlantıyı koparamaz demişti. Öyle bir yapıştırma olarak hayal ettirmişti bana 😇
Canım doktorun çok güzel anlatmış çok hoşuma gitti duygulandım birde ben inşallah bunlar güzel sonuçların belirtileri olsun bel ağrım hiç geçmiyor burda hamiş anneler normalmi bu size bu şekilde pozitif alan oldumu ve bugün 4 . Günüm

İnsallah bu sefer sürecin baştan sona güzelliklerle geçer. Defalarca yıkılmış ve üzülmüş biri olarak üzülme demeyeceğim dualarım seninle...🤲🏻

-Arwen- -Arwen- geçmiş olsun canım.. Üst üste kötü haberler aldık.. hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyor insan

Gecmis olsun canim uzulme demek gelmio icimden 🥺💔 Pes etmek yok dustumuz yerden kalkicaz tekrar tekrar
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar yeni doktor yeni umut içime sinmezse başlamayacağım zaten başka doktorlarla da görüşeceğim, inşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Transfer sonrası arkadaşlarım dualarım sizinle inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız gönlünüzce🌸

Yumurtam yok baştan başlayacağım her şeye. Başka bir doktorla görüşeceğim zaten hayırlısı olsun
Canım herşey de vardır bir hayır deyip önüne bak Rabbim güzelliklerle seni karşılaştıracak eminim bundan neyin ne zaman olacağı belli olmaz hiç ummadığın anda bir bakmışsın minik bebeğin bedeninde içini karartma ferah tut herzaman O ol derse olur ❤️🤲🤲

Kızlar bu arada tabloda değişiklik yapamıyorum. Yeni olan arkadaşları ekleyemedim, negatifleri de öyle. Yanlış anlamayın lütfen🙏

Ah canım benim , bugün ikimizde kötü haberler aldık. İnşallah hamileyim diye yazmak da nasip olur buralara
Ya benim sinirlendiğim nokta doktor eşime demiş ki zaten kötüydü embriyo bekliyoduk bu sonucu. Abi madem kötüydü ne diye transfer ettin ki tutmayacağını bildiğin halde vücudumu da yordun maddi manevi mahvettin bizi😑

Ya benim sinirlendiğim nokta doktor eşime demiş ki zaten kötüydü embriyo bekliyoduk bu sonucu. Abi madem kötüydü ne diye transfer ettin ki tutmayacağını bildiğin halde vücudumu da yordun maddi manevi mahvettin bizi😑
Hangi merkezde yaptırdın kaçıncı gün transferiydi bu nasıl bir yorum saçmalamış doktor

Bazeb hic beklenmeyen embriyo tutabiliyor.yani benim ki iyi kalite de idi tutmamisti arkadaşımın kötu dedi ve umutsuztu ikizbebek sahibi oldu ama yine de doktorun böyle açıklamasi olmamış

selam kızlar benim de 9 kasım da oldu transferim ben iki gün önce kan verdim beta 33 çıktı bugün kan verdim 13 çıktı. Dondurulmuş embriyo transferi oldum ben ama doktorum transfer günü sabah ovirtrlla ve transferden dört gün sonra da iki adet gonapeptly iğnelerini yapmamı istemişti, muhtemelen 33 çıkan değerim de iğnelerin etkisi ile oldu doktorum da, esas test tarihim olan Pazartesiye kadar beklemi söyledi bilmiyorum çok değişik oldu benim için 3.tedavim bu benim geride dondurulmuşum da yok ve ilk olarak 33 değerini görünce çok mutlu oldum ama nasipten öte yol yok sabırla pazartesi günümü bekleyeceğim..

Bu ne kadar saçma bir yorum olmuş. Embriyoya genetik test yapılmışmıydı embriyonun kötü olduğundan bahsedebiliyor? Embriyolarımıza verdikleri gradeler embriyolarimizin dış görüntüleri genetik yapısını genetik test yapmadan bilemezler. 5AA embriyoda genetik bozukluk olabildiginide gördük 2dd embriyonun sağlıklı gebelik oluşturduğunuda... embriyo grade dereceleri tüp bebek merkezinin kullandığı cihazlara göre bile değişebiliyor. Her zaman önemli olan embriyonun genetik yapısı. Benim en iyi embriyom 3AB gelmişti ve merkez bize bu rakamlara takılmayın çok önemli ölçüde bir fark yaratmıyor demişti.

selam kızlar benim de 9 kasım da oldu transferim ben iki gün önce kan verdim beta 33 çıktı bugün kan verdim 13 çıktı. Dondurulmuş embriyo transferi oldum ben ama doktorum transfer günü sabah ovirtrlla ve transferden dört gün sonra da iki adet gonapeptly iğnelerini yapmamı istemişti, muhtemelen 33 çıkan değerim de iğnelerin etkisi ile oldu doktorum da, esas test tarihim olan Pazartesiye kadar beklemi söyledi bilmiyorum çok değişik oldu benim için 3.tedavim bu benim geride dondurulmuşum da yok ve ilk olarak 33 değerini görünce çok mutlu oldum ama nasipten öte yol yok sabırla pazartesi günümü bekleyeceğim..
Mrb sizin kaçıncı gün 33 çıkmıştı benimde 9. Gün 33 çıktı

Arkadaşlar benimde 7.gun sonucum 18 9. gün sonucum 33 sizce umut varmı şuan çok kötü durumdayim Allah'ım yardımcımız olsun hepimizde zor günler geciriyoruz
Cnm dur bakalim neden hemen kotü oluyorsun bir kere 7. Gün kan vermek icin cok cok erken hadi onu gectim neredeyse 2 kat artmis zaten dusuk betalarla ilerleyip dogum yapan o kadar cok kisi var ki. Hele bi 12. Gün olsun simdi rahatla biraz. Cunkü sen kendini yiprtasanda uzsen de bi şeyleri biz degistiremeyiz Rabbim nasip etmisse olur her türlü.

Ya cnm uzuldüm haklısın maddi manevi cok yipraniyor insan ama tekrar tedaviye baslarken yeni merkez yeni doktor sende de pozitif olarak geri donecektir. Ve cift embriyo transferi dusunursün belki. Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

X